Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(39)
Raspunsuri - Pagina 5
try spune:
Felis, nu numai ca-ti trebuie agenda, da' la cate vizite ai zis c-ai facut si mai ai de facut eu zic ca-ti trebuie secretara . Daca n-as fi asa ocupata, m-as oferi voluntara.
Lasand gluma la o parte, multa sanatate lui Mihaita, ma bucur din suflet ca esti o mamica preocupata care face eforturi supraomenesti si ca incerci toate variantele posibile si sa te asiguri ca ai batut la toate "portile" pt. a afla cat mai multe despre cum il poti ajuta pe Mihaita.
Multa putere si in continuare. Ma gandesc cu groaza cum iti va fi cand vei si nevoita sa te intorci la servici. Slava Domnului ca in Ro e CM de 2 ani.
Bitsone, eram cam grabita la ora aia, stiam ca tu vrei sa afli daca sunt in Ro pampersei din aceea, eu am vrut sa le arat fetelor cum arata ca sa inteleaga la ce te refereai tu, caci cineva inaintea mea ii confunda cu chiloteii aceia de plastic su captuseala de panza.
Iar tie iti oferisem varianta Cruisers care se pliaza foarte bine scopului pt. care vroiai tu pampersii Pull-ups.
Oricum, din indicatiile lor, Pull-ups se folosesc cam in perioada de invatare la olita, care pe aici se face in jur de 2 ani (chiar daca va vine greu sa credeti, aici copiii stau in pampersi pana pe la 3 ani - asa-s de comozi parintii - e adevarat ca si pampersii sunt ieftini, eu consum lunar cam 50$ pt. pampersii lui Alex, ceea ce e foarte putin cand un sal. mediu e sa zicem undeva in jur de 2000$.
Insa Bits, daca kenzolino e asa de maricel, e posibil sa-i vina bine masurile de Pull-ups.
Ia-ti oricum pampersi cu tine din Jap. decat sa dai o caruta de bani pe ei in Ro. Cat o sa stai acasa?
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
onitza spune:
'NEATA!!! Sunt cheaunitza, s-a trezit Paul de vreo trei ori azi-noapte, si pana imi dezlipeam eu ochii sa vad ceva....adormea la loc....dar tot i-am dat ceiutzul pe la 2.00. si l-am schimbat.
IOANAAAAA, ce-au copiii astia de nu mai dorm???
Te inteleg in ce stare erai tu ieri..abia vezi pe unde mergi!
JASMINE, uite, asta voiam sa spun acum, ca NU ACCEPTA SUPITZA, si sunt morcovita rau....mai ales pireul din legume amestecat cu supitza sa fie semilchid...nu vreaaaaaaaaaa....se stramba rau si ii vine sa vomite....nu stiu ce sa fac....cred ca o sa incep ca unele dintre voi, mai intai morcovul, apoi dovlecel, ardei, pana descopar ce nu-i place..... Cred ca e obisnuit cu cel de fructe, pe care-l devoreaza....
Acum ma duc sa fac niste exercitii de gimnastica....acum, cat am chef...ca nu stiu cat ma tine!!!
Onitza & bebe Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
si eu sunt treaza de la ora 6,30 cand i-am dat sa pape lui ruxi ...ea a adormit la loc si eu nu am mai putut asa ca bantui prin casa...dar nu fac exercitzii caonitza...ca eu sunt puturoasa...prefer sa stau pe scaun si pe dc.
ma duc sa-mi fac cafelutza si revin...va urez o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
FELIS spune:
Neatza...
TRY... pt ce are MIHAI CIC este de 3 ani, dar eu sper din tot sufletul sa iau un examen pe care il voi da in iunie 05, si sa imi fac firma de contabilitate... Chiar daca suntem in RO si chiar daca patronul iti zice in fatza zambind ca e OK, daca ai probleme poti sa pleci... sunt doar vorbe valabile pana ajungi la fapte
Asa ca as vrea sa-mi fac firma mea pt a putea sa merg la orice ora cu el la dr sau unde mai este nevoie..., iar daca vreau sa lucrez sa o fac la 1 noaptea daca am chef...
Patronii sunt ca in bancul acela cu faci treaba si stai: "maturi si stai, faci mancare si stai, speli vase si stai, speli rufe si stai... deci in concluzie, vezi ca stai toata ziua?..."
Si nu vorbesc in necunostintza de cauza: aveam si eu vizita la med ginecolog cam la 6 saptamani si nici atunci nu puteam sa plec ... cand se termina programul. Ca la noi se lucra peste program , da nu se si platea... Da hai ca ma intind la vorba fara rost...
Ideea (cu care am innebunit-o pe Paxela) e ca imi doresc din tot sufletul sa iau acel examen... (definitivatul la expert contabil- ca accesul l-am luat in noiembrie cand aveam burtica)
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai
cassandra spune:
Buna dimineata,aseara dragos a dormit mult mai bine (nu s-a trezit decat o singura data pe la 3.30 ca sa bea putin ceai iar apoi pe la 6 ca sa pape). De vreo doua zile si-a marit considerabil cantitatea de laptic pe care o bea la o masa. Ieri a papat un biberon de 150, doua biberoane de 180, iar seara unul de 240. In plus la masa de la 10 i-am mixat banana cu suc de mar si cereale si a fost innebunit dupa ea. Oare nu nu e prea mult? Intr-o perioada imi faceam griji pt ca papa prea putin la o masa iar acum cand papa si el ca lumea tot nu e bine. Ce mama sunt si eu!
Alexandra si bebe Dragos (14 noiembrie)
FELIS spune:
Neatza Onitzei si Monicai... si la cine mai e treaza...
Monica, ce as vrea si eu sa doarma si Mihai, da el doarme ziua (dupa 7 dimin) in casa doar ... 10 min ...
CASSANDRA ... lasa copilul sa manance... sanatos sa fie
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai
Jasmine spune:
Siminna,eu am luat razatoare de plastic pt bebe din Carrefour Orhideea,raionul cu articole din plastic : casolete,uscatoare de vase,cutii.Deci nu la raionul cu articole pt bebei.Nu seamana cu o razatoare clasica.Are un fel de tavitza in care se strange pulpa morcovului pe care-l razi.Am vazut marti cand am fost in Carrefour ca aveau.
Felis,sigur ca iti trebuie o agenda,un caiet,ceva, unde sa notezi cand ai fost la un anumit dr si cand trebuie sa te mai duci si ce tratament ti-a dat.E normal sa nu tii minte toate astea.
Radu a descoperit ce frumos stie el sa faca precum tractorasul si exerseaza cu indarjire toata ziua.
Onitza,bebe e smecher si refuza supa pt ca e mult mai bun sucul de fructe,ca e dulce…cred si eu.Cu rabdare o sa descoperi ce anume nu-I place.Sau poti incerca sa-I pui in supa la sfarsit cateva picaturi de lamaie sa-I mai schimbe gustul.Sau cateva frunze de patrunjel la fiert.
Cassandra,bebe cere de mancareeeee!Da-i sa pape mai serios si n-o sa mai bea atata lapte.
onitza spune:
AM sa va zic ceva: cand am fost la control, la ginecologie, doctoritza mi-a zis ca vrea ca data viitoare cand mai vin sa fac testul PAPANICOLAU!!!, pentru depistarea cancerului la colul uterin...mentionez ca am nascut prin cezariana...voua v-a zus ginecologul sa faceti acest test????? Mi-a zis sa ma duc dupa ce se termina urmatoarea menstruatie.... ce stii voi de testul asta si in ce consta
Aseara ma duc cu Mihai si cu Paul la sectia 12 sa-mi schimb pasaportul...era acolo o coada de 70 de persoane care erau trecute si peo lista...nu am intrat bine ca incepusera niste cucoane sa ma sfatuiasca sa plec ca nu am cand sa intru azi....ursul a mers si cainii au latrat, pentru ca am intrat fara pic de rushina in caera unde se faceau poze si am spus ca eu vreau sa am prioritate ca sunt cu bebe. Nenea de acolo, ca nici nu se gandeste, sa stau la coada, eu nu si nu, si la sf. cand ma pregateam sa ies...am zis, pai, deh, numai in Romania se intampla asa ceva, sa stau cu copilul de 4 luni la ditamai coada... Se pare ca ultima replica l-a deranjat pe nenea ca a chemat-o pe o tanti ce mi-a dat cererea si mi-a explicat ce am de facut, astfel ca in 5 min...era gata si cererea si poza.......si n-a facut nimeni urat...ca am iesit repede-repede...si tati a zis ca sunt "bobuna", da' uite ca m-am descurcat...ideea e ca pe 11 iese pasaportul, si eu am prilejul sa plec cu tati in Ungaria pe 10...da' mai am o sansa pe 17, ca pleaca iar....Doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!
Onitza & bebe Paul
onitza spune:
JASMINE, multam de incurajare....i pun la sf. frunze de patrunjel...chiar nu sti ce-l deranjeaza...da' sa-l vezi ce se stramba...!! Azi ii fac decat supa de morcov...sa vad cum reactioneaza...daca tot la fel...nu-i mai fac de cate o leguma, ii pun de toate si ....sa manannce!!!!!!
SCOATETI COPIII AZI????????
'neata felis!
Onitza & bebe Paul
aime spune:
'neta fetele!
Casandra, te-am trecut pe listuta...
Ad_rianna, nu era rea intentie stii tu, pur si simplu mi-a scapat sau nu deschideam eu postarea, acum gata...gemenusii sunt la diversificati...
onitza, testul Papanicolau, se face anual si nu are nici o legatura cu nasterea, cum ai zis si tu, e ptr depistarea cancerului de col, eu asa il fac, anual, anul acesta inca nu mi l-am facut, dar urmeaza...poate ca nu v-am spus, dar eu in urma nasterii, am capatat un mic nodul (fibrom) uterin, cica datorita excesului de estrogeni. nu pot face tratament ptr ca alaptez, dupa Paste, urmeaza sa fac al treilea eco sa vad ce e cu el...sper sa dispara asa cum a aparut...
deci ne insciem ca mami nov-dec 04 sau vreti alta titulatura?
felis, buna ideea cu mail-urile
mami si vladut(15 nov.2004)