Mamici de septembrie - octombrie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 4
kid2003 spune:
Eu nu am luat nimic pana acum pentru bebe. Ma atrag reducerile de la targ si stiu ca in septembrie totul va fi pregatit (cand va fi editia urmatoare). Dar nu-mi vine sa ii cumpar inca nimic, o sa dau ture sa vad cum arata produsele, sa adun adrese si numere de telefon de la producatori/importatori si sa stiu in vara unde sa ma duc.
Tare m-ar atrage sa am deja niste hainutze dragutze sau sa incep sa decorez camera...dar am o retinere. Poate ma razgandesc cand o sa ajung la targ. Oricum, sunt de parere ca trebuie luat aproape totul inainte, nu l-as lasa pe tati sa alerge dupa si sa nu gaseasca, basca banii...mai bine "in rate" pana vine bebe decat totul odata.
miflore spune:
Da, Kid, e foarte buna ideea cu stransul adreselor si numerelor de telefon, adrese de mail etc! Eu vreau sa vad cum arata statiile acelea de supraveghere din alta camera care au si imagine, nu numai sonor. Cu toate ca sunt sigura ca voi face sant din dormitorul nostru in al bebelusului!![]()
Mihaela 15+
jadi spune:
Aveam de gind sa merg la expozitie dar gata ... s-a programat o excursie la mama acasa ca dupa cerclaj nu stiu cit de viabila voi fi pentru plecari.
In genere, nu vreau sa vad nimic pentru bb in casa decit dupa ce nasc.. nu din superstitie ci pentru ca am o incredere uriasa in gusturile sotului meu si in capacitatea lui de a gasi lucrurile necesare. De aftfel de genul de om caruia nu i-am cumparat niciodata nimic pentru ca stie foarte bine ce trebuie cumparat pentru el asa ca va stii si pentru bebe.
Si apoi in 2 camere nu prea e mult de aranjat, doar sa facem loc pentru un pat si un dulap si asa cred ca va pica mobila peste mine.
Ioana, cit de schimbat serviciul, nici o sansa... cu el voi muri de git, hehe.
Jadi
14+
Ioana75 spune:
jadi, vrei sa mor de curiozitate?
Eu nu stiu nici un servici care nu se poate schimba ... daca nu e secret, poate imi zici si mie ce esti
.
La mine pe linga faptul ca trebuie sa aleg din timp lucrurile, mai intervine si faptul ca prefer sa stau cu sotul cit mai mult (nu mi-ar place ca in loc sa stea cu mine sa umble prin oras cu lista scoasa la imprimanta dupa el si sa cumpere trusoul lui bb
). Noi facem toate cumparaturile impreuna. Doar cind plateste intretinerea se duce singur, ca avem asa un
de administrator, ca ma scoate din sarite cu prostia lui; si bineinteles, nu e data sa nu miroase a
.
Ioana
cge spune:
Parerea mea e ca putem sa ne apucam sa strangem din timp lucrusoarele ptr bebe si ptr noi ptr ziua cea mare.
Ne face si pe noi si pe cei din jur sa constientizam evenimentul mai bine.
Sigur o sa uitam cate ceva, si atunci o sa fie si tati pus sa contribuie la cumparaturi.
Cristina
Alinutzza spune:
Draga Ioana,
Te rog sa ma treci si pe mine in listuta mamicilor de septembrie - octombrie 2005. Sunt o graviduta in 19 saptamani. Inca nu am aflat sexul lui bb, sper sa aflu la ecografia morfologica de saptamana viitoare.
UM 01.12.2004, DPN 07.09.2005, Dr. Cristian Radoi.
Alinutzza 
Ioana75 spune:
Alinutzza, bine ai venit la noi
! Bafta la eco morfo saptamina viitoare, si sanatate maxima.
Ioana
codruta_grg spune:
Ce bine de fetele din Bucuresti ca pot merge la EXPO pt bebe!! Si daca nu cumparati nimic, macar va faceti o idee!
Eu ma tot gandesc cu caruciorul.....cum sa arate, sport sau de bebe mai mici? Daca nastem in septembrie, o luna clar nu iesim din casa, apoi vine zapada....si iaca asa ajungem in martie, cand bebele are 6 luni....
Voi ce ziceti?
Azi am fost la epilat...si m-a cam durut. Inghinal nu m-am mai facut, dar acum arata asa bine picoarele!!!!
Romana, unde sunt magazine de bebe la noi? Era unul in Manasur, dar am vazut ca s-a desfiintat, iar unul era pe Doja, langa biserica greco-catolica....dar mie mi se pare cam scump.
Va pup, 

Codruta
20+
nanadana spune:
Fetelor ieri la control Dc mi_a dat un meniu mai special ca sa nu ma ingras prea tare pt ca eu am cam tendinta sint gurmanda
va dau 3 dintr ele
MENIU1
prinz
castravete cu iaurt
file de peste in papiota cu orez fiert
30g de brinza pasteurizata
compot de piersici
2 feli de paine
cina
salata de praz
brochete de pui cu ghiveci de legume
1iaurt
zmeura sau capsuni
2 feli de paine
MENIU2
prinz
salata de sfecla rosie
2oua fierte cu spanac si smintina
30g de brinza de vaci
salata de fructe exotice
2 feli de paine
cina
salata verde
gratar de porc cu mazare
1 buc de brinza pasteurizata
cirese
2 feli de paine
MENIU 3
prinz
salata de conopida
gratar de (pui, porc, vita) cu piure de morcovi
brinza
1 fruct(nectarina, piersica ,caisa sau mar)
iaurt su fructe
2 feli de paine
iar dimineata:un bol de lapte,cacao,cafea dar nu pre dulce 4 feli de paine integrala ,cereale sau paine alba prajita
unt ,iaurt ,dulceata sau brinza de vaci
si dupa acea im spune sa evitam mezelurile, maslinele, chipsurile ,sosurile ,sucul de fructe (preferabil este apa naturala sau apa aromatizata )
fetelor cred ca nu vam plictisit dar eu ma gindesc oare pot sa tin
regimul asta binentales ca mai sint inca vreo 5 meniuri si cind se termina le combin cum vreau
si mai este un supliment in cazul in care ai foamela ora11 si laora16
1 pahar de lapte
iaurt,brinza de vaci ,2 feli de paine integrala , 3 biscuiti far crema ci simplu si cam atit daca doriti si celelant meniuri eu vi le pot da
va pup pe toate 
nanadana
codruta_grg spune:
Nanadana, de ce sa evitam maslinele? eu mananc in fiecare zi cate 100 grame. Eu daca as manca meniurile si cantitatea care le-ai dat cred ca m-as ingrasa foarte mult....serios. Si eu sunt gurmanda...si ma gandesc toata ziua ce sa mananc a doua zi.
Dar mananc de 2 ori pe zi bine si in rest fructe, gustari si MORCOVI (ca sunt constipata.
Dimineata intradevar ma trezesc cu o foame.....atunci mananc bine, pe la 11 fructe, pe la 13-14 pranzul, iarasi fructe, iar seara beau o cana cu lapta sau imi fac salate din cruditati. Dar masline mananc toata ziua. Iar ciocoolata de casa mananc in fiecare zi.
Codruta 20+