Bebelusi de iulie-august 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Saluti, vad ca nu ati trecut la alt capitol, asta inseamna ca faceti curat sau ca a dat caldura pe la voi?? Cit despre caldura... am si uitat ca e primavara...
Raportam: noi suntem bine, au trecut greturile si diareea si astazi a papat ceva mai bine, ptiu, poate n-o deochi! Si are o voce sonora, am zis ca-s io cu nervii si mi se pare, da` mi-au confirmat-o si altii, cic-ar semana cu ma-sa.
Cit despre ispravi, am si io citeva la activ, toate cu Ionut: eram cu el in brate si l-am dat cu capu` de tocu` usii, apoi, altadata, i-am strins degetelul la usa, era mic, mergea in premergator, avea un degetel mic... nici nu vreau sa-mi amintesc, oricum am plins amindoi. Merita deschis un subiect nou cu tema asta.
Pupici si we placut!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Papadiept mamicuta stresata..
Felicia asa este si eu ma gindesc cit de stresata eram si eu si sotul...nu ne mai venea sa mergem acasa...nu am patit niciodata asa ceva....cu varsaturi vegetative...Mey asa face si Luca ..sat putin si apoi plinge...dar el se consoleaza extrem de repede..incredibil...Al meu bb se sperie rau(da din miini si din picioare in acelasi timp) daca stigi mai tare linga el...uneori il chem pe tati...ce sa fac acum? :)
Carmen..bine ca a inceput sa pape....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Da da da....si Andreea se sperie foarte usor.Si cand il strig pe tati, si cand mai scap vre-un tacam pe jos,cand tusesc....acum nici blenderul nu pot sa-l mai aprind(cand ii pasez mancarea o duc la cativa mertrii de mine in carucior, evident s-o am si in vizor si incep sa cant tare, peste zgomotul de blender, ca sa-mi auda vocea ca altfel se sperie. Nici cu aspiratorul nu pot sa mai dau....cand era mai mica o puneam in carut si o luam cu mine in fiecare camera unde foloseam aspiratorul....acum nu se mai poate.

Au crescut mititeii...li se dezvolta si lor simturile....

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara (sau buna dimineata?) de la o mamica denaturata.
Am reusit sa va citesc din urma. De 2 ore fac asta. Da' am retinut tare putin... neuronu'... Io de o saptamana ajung acasa de la servici intre orele 20,30 si 24. Asa ca Victor ma uraste.
A facut 9 luni. Cu o saptamana inainte de aniversare primul colt a spart gingia. M-am linistit: cupilu n-o sa aiba nevoie de proteze dentare Vic e la categoria foarte suplu, a luat 400g in ultima luna si a ajuns la respectabila greutate de 7,6 kg. E activ, foarte activ. La capitolul vorbe spune multe dar doar el stie ce. "Mama" a spus doar de fata cu bona. Mie imi zambeste frumos si ma musca de barba si cand ii spun "zi mama" ma trezesc cu cate un "dei, dei". O insemna "mai asteapta"?
La baby expo nu mai pot sa vin. N-am cu ce ma deplasa... Tati a plcat la muncile lui si, daca pana acu venea in w/e, de acu cred ca ne vedem la 2-3 saptamani... Norok ca Vic se intelege cu bona si ea cu Vic. Si inca nu avem probleme. Da' apare ea o alta intalneala... Apropo de asta, Maria, pot sa iti dau nr de tel al agentiei prin care am luat-o. Se misca bine in cazuri de urgente si eu sunt, acum, multumita.
Cam atat. Scuze de roman. De acu' o sa am iar fro' 2 luni ceva mai linistite la job. Aaaaa, cand ziceati ca mergeti la mare? Ca si io as vrea... prin august - septembrie...
Va pupu si somn usor!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna dimineata

Noi ieri am fost la spital,Naomi a racit,ii curge nasucu si face kk moooale;cred ca am imbracato prea subtire.In ceea ce priveste digestia,dl a spus sa nu imi fac probleme,isi va reveni,si adevaru e ca si-a c-am revenit putin.

Catinca noi acum stam pe jos,pe patura;a cazut de doua ori,o data de pe canapea si o data de pe pat cu capu de biciceta de camera,de atunci nu o mai las nici o secunda in pat.
Oana ,frumoasa foc Daria si ii sta atat de bine cu palarie.

Pako felicitari pt "ma-ma"spus si ridicatu in fundulet;si Naomi se sperie ff repede atunci cand ridic vocea,insa nu plange,incepe sa ma" certe".Cand dau cu aspiratoru sau folosesc mixeru se uita ff atenta,ii place.

