Mamici de septembrie - octombrie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelorrrrr, va cam grabiti!
Cred ca eu sint mai inceata sau nepasatoare? hehe... nu m-am gindit nici la patut daramite la cariucior.

Bine ai venit Alinutza , un bb sanatos sa ai!

Racaru, eu am auzit numai de bine de Dr.Herghelegiu dar tot aici pe forum am citit ca nu primeste gravidutze in jur de 20 saptamini pentru 4D. Nici nu discuta! uite aici un link si vezi ce spune camille http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45580&whichpage=2.
Probabil ca eco 4d se face dupa 22 de saptamini, stie cineva???
Oricum la Sanador eu m-am programat la acelasi doctor in data de 3 martie si am prins programare pe 16 iunie ( la 24 de saptamini)

Aaaaa, ca tot am vrut sa intreb, doctorita mi-a recomandat Prenatale... stiti cumva exista mai multe feluri sau de cine sint produse? Doctorita a zis ca sint din SUA dar eu am gasit din SUA evident dar ambalate aici la noi.

Va pup,

Jadi
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Fetelor, eu l-am scos pe Matei de la 5 zile afara! E drept ca stau la casa si il scoteam in curte sub un cires si dormea acolo toata ziua. Oricum era groaznic de cald ca era iulie si in casa era racoare. Matei s-a nascut pe 4 iulie! Asa voi proceda si cu micutul nr. 2 voi profita de soare si vreme buna pana o sa pot. Credinta populara are si ea rolul ei dar sa nu fim exagerate... eu am iesit pe poarta casei la 4 zile dupa nastere deoarece am avut impresia ca s-a infectat epiziotomia si m-am dus la cabinetul medicului sa ma consulte. Ce era sa fac? Sa fac septicemie? Oricum nu a fost grav dar paza buna... Asta cu iesitul era pe vremuri cand femeile nasteau acasa, dar acum?! Hai fiti serioase... Intradevar mi-am facut rugaciunea aia la biserica pe la 3 sapt. dupa nastere sa ma conformez si eu!

CODRUTA, este un magazin super de la care ma aprovizionez pentru Matei in Manastur, ca eu acolo stau, intre BIG si COfetaria NICOLA sunt haine faine, apoi din Marasti de pe str. Fabricii de la 1 iunie, i-am luat si cand era mic si acum i-am luat si la bb 2 body-uri, salopete si multe lucruri din bumbac si de calitate. Oricum si la matei dar si acum la bb 2 nu voi accepta sa -l imbrace cu hainele lor in spital sau sa-l infaseze cu porcariile alea de scutece... nu am chef de ceva ciuperci, voi duce de acasa salopete body-uri si pampers.

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 19 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

marilena78, bine ai venit pe ! E bine ce ai luat, sa nu depasesti 2 paracetamol pe zi; incearca si pastile/siropuri homeopate, ele nu fac rau in sarcina; bea mult ceai, si maninca citrice; si mai ales, du-te imediat la doctor. Insanatosire grabnica! Daca vrei sa fii pe lista cu gravide, sa te inscrii la mamicile de nov/dec; intrebari insa poti sa ne pui si noua, iti raspundem cu placere.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Oau, deja vorbiti de carucioare...
O sa ajung si eu la expo, dar nu stiu cand. M-ar tenta cursurile alea de gimnastica pentru gravide. Adica ma tenta pana ieri :(.
Am fost la ecografia morfologica si totul este bine, normal adica, numai ca al meu col este scurt . Asa ca mi s-au dat indicatii sa stau foarte linistita, fara eforturi, mai ca nu mi-a zis sa stau la pat. Imi e groaza. Cica la varsta asta a sarcinii nu se mai face cerclaj.
In rest, nu s-a schimbat culoarea caruciorului, asta este foarte clar, a fost primul lucru pe care ni l-a aratat baietul, dar noi nu ne-am pus de acord asupra numelui.

ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Jadi: Exista prenatale americane ambalate la noi, dar exista si din acelea original ambalate in SUA. Sotul meu mi-a gasit anul trecut cind eram insarcinata cu al doilea bb dar erau 100 de buc. in cutie si erau si foarte scumpe. Le-a gasit la farmacia din Mall-ul de pe cal. Vitan. Eu in ianuarie nu am gasit.

Romana, Cristian (22.06.2003) , Alin (25.06.2004) si burtica de 17 sapt.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Dragi viitoare mamici,

Ma alatur si eu la lista voastra. UM 19 dec. 2004, DPN 25 sep. 2004. Pentru noi e al doilea baby. Ne mai laudam cu o frumusete de fata de 4 ani si 4 luni - Andreea. Azi am facut si eu triplul test si astept cu interes rezultatele, iar in 3 saptamani voi avea prima ocazie sa il vad pe baby. Pot sa va spun ca sunt verde de invidie cind citesc cite ecografii ati facut pina acum. M-am intresat si eu pe aici daca pot face o ecografie (platita), dar se pare ca nu pot face nimic pina la cea recomandata de medic la 20 de saptamani.

Voie buna si sanatosi,

Anca 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bun venit Anca si Alinuttzza!!!
Sa fiti sanatoase si voi si BB-i si sarcini usoare!
Anca, avem cam aceeasi burtica si eu sunt tot in a 17-a saptamana! Tu esti un pic mai mare!
Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetelor, eu nu inteleg ceva, explicati-mi si mie! Cum stateam eu asa intr-un colt ca am ratat programarile pt. eco morfologica la 20 de saptamani (eu acum am 16), am pus mana pe telefon si am sunat intai la CMU, pt. dr. Iosup. Si surpriza, locuri cate vreau; era un singur loc pe aprilie, pe 25 dar in luna mai puteam sa-mi aleg linistita asa ca mi-am facut si eu programare la 20 de saptamani! Sun f. incantata! Dar care-i misterul? Voi spuneati ca nu mai sunt locuri libere pana prin iunie? Am intrebat ce fel de eco este si mi-a zis tipul de la phone ca e 2D; stiu c-ati fost multe dintre voi la Dr. Iosup, asta e ecograful, 2D? Sa nu fie vreo greseala.
Am sunat si la Ama Medical Plus, acolo la fel pot face programare cu 2 saptamani inainte si au eco 4D; acolo nu m-am programat dar tare m-ar fi ros sa-l vad pe BB life! Oricum, ideea este ca se pot face programari cu 2-3 saptamani inainte, aviz celor care n-au si vor!

Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna burtici

Bun venit noilor si va dorescsanatosi

Codruta maslinile au foarte multe kalori nu spun sa nu manaci pt ca si pt mine vreau sa spun ca a fost singurul aliment in primele saptamini cind nu putem sa manac le gaseam miere ,dar vorbind cu DC iam spus ca am mancat masline si mia spus ca mai bine manaci o masa buna echilbrata; si cind spun de ex (gratar de porc cu mazare deci carne max este 150g si mazarea este ca atare nu gatita nu nimic mazare din conserva care este incalzita si 50g nu mai mult ,deci este adevarat cind vezi zici oups ce de mancare!!!dar direrenta este ca este mai putina, dar asta este eu iti doresc o buna sarcina si manaca ce ai chef ca eu asta fac poate sa zica ce vrea DC mea

Mihaela dar ici la micul dejun se manaca dulce si in loc sa halesc 1,2sau 3 croissant sau alte produse de patisire deci prefer 2,3 feli de paine prajita cu unt si dulceta

va doresc la toate noapte buna si vise placute

nanadana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna BURTICI!
daca intereseaza pe cineva, uite eu am o programare la dr. herghelegiu la morfo 3D pe 25.05 si pot sa o cedez cui vrea, eu o sa merg la alt medic.
cat despre carucioare, e super TRIO dar cam scump pentru buzunarul meu! dar poate avem noroc de ceva oferte speciale la Baby expo! abia astept sa fac o tura!
mary( 16+ )

Mergi la inceput