Bebelusi de iulie-august 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Tocmai ce ziceam ieri ca Andreea a facut 9 luni(multumim AndreeaB de urari) si tot fara dinti.Dar azi dimineata m-am uitat iar la gingiutza ei si am vazut cum un dintisor a crapat gingia.Se vede acolo ca un ghiocel.Sunt super incantata.Dupa ce l-am vazut am stat cu ea in brate ...cred ca o ora si am dansat de fericire .
Noi azi am papat dim. juma de mar+o para+juma de banana, iar la pranz 200g de pireu de legume cu peste si 130ml lapte....diseara cereale cu iaurt.Acum doarme....

Suna bine reteta dar inca nu ma bag la ou crud si la zahar....sunt mai fricoasa..

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Feli,felicitari,la mai multi,pupam dintisorul nou-noutsi pe Andruta micuta.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Felicitari pentru dintisor !!la mai multi si sanatosi !!
pupam pe Andreea mica !!!

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!

La multi ani tuturor bbilor care implinesc lunisoare!!

Pako, felicitari la iepuras!

Daca io n-am ajuns la babyexpo vreau sa vad pooozeeee!!!

Mey, sa va spun ce mama iresponsabila is: am aranjat de vacanta in Grecia. In iunie. Cu cupil. Cu masina. Cred ca neuronu' care-l mai am a plutit in deriva si s-a scurs... Acu', de facut, am facut-o. O sa vad cum iese. Aaaa, da' nu plecam singuri. Mai plecam cu o fetita cu 3 luni mai mare... Cat de nebuni putem fi!

Acu' o seara buna tuturor. Io plec acasa la pui.

Pupe!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

hei...hei, Dana...eu cred ca nu ai gresit ce ai facut.Tocmai ce vorbiram si noi s-o punem de-o excursie la Grecia....cu fetitza cu tot.Am vazut oferta cu 400 euro de persoana 8 zile, cu avion cu tot si cu masa.Ne cam bate gandul...Eu va urez de pe acum o vreme excelenta si drumul pana acolo sa fie cat mai placut si cat mai usor!

Multumesc fetelor ca va bucurati alaturi de mine de iepurasul care-l am

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Pako:Felicitari pt dintisorul tizei mele si la cat mai multi, cat mai repede si fara durere si maraieli. noi tot cu cei doi de jos am ramas, care tot creeeeesc.
Doamna Bibi: Hehe, sturlubatic flacauasul. Mie insa mi-a placut, nu numai ca se da la pamant, dar ca-si pune singur dvduri.Minune de cupil. Parca mai vazusem asta si la Naomi, nu?
Aici e rece azi (vad ca se cam potriveste vremea cu cea de acasa) si au anuntat astia ploi pt inca vreo 4 zile. Of, of.
Dupa ce incepuse sa se tarasca bine, Philip a eusit azi sa se si ridice singurel in picioare si era tare mandru de el. Cam asta de pe la noi. Asteptam sa va mai citim, dar vad ca merge tare greu. Tot la 59 de zile bune
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Simona R,cat ai dat pe caruciorul sport Primii Pasi? Eu sunt destul de multumita,am din acela care se face si landou,dar imi trebuie unul mic de vara,de carat peste tot. Am vazut la farlin unul dragut si usor,dar mai caut. Imi trebuie ceva mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Si eu urez la toti bebelusi care implinesc lunile zilele astea

Pupici la iepurasul mic, Andreea! Felicia te cred ca te-ai bucurat, si eu m-am bucurat atit de tare cand am vazut un dintisor de parca spusese mama

De exemplu, azi noapte a dormit pe burta de la 12 la 5, iar azi m-am laudat la toata lumea ca fetita mea a dormit pe burta (este prima data). Si a dormit atit de adinc si de bine ca si eu am dormit la fel si m-am trezit super odihnita. De mult nu am mai dormit 5 ore legate! Singura problema este ca la 5 cand s-a trezit a inceput sa planga pentru ca era pe burta si nu mai stia cum sa ajung pe spate.
Si Stefi ar vrea sa se ridice de marginea canapelei, dar nu prea ii reuseste si ar vrea sa si mearga in patru labe dar nu stie inca sa stea in genunchi. Dar nu cred ca mai are mult.

