Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

hai sa va binedispun

Intr-o buna zi, un taietor de lemne se ocupa de taierea unei ramuri ce se ridica dintr-un rau. La un moment dat securea ii cazu in apa, si omul se puse pe jelit pentru ca-si pierduse singurul lucru cu care putea sa-si castige existenta. Vazand acestea, Dumnezeu apare langa apa si-l intreaba care este cauza disperarii sale. Omul ii explica atunci ca securea sa a cazut in apa si nu mai stie unde e. In acel moment Dumnezeu plonjeaza in rau si revine cu o secure din aur masiv.
- Asta e securea ta, omule? il intreaba el.
- Nu, raspunse taietorul de lemne.
Dumnezeu intra din nou in apa si, de data aceasta se intoarce cu o secure numai din argint.
- Asta e securea ta? intreaba el din nou.
- Nu, raspunde din nou taietorul de lemne.
A treia oara Dumnezeu revine cu o secure de fier si il intreaba din nou pe omul de pe mal:
- Asta e securea ta?
- Da, asta e, ii raspunse de data aceasta taietorul de lemne.
Dumnezeu, miscat de onestitatea omului ii face cadou toate trei securile, si taietorul de lemne se intoarce fericit acasa. Cateva zile mai tarziu acelasi taietor de lemne se plimba pe malul raului cu nevasta sa. Dintr-odata aceasta cade in apa. Cum omul se puse din nou pe plans, Dumnezeu aparu din nou intrebandu-l care-i este necazul.
- Nevasta mea a cazut in apa, ii raspunse taietorul de lemne printre suspine.
Atunci Dumnezeu sare in apa si apare cu Penelope Cruz in brate.
- Asta este nevasta ta? intreaba el.
- DA!DA!DA!DA!DA!DA!DA!DA! urla omul.
Atunci Dumnezeu, furios, il lua la bani marunti:
- Indraznesti sa ma minti?!! Ar trebui sa te blestem pentru vecie!!
Atunci taietorul de lemne incepu sa-l implore:
- Te rog, Doamne, iarta-ma! Dar cum altfel puteam sa raspund?! Daca spuneam "nu" la Penelope Cruz, data viitoare mi-o aduceai pe Catherine Zeta Jones. Si daca si atunci as fi spus "nu", a treia oara mi-o aduceai pe nevasta-mea. Si daca de data aceea as fi spus "da", mi le
faceai cadou pe toate trei, dar eu sunt un om nevoias si n-am de unde sa hranesc trei femei. Acesta este motivul pentru care am raspuns cu "da" de prima data.

Morala: Barbatii mint intotdeauna numai din motive perfect oneste si logice

In USA, un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unui blocaj in trafic.

Deodata, cineva ii bate in geam:

"Ce s-a intamplat?"

"Teroristii l-au rapid pe presedintele Bush si cer 10 miliarde de dolari rascumparare. Altfel ameninta ca il vor stropi cu benzina si-i vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem o cheta."

"Bine" - zice omul din masina - "si cat da fiecare?"

"Cam 5 litri..."

mami si vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Aime, super bancurile.
Eu sunt deacord cu listuta sau listutele dar tre sa se ocupe permanent cineva de ele si acuma eu stiu cine are timp...
Indiferent de situatie noi "raportam" tot ce trebuie.
Pupicei.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Pai tocmai asta era ideea, sa nu se ocupe cineva anume, ci fiecare din noi, avand parola, sa modificam periodic datele despre bebeii nostri...nu stiu daca m-am facut inteleasa???

mami si vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Simonacip.la Astral sa-ti iei abonament de 12$,nu mai mult ca nu ai nevoie daca nu vrei sa descarci multe filme si jocuri de pe net.Ei zic ca vin in maxim 15 zile,dar la mine au venit cam dupa 6 zile pt instalare.

Mamaluidavid,de ce sa-ti fie teama sa incepi diversificarea?Chiar nu ai nici un motiv.O iei usurel,cu rabdare,introduci rand pe rand alimentele si o sa vezi ca totul e OK.Sunt sigura ca bebe abia asteapta sa mai guste si altceva,nu numai laptic,laptic si iar laptic.Plus ca noile alimente pe care i le vei da tin de foame mult mai bine,n-o sa mai pape atat de des.Mie mi se pare ca in cazul tau e clar ca bebe nu se mai satura numai cu lapte.Eu zic sa nu incepi cu supa chioara,ca nu-i tine de foame.Daca vrei sa incepi cu legume,le fierbi,le scoti,pui peste ele niste zeama in care au fiert,cam cat sa le acopere si le mixezi bine.Trebuie sa iasa cam ca o ciulama.Daca ti se pare ca e prea gros,mai subtiezi cu putina zeama.Incearca sa-i dai de la inceput cu linguritza.