Nicole ,multipt domnisoara zambareata.
Elifrumoase ,iar Stef a crescut.La Multi Ani pt lunisoarele facute
Carmen felicitari pt progrese

O intrbare,bb-ei vostri cum reactioneaza atunci cand sunt raciti si trebuie sa le stergeti nasucu?Cu Naomi am un mare chin,nu ii place deloc si .

pi GIULIA,MARIA CARINA,CRISTIAN GABRIEL,EDUARD CONSTANTIN

wekend placut va dorim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia,urme de la fasolica nu avem, doar de la barba lui tati care ne pupa toata ziua, dar se barbereste de 2 ori pe saptamana.
Si noi suntem sociabile, chiar prea, dar numai sa fie mami langa noi. Azi am fost la shopping, de la 1 la 10 seara si a fost asa de cuminte. Doar ca a innebunit tot magaziunul si autobuzele cu "mama-mama". Cum ma pierdea din ochi incepea iar, mama-mama. In rest apucam tot ce se poate apuca de pe rafturi si radeam cu toata lumea. Si bineinteles ca mami a plecat sa cumpere cadouri ptr cei din Romania, dar jumate din cumparaturi au fost ptr Adeluta.
Dana, si zana mea (care e cu 3 zile mai mica decat Vic) are tot 7,6kg. Masurate astazi.
Apropo Roxi, ce sti de medicamentul "SYNAGIS". Este injectabil, si acesta l-a facut in fiecare luna din octombrie si pana acum Adeluta.
Anca, pupici dulci ptr Naomi cea racita. Lasa ca trece raceala.
Papadicule, hai ia-o si tu "festina lente" cu aranjatul casei. Exact asa patim si noi cu Adeluta. Nu mai vrea sa manance mancarea ei. Ci numai din a noastra. Cred ca trebuie sa treci la stagiul trei de mancare, mai maricica. Sau poate ca vrea sa manance cu voi la masa. Ia incearca sa-i dai mancarea ei dar la masa cu voi. POate tine figura.

Uffff, cate mai voiam sa mai zic, dar am uitat. Sunt prea obosita ca sa functioneze optim mintea. Hehehe, deci slabe sanse sa mai functioneze bine.
A, Nicol, vazut papusica dulce din cosul de rufe. Tu, ca tu, ca i-ai facut in cosul de rufe, dar sotul meu narod a bagat-o in masina de spalat, si apoi in cea de uscat si ia facut poze.

O zi buna fetele!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna!
Nu ma dati disparuta, dar nu ne merge internetul de 2 zile acasa, iar la servici am foarte mult de lucru, drept urmare, sambata la 12:30 sunt la servici .
Sa stiti ca v-am citit, dar nu prea am retinut mai nimic. Totusi, si Stefi cand se loveste sau pateste ceva mai intai sta cuminte, se uita la mine, iar apoi incepe sa planga. Azi de dimineata, de ex., si-a dat cu biberonul de ceai in cap. A stat citeva minute, iar apoi a inceput sa planga tare, tare.
la toti bebelusi care implinesc lunile in aceste zile, ii pupam pe toti ca ne sunt tare dragi si sa creasca frumosi, mancaciosi si cuminti.
Am mai vazut si citeva poze, sa vad daca imi aduc aminte. Ina, Raducu este un scump, iar mie imi place la nebunie piscina cu bilute. Vreau si eu !!!!!!!! Monica, Bobo este si el un scumpel, si vad ca trage si el la pamant ca restul generatiei . Melania, Daria este o adevarata domnisoara si mi-a placut si mie colectia ei de palarioare. Eli, broscuta ta a crescut mare, este un dulce si are niste falcute numai bune de pupat, nu? Simona, Olivia si Laura, i-am vazut pe Lucaci, niste dulci si ei, ce mai vor rupe inimile fetelor cand vor fi mari. Daca am uitat pe cineva sa ma iertati si sa ne reamintiti ca aveti poze noi.
Liliana, eu cred ca este mai important ca Adela sa manance, asa ca daca ii place mancarea voastra, asta este, in anumite limite totusi. principalul este sa primeasca din toate grupele alimentare si sa ii priasca.
Anca, si Stefi face ca trenul cand vreau sa o sterg la nasuc, iar de pompita nici nu poate fi vorba. Sanatate multa la pitica si nu cred ca a racit ca ai imbracat-o tu prea subtire.
Felicia, nici tu sa nu-ti faci probleme, si mie mi s-a mai intamplat faze de care ai povestit, bineinteles ca m-am dat cu capul de pereti dupa, dar asta este, se mai intampla.
Dana, te inteleg cu serviciul, si imi pare tare rau ca petreci mai putin timp cu Victor. Pupici si voua!
Papadie, lasa ca vei avea tu casa pusa la punct o data si o data. Pupici multi pentru Catrinel cea frumoasa si un pic mofturoasa (de, cred ca i-a suflat cineva in cornite, nu?)

