Mamici de septembrie - octombrie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana75 spune:
Anca, bine ai venit
! Sa ai o sarcina usoara
.
Ruxandra, imi pare rau de colul scurt. Stai cit mai putin cu trunchiul la 90 de grade, si poate se mai lungeste. Macar cit stai in casa, incearca sa stai intinsa.
miflore, nu se gasesc programari la Pop si la Herghelegiu
. La Iosup se gasesc, pentru ca are consultatii si la CM Unirea si la Diagnosis.
Ioana
natydea spune:
Neata fetele!
Am incercat sa va citesc printre picaturi si vroiam sa va spun ca mi-a fost dor de voi! Azi sunt fericita ca e vineri si vine week!!!! Gata cu trezitul la ora 6, e adevarat ca pentru 2 zile dar tot e ceva!
Eu inca nu mi-am facut programare la eco morfologica, inseamna ca trebuie sa ma grabesc nu?!
Pup fetele!
Dea
14+
cge spune:
Neata fetele!
Eu sunt mandra de mine, ca azi am imbracat pantaloni de
.
Toti colegii au remarcat cu aceasta ocazie ca mi-a crescut burtica ![]()
Pantalonii i-am luat de pe Mosilor, marca lor este "For Two".
am ras de moarte, sotul meu hotarat zice : "Poate, For you".![]()
In rest, abia astept sa treaca si ziua de azi si sa ma vad in weekend.
Sper sa fie soare si frumos in we, sa mergem si sa dam gata ofertele de la Baby Expo.
Eu nu o sa cumpar mare lucru, decat o sa trag cu ochiul.
Cristina
Tonnia spune:
Neata, fetelor!
Mai dezechilibrez si eu un pic balanta! Ioana, ma treci si pe mine, te rog, cu un
?
Desi am aflat cam devreme, nu? E posibil sa se mai schimbe pe parcurs... Sunt foarte bucuroasa cu toate ca aveam impresia ca intuiesc corect si ca e fata!
O zi buna va doresc la toate!
Ioana, auzisem si eu ca cel mai adesea listeria asta cedeaza la a doua cura de antibiotice! Dar sigur cedeaza!
Ioana75 spune:
Felicitari Tonnia pentru
!
PS: Scorul e de doi cavaleri la o domnishoara
. Si sa stiti ca am schimbat iar prefixul, sintem 80 de
!
Ioana
karmenutza spune:
Felicitari, Tonnia! Baietel iti doreai?
Cum ai aflat asa de devreme? Unde ai facut eco?
Vreau si eu...sa aflu, cat mai repede.
Tonnia spune:
Multumesc, fetelor!
Karmenutza, la Iosup am aflat! L-am intrebat cat de sigur poate fi asa de devreme, el zice ca se mai intampla surprize, dar procentul de reusite e cu mult mai mare, cam 90%! Eu nu sunt asa de sigura, parca prea e devreme.
Nu stiu ce vroiam, dar tot inchipuindu-mi ca e fata (la mine in familie s-au nascut numai fete si am si avut un vis in sensul asta), m-am obisuit cu ideea. Acum sunt foarte foarte bucuroasa, dar mi se pare un pic curios!