Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
meems spune:
Nici eu nu prea am simptome, dar m-am gandit ca e din cauza ca sunt inca la inceputul sarcinii (am abia 4 saptamani jumate). Si mie imi trec prin cap tot felul de ganduri negre si ingrijorari, dar sa speram ca totul va fi bine pentru toate.
Ca sa uitam putin de greturi si de alte ingrijorari, haideti sa scriem fiecare la ce nume ne-am gandit (daca ne-am gandit) pentru bebeii ce-i purtam in burtica.
Pentru baieti mie imi plac: Jaden sau Andreas.
Pentru fete... inca ma mai gandesc... dar favoritele mele sunt: Rianna si Annais.
Voua ce nume va plac?
Mihaela - 4+
Ina869 spune:
meems foarte buna tema de cercetare ai ales!
Conventia dintre mine si sot a fost sa alegem fiecare cite un nume.
Ce nume mi-ar place:
Daca este fetita - Victoria
Daca este baietel - Mihai-Alexandru (da, stiu, sint deja doua, dar...
Apoi, tot despicind firul in patru, ne-am decis sa revenim asupra numelui si sa cautam ceva ce ar fi cit mai usor pentru copil, sa poata fi usor de pronuntat si scris de cei din jur, deci inca purtam tratative, dar avem timp la dispozitie...
Fetelor, va doresc un sfarsit de saptamina generos!
& bobita 6+
Ina
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
monet spune:
fetelor, laura, ina, meems, stati cuminti ca sinteti norocoase ca n-aveti simptome. cum am mai zis, nici eu n-am avut absolut nimic (ei, bine, nevoie de somn si pofte ici si colo:) am avut si eu) cu prima sarcina si totul a decurs si a fost absolut perfect (doamne, cite superlative am folosit!), deci bucurati-va. iai, ce bine de voi!
nume de bebe:
daca-i baietel: tomas
daca-i fetita: maya (desi mie imi place mai mult "maia')
va pup si sa ne-auzim numai cu bine.
mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (11+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
cristinamh spune:
noi ne-am hotarat... ca vrem fetita. varianta baietel inca n-o luam in calcul, si s-a decis deja cu unanimitate de doua voturi IRIS SABINA.
noi am facut liste cu ce vrem amandoi, apoi fiecare a taiat ce nu ne placea pe lista celuilalt... si am ales din ce-a ramas. "iris" oricum e stabilit de vreo 2 ani...
Cristina 7+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
tania-z spune:
Laura_72819, Ina si eu sunt in aceiasi situatie cu voi: nu am simptome, decat putin mai multa somnolenta. Pana la urmatoarea echo (27 aprilie) sunt in priza, nu stiu de ce, nu ma pot eu calma (daca va stresez, dati-ma afara!). Am obsesia su sanii (desi Salisa mi-a explicat despre un ritm diferit de dezvoltare). Problema este ca la mine nu au fost tari deloc, de la inceputul sarcinii, ceva dureri au inceput de vreo 2 zile, in schimb ma scol in fiecare dimineata si ma duc sa ma controlez daca nu s-a modificat ceva (culoare, dimensiune etc.) ... si nimiK! Nici de urinat nu mai urinez parca asa frecvent, mi-e tare frica ...
Tania & Punctuletz 5+
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
salisa spune:
Draga mea Tania!
Esti o scumpa, nu ne stresezi , e normal iti pui intrebari si iti faci griji ca orice alta viitoare mamica...ai sa vezi ca si la tine vor apare semne la ...dimensiunea sanilor ...!
In rest fetelor cum va mai este?
Va doresc sa aveti un week-end fain.
La noi e cald si frumos....abia astept sa ies astazi la plimbare.
Va pup pe toate!
