Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by aime

Fetele, haideti sa facem si noi un membru virtual cu nick-ul "mami de nov-dec 04" de ex, sau cum vreti voi si sa-i dam o parola pe care s-o stim toate si singure sa operam in prima pagina deschisa. Am vazut la alte categorii de mamici, ca au si datele de nastere a lor, evolutia bb-ilor, asa ma gandesc ca fiecare va completa si totul va fi la zi. Ce ziceti????

Aime, mie mi se pare o idee foarte buna si subscriu.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniad spune:

Si mie!!!!!!!! Hai, ca se poate, fetelor

Bine v-am gasit!

Stefania, mama (16.09.1975) si bb Octavian (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Hello fetelor, am aparut si eu din neant (de fapt din fata biroului la care cu tot respectul DORM, pt. ca nu m-a lasat Bia sa dorm azi-noapte).
Bianca de la o vreme face o tona de fitze, nu stiu ce sa ii mai fac, nu mai vrea sa stea decat la verticala, dar ... nu in brate. Ar vrea sa o cam ia la fuga prin casa, si nu poate, si se enerveaza groaznic.
Am o intrebare pentru voi : de la ce varsta au voie bebeii sa stea in marsupiu, si pentru cat timp? Si in poponet de cand am voie sa o asez (Bia are 3 luni si jumatate) ? Uite ca s-au facut deja 2 intrebari.
Mamaluidavid, draga cuscra, frumos ginere am, si mancacios !! Nu putem sa ii punem pe copii sa pape impreuna? Poate in felul asta intelege si Bia ce inseamna de fapt " a manca" !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

roxana, fulguletz multumim! Toata lumea imi spune ca seamana cu mine, dar seamana si cu tati...
for2nity imi pare bine ca Alexia creste bine... speram sa nu ne depaseasca prea tare cu inaltimea... (glumeam) In rest am si eu momente in care zici ca nimeni nu-mi poate intra in voie..
monica, e mult 5 min... pe Danutz cum il pun pe burtica cum se si intoarce. Nici poza nu pot sa-i fac...

mamica lui Danutz din 8 nov 2004
http://www.onednd.go.ro/_/Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioanadu, pai fetita mea de la 2.5 luni nu mai vroia la orizontala. Se plictisise de tavan. Cred ca le place la verticala, asa vad si ei obiectele prin casa sau se uita la televizor. Acum la 4 luni o tin in fundulet dupa ce mananca si asa scoate repede aerul. Cand o pun in patut sa vezi ce abdomene face, doar doar s-o ridica iar in fundulet. Stiu doar ca nu este bine sa stea in picioare. Marsupiu folosim de la 3.5 luni. Cred ca depinde de marsupiu.

Otilia si Ana Maria
http://photos.yahoo.com/otiliavermeulen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Buna mamicilor si bebicilor, cred ca sunt pt ca in loc sa postez aici am facut-o la capitolul anterior. Oricum as vrea sa va intreb la cit timp le faceti bebicilor baitza? Eu pina acum i-am facut in fiecare zi dar acum de cind cu dermatita asta am inceput sa ii fac baitza la 2 zile.

Alexandra si bebe Dragos (14 noiembrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

OTILIA ai grija cu abloanele sunt periculoase!poate sa-si bage degetelele in ele ,se sparg si cum bebeii duc mai totul in guritza exista riscul inecului sau a altor minuni.

fetele multumesc pt raspunsuri.am hotarat cu sotul ca in cazul in care KEN face alergie la scutecele din RO sa-mi trimita de aici.am sa-mi iau cateva cu mine,asta daca ne permit kg acumulate caci altfel tre sa platesc 60para pe kg extra.

cuscra multam fain si sa stii ca nici noi nu v-am uitat

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Otiliav, multumesc pentru raspuns, m-ai mai linistit. Si Bianca tot cam de pe la 2.5 luni a inceput cu fazele astea. Cat despre abdomene..... ar trebui sa iau aminte la ea, si sa fac si eu !
A-propos, voi mai aveti burtica? Eu am .... destula. Si sa va spun un secret. Daca vreodata va va spune Raluca.gabriela ca mai are burta ..... AIUREA !!!!!!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

CASSANDRA noi facem baitza zilnic si-l spal si cu sapun de bebei pe fatza.si noi am avut bubitze dar de cand spalam fatzuca cu sapun e ok.mie mi s-a spus ca ar fi ceva de tip hormonal aparut din cauza alaptarii.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

stefaniad bine ai venit in gasca noastra...spune-ne despre bb Octavian

fetele, numai Luminita e de accord cu mine???

despre statul in pozitie verticala, cred ca suntem campioni, Vladut nici cand era mic-mic nu voia asa ca bebeii culcati, doar tontoroi in picioare...pe burtica sta cam 5 minute, se munceste el acolo, apoi mi-e mila ca oboseste, il mai pun pe burta mea si se chinuie sa ajunga la fata mea, sa-mi bage degetele in gura...munceste tare...In marsupui l-am pus pe la 3 luni cred, i-a placut din prima, il mai pun si acum, dar nu stiu cat o sa ma mai tine spatele...

Baita facem in fiecare seara ptr ca e bucuria cea mai mare a lui si il spalam o seara cu sapun o seara cu gel baby, inclusiv pe fatuca.

mami si vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput