Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ela2001 m-am delectat cu pozele fetitei tale, e o scumpica...un ingeras de fetita, sa va traiasca.
asa fac eu, cand am timp iau un album la vizionat
aime si mie mi se pare interesanta chestia cu listuta...ca eu am zis de nu stiu cand sa ne treceti ca papam diversificat si.......NIMIC GLUMESC, pupici
onitza si eu le dau carnitza, dar am sursa la tara: bunicii. tre' sa le dai doar pulpa si piept

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Bits_ sa stii ca nu am vazut pana acum in Ro scutece chilotel. Sunt super, eu am avut cateva buc cand era Ana mai mica si ii dadeam cand o imbracam in rochita ca ceilalti se vedeau nasol. De cei impermeabili ce sa mai zic, nici atat. Oricum m-am lamurit eu cu firma PAMPERS (cu toate ca PAMPERS folosesc in continuare); in spital am primit un pachet promotional unde printre altele era si un scutec: nici nu se compara cel care era in pachet cu cele pe care le cumparam.

Carmen mami de Ana (04.11.2002) si Daria (22.12.2004)

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Aime acuma am inteles la ce te refereai. Sorry, m-am prins mai greu..
Monica mersi de raspuns. Acuma ma gandeam ca daca Doamne fereste nu mai am lapte si intarcarea nu depinde de mine ??? si totusi e in perioada verii??? Cred ca sunt tot vorbe "din popor"
Oare Andreea si Mariuca unde mai sunt si ce mai fac??? uite ca asa ducem dorul celor cu care ne-am invatat active zilnic pe forum.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

miki ti-am vazut pozele noi cu alex...mey, dar creste pe zi ce trece si e un frumuseeel. il faceti motociclist? ma distrez enorm cu titlurile pe care le dai pozelor

Adriana multumim. Doctorul zice chiar ca e la limita superioara, mai are putin si-l declara supraponderal, dar mie nu-mi pare gras. Are la 4 luni 7 kile si 64 cm. e adevarat ca e marisor, dar nu exagerat.
Si nu-l facem motociclist ca la astea nu ne pricepen, il facem snowborder…

Ioanadu noi marsupiu folosim de la 2 luni.
Simona eu astept net-ul pe cablu de 2 luni si inca nu dau nici un semn de viata.Fa-ti mai repede contractul ca o sa mai ai de asteptat…

Cassandra noi facem baie din prima zi/zilnic.Nu stiu acum cu bubitele, vezi Adriana, Fulguletz..parca au zis la 2 zile

AIME am vazut si eu la alte mamici ideea cu lista, nu e rea, va ocupa o pagina intreaga numai introducerea..dar ce ne costa, asa vom putea fi up-to-date.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

poze noi
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Ne-am intors si noi de la dermatolog, si cica ar fi de la transpiratie bubitele. E adevarat ca a coincis aparitia lor cu momentul cand au oprit astia caldura, si am trecut de la 28 grade la 22, si in consecinta l-am infofolit mai tare , desi nu exagerat... Ma rog, mi-a dat o mixtura de preparat la farmacie , cu care trebuie sa-l dau de 2 ori pe zi si vedem ce se intampla intr-o saptamana, plus bicarbonat in baita.Cica in nici un caz nu e alergie alimentara, ceea ce m-a mai linistit. Sper sa treaca asa.

Miki, daca voi va plangeti ca sunteti grasuni, noi ce sa mai zicem la 8.6 kile (acu 2 saptamani)si 72 cm? noroc ca Mihnea e si lung si nu este shuncos..las' ca incep ei sa mearga si fac silueta!

Aime, e buna ideea cu listuta!Suscriu

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Adriana, spune-mi te rog ce cantitate de amidon pui in apa de baitza?
Apropo de diversificare, am inceput de aseara sa ii pun o masura doua de cereale in laptic in speranta ca va dormi mai mult de ora 5,30, desi nu ma pot plinge de Dragos pt ca el e tare cumintel si doarme de la 22 pana dimineata, cu o mica pauzica de ceai pe la 4. Insa contrar asteptarilor s-a trezit si pe la 1 si pe la 3 incat m-a zapacit (nici cind il alaptam nu se trezea noaptea atat de des). Nu stiu de ce s-a intimplat asta, eu i-am dat cereale in speranta ca sunt mai satioase si va dormi mai mult, dar vad ca efectul a fost contrar asteptarilor. Ce sa fac sa continui sa ii mai dau cereale sau sa il mai las?

Alexandra si bebe Dragos (14 noiembrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Onitza,Radu implineste 6 luni pe 26 aprilie si cred ca de saptamana viitoare incep sa-I dau carnitza de pui.O sa iau din Carrefour,acolo e intotdeauna proaspata ca au vanzare tot timpul,se golesc rafturile alea una-doua.Daca bebe Paul mananca deja bine supa pasata,poti sa-I dai carnitza pe la 5 luni si un pic.Eu asa am avut de gand dar nu i-am dat pana acum numai din comoditate.Eu am inceput cu sucul si supa destul de devreme,n-am fost de principiul “sa-l tin cat mai mult timp numai pe lapte”.Dupa ce incepem cu carnitza,peste aproximativ o saptamana,sau hai sa zicem 10 zile,vreau sa-I dau galbenus de ou,apoi ficatzel de pui.Pana atunci va implini cam 7 luni si incepem cu iaurt,etc

Cassandra,eu cred ca a fost o intamplare faptul ca s-a trezit asa des azi-noapte.Sau poate ii forfotea prin burtica,fiind prima data cand a papat cereale.Eu as zice sa-I dai in continuare daca tot ai inceput.In general daca primesc cereale in laptele se seara copilasii dorm mai bine.Radu nu prea,se trezeste de regula pe la 5:30 – 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Fetele,
am umblat azi dupa razatoare de bebei de mi-au sarit capacele...nada! nicaieri, frate. Am luat o razatoare normala si am lasat cautarea pe alta data, dat fiind ca imi caram bebeta de 7,5 kg in ham si am ajuns acasa in 4 labe. Intrebare de baraj: voi de unde v-ati procurat-o, deci, din Carrefour?
Aime, subscriu pentru listuta. E cel mai bine asa, decit sa se chinuie permanent cineva cu updatarea.
Roserb, ce vreai sa spui cu 28 de grade? Tineai pe bebe la 28 de grade? Nu-i cam mult?

Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by aime

fetele, numai Luminita e de accord cu mine???

Perfect deacord... Mai am o propunere in completarela ce ai zis tu ... Sa trecem acolo si adresele de E-MAIL ca am ametzit de atatea adrese cate s-au scris cu listutze si cutiutze...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetelor... multumesc de incurajari... dar eu cred ca m-am tampit cu totul De atata mers la doctori, aproape in fiecare zi- la 1, 2 sau chiar 3, si cate altele mai am pe cap, am ametzit... Dupa ce saptamana trecuta am batut recordul la vizite la doctori, saptamana aceasta: luni la dr de ochi si de la neurolog luat certificatul, marti la pediatra pt consult si luat certificatul... pe seara ma gandeam... "am si eu miercuri o zi fara vizite la doctori, in sfarsit... ca joi vine kinetoterapeuta la noi si vineri... trebuie sa merg la dr... dar oare la ce dr ?... Si de ce?..." Sigur m-am tampit... In final mi-am amintit ca trebuie sa merg pt ochi sa-l consulte si sa luam certificatul... Am ajuns la concluzia ca trebuie sa-mi fac agenda ca deja pe la ce dr am trecut fiecare mi-a zis sa trec pe acolo frecvent, la 1 luna sau la 3 luni, pt control sau pt retzeta... Sper sa nu-i incurc... E clar... sigur imi trebuie agenda...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput