Bebelusi de iulie-august 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andrelutele micutele care isi sarbatoresc ziua azi si, maine, baieteilor Catalinei si al lui Inger Alb. Sa cresteti toti voiosi, voinici si sa le faceti mandre pe mamici.
Cum e vremea in Romania? Aici e soare si frumos. Ieri am stat cu totii afara la soare si m-am bronzat numai pe jumatate de corp. Deh, azi tre sa stau pe partea cealalta.
pupicei

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Philip multumim de urare....da, azi Andreeiuta mea a facut 9 luni...fara dintisori.
Stiu ca intrebai de patut de vacanta.Uite ce i-am luat noi zilele astea lui Andreea.

http://bilder.pro-kids-babyware.de/01-605288a.jpg

Dimensiunile sunt asa:80 x 27 x 27cm si 13,5kg....a costat 60 euro.

Astept si eu poze si impresii de la baby-expo

pupici

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare la ceas tarziu !!!
mamaaa ce wknd am avut !!! sunt epuizata si psihic si fizic !!!
am vizitat Baby Expo -ul asta de vineri pana duminica in fiecare zi si de mai multe ori pe zi ... sambata seara visam numai carucioare si hainutze si vanzoleala ..
a fost groaznic de aglomerat .. multe burtici , mamici si bebici ... ce de mai copii frumosi am vazut !!!
ca produse .. bani sa fi avut ! totusi ce m-a uimit ca preturile nu erau mai mici ca in magazine si chiar pentru unele produse te trimiteau la magazinul lor ...altii nici nu aveau preturile pregatite !
avantajul a fost ca le aveai pe toate acolo ..
si totusi au lipsit multe firme de marca ..nu am avzut Pampers , Sanosan si altele !!!
am profitat de o firma de incaltaminte din Oradea care nu are magazin in Bucuresti si chiar aveau incaltari faine .. am luat niste sandalutze frumusele ..
ahaaa , am vazut pantofiori la 3 mil !!!ho, ho !!!oare mergeau singuri ?
greu mi-a fost sa ma hotarasc la carutz ...si pana la urma am luat un Hauck - he , he Felicia am vazut patutul .. carutzul nostru are exact aceleasi culori ... sa-l stapanitzi si voi sanatosi !
am mai gasit o olitza uschita care se transforma si in suport ptr. wc
am mai luat niste body-uri cu maneca scurta si niste pantalonasi ..
cam atat ...
la fel, oferta la jucarii .. f slaba ...cel putin pentru varsta lui Luca
in schimb am gasit niste papusele de manuit pentru teatru de papusi .. de fapt sunt niste animalutze figurine care se pot manui ..

ne-am intalnit cu Nicole , Adina , Andreea si Roxana ... dar imediat ne-am pierdut in multimea aceea ..nu am apucat sa facem poze .. poate fetele au facut !
noroc ca au fost parintii mei care mai stateau cu Lucaciu prin parcul din apropiere ca inauntru nu a rezistat ..
o adevarata nebunie , ce mai !!!!

ce liniste a fost pe aici .. oricum si ieri si azi a fost vreme frumoasa si cred ca mai toti au fost prin parcuri la aer !
ma duc sa ma odihnesc ca sunt tare
pupici

vai ce uitam !! scuze !!!
La multi ani Andreea ! sa cresti mare si sanatoasa

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

vaz ca va distrati de minune cu Baby Expo...Din pacate anul asta l-am ratat dar nu duc cupii mei lipsa de haine. Mai degraba de parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

ANDREEA si DARIA ANDREEAsa cresteti mari si sanatoase

PS.scuza-ti intarzierea,dar ieri nu am intrat pe net,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna dimineata!!!

Am avut un week end foarte plin.Am fost la baby expo si vineri si sambata;vineri m-am intalnit cu Nicole si Adina ,dar am stat foarte putin cu ele,apoi trebuia sa mergem la o pitza dar nu am mai avut eu timp.Mie mi--a placut,pt.ca in C-ta nu sunt atat de multe magazine de copii ;am cumparat o gramada de lucrusoare si bandane,palariute ....abia astept sa -i fac poze (inca nu l-au adus bunicii...il astept cu nerabdare....!)
In afara de baby expo am fost in oras si pt.noi asa ca am umblat de am innebunit!Eram franti aseara cand am venit si din cauza asta am lasat baiatul inca o seara la bunici....desi asa m-as fi dus dupa el!!!!!!!(stau aproape)

Eu nu pot sa spun daca preturile erau mai mici ...eu oricum ma dusesem cu gandul sa cumpar .....

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

dau din nou link-ul ca am vazut ca nu merge... deci iata ce mestereste pitiku meu:

http://community.webshots.com/photo/310486174/322720546rnnbEO

Mergi la inceput

Am fost si noi sambata la Baby expo dar am ajuns tarziu pe la 5. Ce sa zic,nu m-a dat pe spate nimic,preturile erau cam mari,mai mari decat in magazine,i-am luat ceva mancare si cereale,dar si astea asa sa iau ceva. Mi-au placut niste sandalute dar parca erau mult prea scumpe,peste 800.000 lei,am vazut mult mai ieftine in magazine si tot din piele,totusi le poarta 2-3 luni,e cam mult . In rest aglomeratie garla,pitiku meu tragea de toate alea pe acolo,la Farlin s-a agatat de stand si le-a tras toate foile si pliantele pe jos...drept premiu a primit o jucarie de la ei .
Cautam un carucior sport (din acela de vara) dar nu am vazut mare lucru,unul singur Hauk da' era 3 milioane .Mai caut...

In rest pitiku meu e tare marait,il enerveaza dintii astia,a facut ceva temperatura de cateva zile si nu-i trece deloc,nu e mare da' e constanta 37,5 - 38 C, sa fie de la dinti???? A inceput sa faca si mofturi la mancare,el care halea tot,manaca dar cu cantec. Nu-l recunosc,nu e copilul meu,nu sunt obisnuita cu asa maraieli. Sa nu va zic ca de 4 nopt doarme cu mine in pat,oricum locul e liber

Am reusit si eu sa va citesc,am vazut si poze,ca de obicei superbe,uram si noi La Multi Ani la pitici si la mamici si numai sanatate.

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neatza !
DoamnaBibi - Bobo e mare smecher :)))

Noi raportam 2 dinti jos, fara maraieli, ambii iesiti in noaptea 14/15 aprilie, 8500 g si 75 cm la 8 luni (in lista am trecut gresit, luna trecuta avea 74 de cm). E foarte cuminte, plange dupa tati cand vede ca iese pe usa. Io tampesc cand plec la servici :(
In fiecare seara suntem in plimbari de la 6 la 9 :)))

Sper sa reusesc sa citesc tot in urma.

Pupici si o saptamana frumoasa sa aveti !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Simona (blue) intrebai la un moment dat daca Luca manaca mult sau putin,hai sa-ti zic cat manaca Bogdan ca sunt la aceeasi "categorie"
- la 7 dimineata 220 ml lapte
- la 10 cca 250gr. fructe (1 mar,1/2 banana,1/2 portocala, 2-3 biscuiti)
- la 12 cca 120 ml lapte
- la 14 cca 250 gr. piure si ceva desert
- la 18 manaca 100 gr.iaurt+ branza vaci+ banana
- la 21 cca 220 ml lapte + cereale

Si nu are decat 10.5 kg, si a luat foarte putin in ultima perioada (doar 300 gr) ca a fost cam bolnavior cu burtica si a tinut si regim (stiti problema cu diaree si kaka nedigerat).

Mergi la inceput