Bebelusi de iulie-august 2004 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
BLUE ANGEL spune:
Buna dimi !!!!
hai ca ne-am mai dezmeticit si noi ..
uff ce vreme oribila ...
Monicutza , chiar ma gandeam la tine ... te-ai mutat ?
merci de raspuns ... e clar ca Luca bea prea putin lapte .. dar nu stiu cand sa-i mai introduc inca o masa de lapte ...
ce liniste e pe aici ..
o zi buna
pup
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
pako spune:
Neata'
Fetelor multumim mult pentru urari.....ne bucuram ca ne iubiti...
Simona si voi sa aveti numai plimbari placute cu, caruciorul.
Monica 800 o pereche de pantofiori?...pai ai dreptate ca pe la varsta asta nu prea se merita sa dai atatia bani...cu 800 imi iau eu o pereche de pantofi si-i port 1 an.Acum fiecare cu socoteala lui.Andreea mea poarta numai incaltari de 5 euro, asta echivalentul a 180, cred.
S-ar putea ca temperatura usor ridicata sa fie de la dintisori...mai ales ca spui ca nici nu prea mananca.Sa stii ca fata de Andreea Bobo mananca foarte bine...uite:
-7 dim...180ml lapte
-la 12...200gr fructe pisate
-la 15 200gr pireu+130ml lapte
-la ora 18.30...125 iaurt+o banana....sau cereale in jur de 200
-la 21....180 ml lapte
Hehe s-a prins hotul....si a mea a furacit un pumn de pamant acum ceva timp in urma....oricum sunt cu ochii pea ea ca pe butelie atunci cand o pun in premergator.
Felicia si Andreea
BLUE ANGEL spune:
gagici .. dar v-am zis .. erau pantofi si la 3.ooo.ooo !!!!!
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
Simona R. spune:
Fetele,si eu i-am luat carucior "de primavara",dar nu de la baby expo pt.ca erau cam scumpe.....eu zic ca asta este un moft,altii nu au nici un carucior si noi luam caricioara de primavara...........L-am luat de la Bucur obor ,este de la Primii pasi si este usurel....in ideea asta l-am luat,de fapt....eu stau la etaj 4 si mi-era imposibil sa cobor singura cu copchilul si carutul....cu asta cred ca pot...abia astept sa se scoale si sa iesim...
si abia astept sa-i fac poze sa vi le arat....nu am apucat ca s-a culcat;abia i-am pus o bandana pe cap si un costumas nou pe el ca muream de curiozitate.....este asa de frumoooooos!
Incaltari nu am luat ca nu stiam ce numar!
http://community.webshots.com/user/simonarida
roxanaz spune:
hello frumoselor mamici si copiilor cumintzi,
si noi ca toata lumea, super obositi dupa week end (de fapt eu ca grasunu...e in mare forma).
eu am stat pe ceas 40 de minute la baby expo si tare as fi vrut s amai colind un pic, nu de alta dar sa ii iau si pitikului meu ceva, ca am luat mai mult pentru alti acopii!
in rest...am alergat tot orasul, am avut intalniri non-stop, m-am culcat in fiecare zi tarziu sitrezit devreme....ce mai....is obosita moarta.
imi pare bine ca aud ca ati gasit mai de toate, sa stapiniti lucrusoarele noi cu placere si sanatosi!
Monique tsai linistita ca de acum cam atit va pun pe luna, 300-400g....chiar si mai putin. temperatura si lipsa poftei de mincare e precis de la dinti, asa ca fii pe faza cu aparatul, poate ii pozezi chiar cand ies!
Danule pupi multi mamei denaturate! va asteptam la mare.
Cori eu cred ca se va obisnui Eva in tarc...mai insistati!
pupam pe toti si pe toate si revin!
ANDREEABANICA spune:
Ziua buna,gagici!
,bb-itele Andreea(Pako),Giulia(Daria),cu intarziere ce-i drept si cu scuzele de rigoare si pentru toti sarbatoritii de azi.
Cum v-am mai spus,am fost si noi la Babyexpo,sambata,multa,multa zapaceala,n-am luat decat o pereche de pantofiori(20euro,scumpi ai naibi)si o pereche de botosei(200de mii) rosii din piele intoarsa,frumusei foc.
Ieri am umblat toata ziulica si azi binenteles stam in casa,la ce vreme e afara.
Tre sa ne gasim de lucru prin casa,ca altfel innebunim.
A,intreba cineva ce mai mananca piticii.A mea zilele astea a mancat piureut de dovlecel cu muschi de vita la gratar,supa de porumbel,ciulama de porumbel si i-am facut si un desert care i-a placut la nebunie,uite reteta:
Branza de vaci cu galbenus de ou
150 g branza de vaci proaspata, 1 galbenus de ou, 2 lingurite zahar, 2 lingurite unt, coaja de lamaie sau vanilie.
Se freaca spuma galbenusul cu zaharul, apoi se adauga treptat branza de vaci. Se freaca pana se obtine o crema, in care se adauga untul frecat separat, vanilia si coaja de lamaie. Se serveste ca desert sau la masa de la ora 10.
Pofta buna!E o reteta sparlita tot de pe aicidar e delicioasa
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
roxanaz spune:
Andreea, buna reteta dar galbenus crud la varsta asta nu prea se da. e mare pericol, daca vrei mai bine pui cremitza asta la cuptor 10 minute si iese ca o budinca.
ANDREEABANICA spune:
Roxana,ai dreptate,e periculos,da io tampita cum sunt,abia dupa ce i-am dat m-am gandit ca nu prea e normal,bine cel putin ca nu a patit nimic.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
roxanaz spune:
Andreea, nu e vorba de timpenie. doar ca infectii cu salmonella apar si la adulti din cauza oualor crude, daramite la pitici asa mici. asa ca...baga la cuptor data viitoare si sa vezi ca tot asa buna o sa fie!