Dar ce liniste a fost pe aici zilele astea. A fost frumos afara si au iesit piticii la aer, nu? Dar am inteles ca se strica vremea, vine si ploaia si frigul .
Eu ma duc la culcare, are sotul treaba pe calculator, asa ca va urez o noapte calma si o zi insorita maine!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna seara dragi mamici si pitici,

Nici nu stiu ce sa va scriu, sunt ca o incepatoare timida, atata timp am lipsit.

Pako, felicitari pt dintisor si la cat mai multi si fara dureri.
Dragi mamicute sunt super drtaguti toti bebe-ii, nu ii enumar sa nu uit vreo minunatie de bebeu dar toti sunt super draguti si isteti.
Uitatndu-ma la pozele voastre, incep sa ma ingrijorez de Biencuta mea, ca e printre cei mai mari si ea nu s-a ridicat in picioare, nu sta bine de tot in fundic, de vreo doua saptamani se tareste. E drept ca nu erau inca nucleii formati si la control mereg joia asta, sper sa fie bine si sa o pot pune si eu in rotobil, ca numai ea e codasa.

In rest Biencuta mea tot cuminte a ramas, avem 2 dintisori jos, si acum ne ies 4 sus, deja sunt in curs de crestere.
De ziua mea, pe 14 aprilie a spus prima oara mama, am fost atat de fericita, a fost cel mai frumos cadou! De atunci cand plange, a inceput sa si panga cand vrea ceva, din 14, spune mama-mama, ca o papusica pusa pe automat. E atat de dulce.... ca imi vine sa o las sa planga sa o mai aud.
Mama, in alt context nu spune decat daca ma striga. Azi am lasat--o in scaunelul de la bucatarie un pic si la un moment dat m-a strigat, mama-mama.Vai ce minunat e!
Mai spune, tata, hai, haide, uite,ana, nana, buu...cand vrea afara, bobo, baba. E o scumpete.

Doamna Bibi, si noi am traversat o perioada nasoala de la dintisori, fara pofta de mancare, cam o luna a tinut , iar cand ne-am revenit a trecut la mancare de adulti, si vrea sa muste tot. Nu mai ii trebuie pasat nimic.De abia mai mamanca cerealele si iaurtul ca nu are ce mesteca. E o lulceata cum mesteca.

Ii dau mancare preparata ca pt oameni mari de ex cartofi frantuzesti, cu ou, doar galbenusul, unt , samantana. Macaroane cu carnita de pui, si tot felul de combinatii, dar gatit ca pt noi dar cu alimentele ei.
Dimineata mai mamanca sunca presta de pui pt copii Fortoszo, dr. mi--a recomantat, pate de pui pt copii tot Fortoszo, branzica topita cu smantana. Ce ziceti?? Noi suntem fetite mari, doar ca nu mergem in rest, am crescut, ce mai. Din banana musca si din portocala, kiwi, etc. Doar mar mai mananca ras.

Liliana, vezi ca nu esti singura cu mancarea de adulti, daca numai asta vrea, sa manance sanatoasa ca si biamca mananca, mie dr. mi-a spus ca pot sa ii dau orice in afara de fasole si mazare.

Gata, ca se fatzaie in pat, va pup pe toate si pe toti bebeii cei frumosi, noapte buna!

Marcela si Bianca cea cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna dimineata

Pitica mea aseara a "cazut la datorie"la 18.30(fara baie,fara papa)si s-a trezit azi dimineata la 5.50 cu o foameeee de lup.In rest suntem bine,raceala e spre vindecare,stam ff bine in genunchi si acum ne chinuim sa mergem in patru labe.

Felicia felicitari pt iepuras,stiu cum e senzatia,eu am plans de bucurie cand i-au iesit la pitica.

Andreea(philip),da,ai vazut bine,Naomi isi punea CD singura;spun isi spunea pt ca acum nu mai are acces,ne-am cumparat alta masa tv

Dana vacanta placuta,si eu voi veni in Ro cu pitica pt trei luni si vreau sa o iau la mare si la munte,deci nu cred ca ai gresit cu nimic ca vrei sa iei puiutu cu voi.

Andrea(Amironeanu)felicitari pt dormitu pe burtica,tare bine ne mai simtim noi,,cand mai "avanseaza "un pic nostri.

Asteptam si noi de la expo.

LA MULTI ANI pt sarbatoriti de azi,avem o domnisoara printre noi BIANCA ANA MARIA,sa cresti mare si sanatoasa

Mergi la inceput