Vreau si eu poze de la Baby Expo! Iar mamici din Iasi, vedeti ca la Tomiris (fosta Matasea, actuala Teba) s-a deschis un magazin cu haine pentru copii absolut superb si mie mi s-a parut si mai ieftin decat alte magazine. Merita sa incercati. Si am gasit si eu in Iasi papucei din piele, foarte subtiri, exact cum ati spus voi. Cred ca in citeva zile ma duc sa-i iau si Stefaniei o pereche. Cam cit timp stau la o marime, 2-3 luni?

Trebuie sa ma intorc la treaba, sa aveti un week-end placut!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna seara!
In primul rand,,tuturor bb-ilor care implinesc azi lunisoarele.
Da,ce sa zic liniste pe aici,de toata lumea la expo sau pe afara ca s-a incalzit.
Am fost si noi la expo si nu ne-am intalnit cu nimeni cat am umblat pe acolo,in schimb cand ieseam am trecut exact pe langa Nicole si moata mica,dar pana m-am dezmeticit eu si mi-am dat seama de unde o cunosc se pierduse in multime.Na,ca am trecut unii pe langa altii.
Of,asta e,alta data,poate undeva unde nu e atata amteala.
De vazut sunt multe,dar bani sa ai,pe noi ne-au atrs niste pantofiori din piele intoarsa,pe care i-am luat(730.000) si niste botosei tare draguti(200.000),cam atat.
La hainute nu ne-am bagat pt ca pleaca tati si ne reface garderoba.
Eu va pup si va urez o seara linistita si o duminica minunata.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutaa spune:

buna seara la mamici ! ma asteptam sa vad o groaza de mesaje cu impresii si ce v-ati luat de la babyexpo, dar cred ca vremea asta asa frumoasa v-a tinut numai pe afara.
am fost si eu la expo azi cu sotul, cu ala mic si cu niste prieteni care au si ei un bebelus de 3 luni. mare prostie am facut ca i-am luat pe barbati cu noi inauntru ca ne-au facut capul banita si nici macar nu aveau chef sa-si dea cu parerea la ceva.
i-am luat si eu niste lucrusoare f frumoase dar ne-am miscat destul de repede ca nu prea au stat bebeii astia mici ( cred ca de la caldura )am vazut niste ghetute si sandalute f misto cam la 800 dar am zis ca ma duc la ei la magazin ca e aproape de mine pt ca vroiam sa-l probez ( nu stiu dupa masura ) si nu vroiam sa-l sacai si mai tare.
bai fetelor am mai vazut incaltaminte de copii (naturino parca ) care era 3 mil si ceva perechea. mi s-a parut super mult.
am sa fac pozici cu o palariuta care mi-a placut la maxim. i-am luat doar lucrusoare de de vara pt ca vad ca o sa vina destul de repede
Liliana, zi-mi si mie ce-i mai dai din mancarea voastra pt vreau si eu sa incep sa fac asta. pana acum i-am dat numai dupa indicatiile dr, dar acum s-a mai marit si nu vreau sa-l invat un sclifosit
A! va ziceam ca incerc sa-l pacalesc sa doarma iar la el in patut ( de vreo 2 luni doarme cu noi ). l-am pus in fiecare seara sa-si bea lapticul in patut dar cand ieseam din camera sau cand termina laptele incepea sa tipe ca din gura de sarpe. pana nu-l luam in pat la noi nu tacea.
am facut chestia astea vreo sapt la rand iar in seara asta a adormit singurel la el in patut ( desi a dat sa se smiorcaie cand am iesit din camera ) si doarme de ceva timp. nu stiu dc o sa-l tina toata noaptea dar oricum e un progres.
sunt foarte mandra de mine ca l-am dezvatat sa adoarma leganat pe perna, iar dc reusesc si asta sunt super tare !
sanatate bebeilor bolnaviori ! sper sa nu raceasca si matei, ca azi a cam transpirat si ma gandeam sa nu-l fi tras curentul pe undeva ( l-am lasat in capul gol).
slava domnului ca in afara de rubeola aia nu am avut nici o problema cu el, nici macar o raceala usoara.

nu stiu cand o sa mai reusesc sa scriu pt ca ma chinui sa termin si curatenia asta generala. parca nu am spor deloc.
o noapte usoara sa aveti !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Mamici frumoase si bb gingasi !

Mai sunt, doua zile si bb al meu va implini 8/luni! Ce bucuroasa, sunt ce marisor este scum.

Sanatate multa si

Mergi la inceput