Mamici de septembrie - octombrie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari fetelor care au aflat ce vor avea!
Noi am fost aseara la doctor si suntem OK. Ma cam durea fundul (sorry) si am aflat ca e de la statul pe scaun la birou (apasa sarcina). Mi s-au recomandat mai putine ore si cred ca-mi micsorez programul la 5 ore/zi.
Bebelusul este tot fetita.
Am luat doar 2 kg pana acum, desi burtica e marisoara. Tensiunea tot micuta.
Voi naste cel mai probabil in august, pentru ca din cauza placentei destul de joase voi face cezariana, iar in acest caz operatia se face cu 1 sapt-2 sapt inainte de sororc ca sa nu se rupa apa.
Ioana imi pare rau de listeria, dar lasa ca pana la urma ii vii tu de hac.
Pupici

Nicole 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

fetelor!!!!

Felicitari pentru baietel Tonnia!!!
Noi nu stim inca ce sex o sa aiba bebele nostru. Eu zic ca va fi fetita iar sotul meu ca va fi baietel. Dar sanatos sa fie, orice sex va avea!!! Luni mergem la doctor si poate va sta intr-o pozitie in care sa vedem.

Nanadana acuma am inteles la ce te referi. Mie cand mi foame imi este pofta de orice. Si incerc sa mananc de 2-3 ori pe zi iar in rest salate si fructe. Sincer, mananc si prostii!!!

Romana74 si eu stau tot in Manastur, dar in zona Mogosoaia. Chiar ieri am fost la magazinul de care ai zis si intamplator am intrat in alt magazin de copii, care e vis-a-vis de Big (chiar cum treci stopul) Acolo am vazut multe hainite de bebe!
Am vazut si un carucior la 2.300.000 lei si unul la 3.300.000 lei foarte bune. Sincer, eu nu dau atatia bani pe un carucior (peste 10.000.000 lei) De banii aia (daca ii avem) mai bine cumperam alte chestii utile pt bebe.

Astazi trebuie sa merg sa imi scot analiza de la toxo (IgM-ul, dar asa ploua la noi ca nu am chef sa ies din casa.....cred ca il trimit pe sotul meu!!!

Va pup pe "toatele"
Codruta 20+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Felicitari pentru baietel, Tonnia! Facem clubul celor care isi inchipuiau ca au fete in burtica si cand colo e baietel :).
Inainte sa ma duc la eco de 20 sapt. ma gandeam ca daca o sa-mi spuna acum ca e fata iar o sa-mi trebuiasca cateva ore bune de adaptare la idee. Dar a ramas baiat.

Ioana, asta si incerc sa fac, sa stau cat mai mult la orizontala cand sunt acasa. Sper sa nu se agraveze situatia. Ai inceput s-o simti pe Miruna?

ruxandra (20+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Cristina,unde e exact magazinul de pe Mosilor? si ce preturi sunt pe-acolo?ca prin unirea si cocor sunt numai ciudatenii si destul de scumpe..:(

Felicitari noilor !!!Sarcina usoara si bb-i frumosi!

Fetelor eu am sunat la BioTerra pe Grivitei pentru morfologie si nu e deloc asa problematic cu programarile.Plus ca am inteles ca si aparatele sunt performante si morfo costa 1.5 mil!
Pupici!

Moki 16+

Mergi la inceput

Tonnia sa stii ca si eu am avut vis, dar ca fac baiat. Si din cauza asta zic eu ca va fi fetita!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza! VIne week-end-ul!
Tonnia, felicitari pentru Fat-Frumos, sa creasca mare si voinic si sanatos! Fetele se pare ca vor fi tare cautate!
Ioana, multumesc! Banuiam eu c-asa ar fi dar vroiam totusi confirmarea! Dar care-i ideea? Pop si Herghelegiu de ce sunt mai cautati fata de Iosup? Ca toti sunt faimosi! Si inca o rugaminte am: va rog frumos, cine a fost la Iosup pana acum, cum se poarta? E comunicativ sau tace? Ecranul e indreptat si spre mamica sau vede doar el? E tinerel?
Multumesc fff. mult!
Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, am o mare rugaminte. Este personala, puteti sa tineti cont de ea sau nu. In nici un caz nu vreau sa comentam pe aceasta tema, dar as aprecia mult daca veti tine cont de ea.

Mi-ar face o mare placere sa putem discuta deschis despre trusoul lui bb, fara comentarii de genul "mi se pare foarte scump". Parerea mea sincera e ca nu ajuta pe nimeni acest gen de comentarii, ci, din contra, strica. Persoana vizata nu va mai comunica alte tipuri/marci de produse. Desigur, comentariile asupra calitatii unui produs sint mai mult decit binevenite; in privinta banilor, fiecare se intinde cit il tine plapuma, si nu vreau sa ajungem sa ne comentam "plapuma". Va multumesc anticipat.

Ioana

Mergi la inceput

Iti dau dreptate Ioana!!! Cine poate poate cine nu.....pana la urma tot poate ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Si eu sunt de acord cu Ioana. Si ma intereseaza si pe mine raspunsul la intrebarea lui miflore pentru ca nu am fost pana acum la Iosup si aveam o programare saptamana viitoare pe care nu stiu daca sa o anulez sau nu, dat fiind ca am facut deja o eco morfologica miercuri. Se poate inregistra pe cd sau caseta video la CMU? Am uitat sa intreb asta cand am sunat sa ma programez si apoi cand am mai sunat tot ocupat era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

miflore, Iosup nu mi-a zis nimic, dar nici nu l-am rugat sa-mi zica, eram foarte emotionata. Ecranul era indreptat si spre mine, am vazut tot ce a masurat. Are peste 40 de ani, dar arata bine. Luni seara ma duc din nou la el, implinesc 20 de saptamini, si de-abia astept sa vad ce-mi zice.

Ruxandra, simt mai multa activitate in burta, dar n-as putea zice care sint de la bb si care nu. Faza nashpa e ca de 2-3 zile simt cum mi se intareste burta ... sper sa fie normal.

nicole, si eu cu cezariana. Poate facem in aceeasi zi, ca sintem apropiate ca data. N-am stiut ca cezariana se face mai repede, am crezut ca se asteapta contractiile, si apoi in loc sa nasti normal, iti face operatia ... Ma duc la d-na doctor saptamina viitoare sa cer detalii.

Ioana

Mergi la inceput