Sau poti sa incepi cu fructe,tot asa pasate si subtiate cu suc (de morcov,de mar,de portocale),sa iasa tot cam ca o ciulama si sa pape cu linguritza.O sa-i placa.

Exista si cereale fara lapte,pt bebei de peste 4 luni.Orez si porumb.Si eu tot cereale fara lapte am luat,ca sa i le prepar cu laptele cu care e el obisnuit.Oricum,eu zic sa nu-i dai supa chioara ca nu-i tine deloc de foame.

Bits si Ionela-Roxana,din pacate multe produse vandute in RO sunt mai scumpe decat in alte tari.Cele pt bebelusi nu fac exceptie.Nasol…

Ela2001,si eu ma gandesc la carnea de pui din comert.Va trebui sa incep sa-i dau si eu lui Radu,dar are un gust nasol de peste.Dar daca n-avem de unde sa luam pui de tzara…asta e!

Stefaniad,bine ai venit.

Mai,pe mine ma enerveaza ca de cand a fost revizia aia tehnica pe DC nu mai pot sa modific fontul la mesajele pe care le scriu.Nici marime,nici culoare,nici tip caracter...nimic!Mai pateste cineva asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

aime ma bucur ca ti-am fost de folos. eu pe ala il am si sunt multumita foc. cat despre mar: razatoarea si strecuratoiare. morcov ii dau f.putin, sa nu se ingalbeneasca prea tare. ma duc sa-mi aduc mesajul de dincolo ca nu am vazut ca ati deschis altul

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

JASMINE, ai dreptate, cu diversificarea...si eu la fel gandesc...le tebuie bebeilor mancare consistenta...astia oricum eu ii vad ca pe copiii secolului vitezei!!!! Vreau sa te intreb cat are puiutul tau sic and vrei sa-i bagi carnitza?? Al meu are 4 luni jumate...si nu stiu cand sa-i introduc carnitza de pui...pe la 5 luni???? Nu-mi place deloc ideea de a-i da carne din comertz, dar ce sa fac??? Poate ma dau cu binishorul pe langa o vanzatoare , macar sa ma anunte cand aduce proaspat, nu?
Paul a dormit azi de la 9.00 pana pe la 14.00...pe reprize si am stat cu el pana la ora 15.00, cand il vedeam foarte agitat...l-am schimbat ca facuse kk-uta, dar ...degeaba...cand colo vad ca are ochi mici si se freca cu caul de pieptul meu...si l-am culcat ia....si doarme ...iar....

Onitza & bebe Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

quote:
Originally posted by Ele

Ela am vazut si la tine pozele. E o scumpica si o dulce si are si ea mult par ca Denisa .Are ochii albastri sau inca nu are culoarea bine definita??
Cand am timp ma mai uit la poze dar sigur uit sa zic la care ma uit.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Merci Ele. Si Denisa e o scumpica si o zimbareata.
Acum i-a mai crescut ceva par Dianei, mai ales in virful capului are un motz.
Ochii ii are albastri; initial au fost albastru inchis, acum sint albastru deschis (seamana cu taticul ei).

Bits ti-am raspuns in capitolul trecut despre chilotzei.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Aime, crezi ca am putea aparea si noi pe listuzta cu mamici si bebici? Stiu ca nu suntem chiar harnici cu postarile , dar te rugam frumos....
Asadar Cassandra, 14 noiembrie, ora 9.15, bebe Dragos Andrei, 3960g, 53 cm
Multumim mult si facem cinste

Alexandra si bebe Dragos (14 noiembrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Aime, foarte buna ideea cu listuzta pe care o putem actualiza chiar noi.
Bits, multumesc pt raspuns. Eu il spal pe corp cu sapun Nivea hipoalergenic dar marturisesc ca pe fatza nu am indraznit inca. Il curat doar cu apa calda si il dau cu lapte de toaleta pt bebici de la Klorane.

Alexandra si bebe Dragos (14 noiembrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

miki ti-am vazut pozele noi cu alex...mey, dar creste pe zi ce trece si e un frumuseeel. il faceti motociclist? ma distrez enorm cu titlurile pe care le dai pozelor
casandra e important la cremele cu cortizon sa nu folosesti mai mult de 10 zile maxim. eu lui tudor ii fac la 2 zile baita. e mai bun amidonul pt baie decat taratele, el avea o piele f.aspra, e o caracteristica a copiilor atopici, si de cand folosesc amidonul parca ii devine tot mai catifelata. e important sa-i hidratezi pielea tot timpul

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput