Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(39)
Raspunsuri - Pagina 6
diana2004 spune:
Buna dimineata !
Andreap si Mariuca sint sanatoase ,Mariuca maninca bine dar o termina pe Andreea cu miriitul .
Eu am deja 2 sapt de serviciu ,mi-a fost greu la inceput pt ca imi era dor de Andrei , acum m-am mai obisnuit .Andrei e f cuminte ,doarma toata noaptea , a inceput sa manince fructe si piure de legume dar nu vrea nici suc nici supa ,prefera laptele .
Onitza ,testul Papanicolau e de rutina ,ar trebui sa-l facem toate o data pe an , , o sa -ti recolteze prin stergerea colului cu o pensa , nu e dureros .
Roserb , finul nostru e dermatolog si ne-a recomandat o crema Pon-emo infantil de la Helpnet ,daca nu esti multumita de ea imi pun cenusa in cap (e axcelenta ,eu ii dau lui Andrei dupa fiecare baie si nu are nici o bubita ).
Fulgu ,pt intarcat e bine sa iei bromcriptina 2 cpr\zi ,dimineata si seara in timpul meselor timp de 14 zile , pui comprese reci si astepti ,si astepti ...Si eu vreau sa-l intarc vineri pe Andrei, din pacate nu fac fata si cu serviciul si cu alaptatul .
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by aime
deci ne inscriem ca mami nov-dec 04 sau vreti alta titulatura?
felis, buna ideea cu mail-urile
E ok mami nov-dec 04. Daca faci tu contul ma gindeam sa nu scri parola pe forum ci sa ne-o trimiti pe privat, asa de precautie. E mai mult de lucru, sper sa nu ma luati de paranoica! E doar o sugestie.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
Siminna spune:
Aime, mai clar si mai frumos de-atit nu se poate.
Jasmine, saru-mina, imi mai spusesesi tu, da' eu....o sa rog pe cineva sa-mi aduca.
Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/
aime spune:
quote:
Originally posted by LuminitaBquote:
deci ne inscriem ca mami nov-dec 04 sau vreti alta titulatura?
felis, buna ideea cu mail-urile
E ok mami nov-dec 04. Daca faci tu contul ma gindeam sa nu scri parola pe forum ci sa ne-o trimiti pe privat, asa de precautie. E mai mult de lucru, sper sa nu ma luati de paranoica! E doar o sugestie.
...si e o sugestie buna...asa si ma gandeam sa fac...
mami si vladut(15 nov.2004)
mikimi spune:
Buna dimineata si de la noi, chiar daca suntem mai lenesi.
Nu-l scot azi ca tot frig e de la vantul asta turbat.Voiam sa merg maine la Babyexpo sper sa fie mai frumos afara...
Onitza bravos, asa se pare ca trebuie sa faci, din pacate...ce-ti spuneam eu cu prioritatea era la sediul pasapoartelor in iorga. Ma bucur ca aud pe cineva care are chef de . Eu sper ca dupa ce vine tati din delegatie sa merg seara dupa ce il culc la sala, ca altfel acasa de una singura nu fac, desi mi-am descarcat niste lectii de aerobic...degeaba.
http://photos.yahoo.com/mikiparisa
poze noi
Miki si Alexander (12.12.04)
aime spune:
gata, am completat formularul, asteptam confirmarea de inscriere...cum primesc va trimit parola...
aime spune:
Mai fetelor si copii vostri sunt maraiti, daca nu-i bagati in seama? Ca de la o vreme, nush ce sa ma mai fac, maraie si daca-l iau in brate ca prin farmec tace...ba incepe chiar sa rada, sa gangureasca...chiar acum am trecut printr-o faza din asta...si acu e bine merci la mine in brate si palavrageste....E alintatura sau ce e? Ca ma dispera, nici mancare nu pot sa fac, il iau in bucatarie cu scaunelu' si de unde pana acu' era cuminte, se juca, vorbea, acu' vrea atentia mea TOATA...hai, incurajati-ma!!!! Ii va trece? Sau ba???
mikimi spune:
.
Mey fetele sa va ascultati copiii !!! alex sta cumintel in timp ce eu bantui pe DC langa fotoliul meu in leganus.La un moment dat arunca jucariile si incepe ca un fel de geamat-maraiala.Il las, zic s-a plictisit, ca eu mai am un pic de scris...si tot asa pana ridica un pic vocea bb, doar doar ma simt.Il iau in brate si trage saracul o ragaiala de m-a speriat.Nu facea degeaba si eu insensibila Dupa aia l-am pus la loc si a continuat joaca.
poze noi
mamaluidavid spune:
quote:
deci ne insciem ca mami nov-dec 04 sau vreti alta titulatura?
Mi se pare super ideea!
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
mikimi spune:
Aime da ! seara cand probabil si-a epuizat cheful de joaca de unul singur, vrea cu mami.Si atunci nu il iau in brate, dar il gadil, il pup il jughinesc pe pat, pe jos..unde apucam.Ziua uneori mai face asa +
poze noi