Mamici de septembrie - octombrie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 3
moki spune:
kid,eu una o sa incerc sa ajung la baby expo,cred ca e interesant,dar majoritatea cumparaturilor le voi face cand vine
,nu ne aparat ca asa se zice in popor ca e mai bine,dar va fi un plus de emotie...plus ca trebuie si taticii pusi la treaba ,nu?;)
nu mi-ati zis de morfologie;cand e indicat sa o facem?
cu raul v-ati mai potolit? eu am scapat de greturi dar acum simt pulsul crescut,obosesc mai repede si mai ma supara din cand durerile de cap..
pupici!aveti grija la burtici!
moki
16+
Ioana75 spune:
Hildegard, ca sa-ti pui pozele in album trebuie mai intii sa-ti dea voie adminii sa ai album. Asta se intimpla dupa aproximativ o luna de la inscriere. Vezi ca la forumul de "FAQ" sint mai multe topicuri legate de poze, citeste si/sau intreaba acolo.
Ioana
Ioana75 spune:
moki, se recomanda 3 eco morfologice: cite una in fiecare trimestru; mai exact, in saptaminile 12-14, 18-22, 30-34. Eu am ales sa le fac in saptaminile 12, 20, 30. Fiecare eco morfologica are rolul ei, si determina diferite malformatii/probleme.
Ioana
romana_74 spune:
MOKI, eu te sfatuiesc sa te pui la punct de pe acuma cu cele trebuincioase pentru bb deoarece dupa ce vei naste nu vei avea nici timp, nici nervi si nici putere sa te plimbi pe la cumparaturi, iar sa fim serioase, taticii nu prea au gusturi in materie de haine sau trusou, noi stim mai bine cum vrem sa-l imbracam pe bb, in ce culori, ce trebuie la un nou nascut... s.a.m.d.
Asa am facut eu si asa voi face si acum... atunci cand bb va veni nu ii va lipsi nimic din ce va avea nevoie.
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 19 sapt)
Ioana75 spune:
romana, asa gindesc si eu
. Vreau ca bb sa aiba toate lucrusoarele alese cu grija de mine, din timp. Am auzit de superstitia populara, dar nu cred ca pe vremea cind a aparut erau atitea amar de lucruri in trusoul lu' bb
.
PS: Nu cred ca-mi ajunge nici o luna sa compar calitatea/estetica/pretul la toate obiectele care trebuie luate (vorbesc de mine, sint balantza
).
Ioana
cge spune:
Romana, ai dreptate.
Eu nu m-am abtinut nici la Victor, sa nu fac ceva cumparaturi.
Apoi, prin ultima luna, m-au apucat superstitiile ca daca n-o sa fie sanatos, ca eu i-am cumparat haine. Asa ca i le-am dat unei prietene sa le pastreze.
Acum, i-am facut deja lui bebe loc in dulapurile lui Victor.
Victor ii alege jucarii dintre ale lui.
La Baby Expo, o sa ajungem si noi sambata.
Am fost si asta toamna, si era tare aglomerat.
Nu prea stiu ce cumparaturi o sa facem, sper sa ma abtin sa nu fac gaura prea mare in buget. Ca am un talent la chestiile astea, nevoie mare
Cristina
nadinamilea spune:
Eu deja am inceput sa-i cumpar lui
hainute , de cate ori trec pe langa un magazin pt bebei nu ma pot abtine.Am fost sfatuita de nenumarate persoane ca "nu este bine" dar sincera sa fiu nu am nici un chef ca dupa ce ies din spital sa fiu stresata de aceasta problema si nici ca in spital bebe sa fie infasat cu scutece de acolo sau sa-i lipseasca ceva .Cu ajutorul finei mele (care are un baietel de 5 luni )am facut o listuta cu ce mi-ar trebui si incerc ca pana in octombrie sa fac rost de tot
miflore spune:
Si eu vin la BabyExpo! Eu cred c-o sa merg sambata dupa-amiaza, dupa 2-3, poate ne dam un punct de intalnire! Uite-asa o sa ma uit dupa voi,
o sa va recunosc dupa burtici! Ce mai ziceti, ce-o sa fie acolo, numai gravidutze, densitate mare/mp! Voi aveti superstitia aceea cu necumparatul inainte de nastere? Si eu ziceam ca n-o sa iau nimic, dar totusi ce ma fac atunci? Asa ca si eu o sa-mi cumpar cate ceva; pe mine ma intereseaza acum in mod special "hainutele" de gravida, vreau pantaloni si rochite de vara! Da' cine stie ce mai vad!
Mihaela 15+