5+
Ina869 spune:
monet ai perfecta dreptate, ar trebui sa fim linistite si sa nu ne mai agitam atita in cautarea simptomelor, dar asa este la prima sarcina, dai din colt in colt nu stii ce e bine, ce e rau, vrei sa ti se spuna de citeva ori, vrei asigurari..ehe, ce nu faci pentru copilul pe care vrei sa-l ai de atita timp...norocul nostru cu voi, cele cu experienta, rabdatoare si intelepte, ca ne dadaciti si ne incurajati de fiecare data.
tania in ceea ce priveste temerea ta cu sanii, vreau sa-ti spun ca am fost atit de obsedata incat ajunsesem sa ma duc foarte des la toaleta in timpul serviciului sa-mi controlez sanii ... o data s-a intimplat sa fiu la o coada intr-o banca si, vazind ca toti din jurul meu erau ocupati si nu prea erau interesati de ce se petrece in jurul lor, am fost cit pe ce sa-mi pun mana pe sub geaca intr-o tentativa de a-mi "incerca" sanii..si cind mi-am ridicat privirea putin mai sus, am observat ca drept in fata mea era o camera de luat vederi, moment in care m-a apucat rasul efectiv...pai, ce ar fi zis cei care m-ar fi vazut, ca sint o narcisista sau o obsedata sexual...si in prezent mai am "tentative" in sensul ca prima secunda dupa ce ma trezesc si fac ochi incepe cu pipaitul sanilor, iar cind ma culc se intimpla acelasi lucru, deja a devenit un ritual.
Asa ca, nu esti singura!
Saptamina asta s-a lasat cu pofte mari de tot, aseara la 11 noaptea mincam cartofi prajiti cu brinza si mujdei de usturoi...in urma cu o seara a trebuit sa ne ducem la ora 10 seara sa cumparam buritos, ca simteam ca lesin de pofta citeva zile in sir a trebuit sa-mi prepar salata de castraveti cu ulei si lamaie....uite-asa! de la un regim numai cu fructe, legume, mult peste, am trecut la extrema cealalta... fetelor,devoram mincarea ca un rechin, m-am speriat pur si simplu ..sint curioasa cum voi fi in citeva zile...poate trec la slana cu ceapa sau cu usturoi..o sa va tin la curent!
In ceea ce ma priveste, sfaturile, incurajarile, compasiunea fetelor de pe forum fac mai mult decit toti doctorii la care ma duc.
Nu am cuvinte sa le multumesc pentru generozitata de care dau dovada in fiecare zi.
+ bobita 7 (fix!)
Ina
Pico spune:
Mai fetelor(care nu aveti simptome...gretzuri,sani durerosi etc) considerati-va niste norocoase.Eu dupa ce mananc ceva e musai sa stau intinsa in pat ca altfel.Dimineata obligatoriu vizitez buda si toata ziua nu sunt buna de nimic.Ma doare capul,ma dor sanii si desigur nelipsita greata.Mancare n-am chef sa fac si am si o pustoaica plina de energie care tocmai a implinit 2 ani.Noroc cu sotul meu.Abia astept sa treaca perioada asta grea.Cunosc femei care n-au avut nici un simptom si au bb-ei sanatosi si frumosi....asa ca...
8+
Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag
dordia2000 spune:
Buna fetelor! M-am intors cu rugamintea sa ma adaugati si pe mine pe listuta cu DNP 16 Nov 2002 UM 09.02.2005. Nu am mai intrat pt ca m-am speriat de vestile proaste pe care le-am auzit despre fetele care au pierdut sarcinile si mi s-a facut rau de tristete si am hotarat sa ma retrag un pic cel putin pana am o oarecare siguranta a sarcinii.
Va spun ca sunt uimita de voi, sunteti niste fete de traba si sper sa ma primiti si pe mine printre voi. Eu se pare ca am 8 saptamani dar nu am fost inca la o echo; tb neaparat sa ma duc la echo asa des? Eu sunt programata la tridimensionala pe 28 iunie si abia astept sa vad galusca si sa-i aud inimioara! Am fost la Ginecolog si mi-a spus ca e ok. Mi-a dat o serie de analize pe care le-am facut si sunt ok si sapt viitoare ma duc la control cred!
Daca am facut ceva gresit va rog sa imi spuneti pentru ca eu nu stiu nimic depre sarcini si copii! Sunt la prima sarcina si nu ma asteptam sa raman insarcinata ca aveam de gand sa ma informez inainte, dar nu am mai avut timp.
Sper sa imi raspundeti si sa ma acceptati si pe mine printre voi!
Va pup dulce!
Ina869 spune:
dordia2000
Bine ai venit printre noi!
Sarcina usoara si cat mai putine gretzuri!!!
& bobita 7+
Ina