Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(39)
Raspunsuri - Pagina 7
mikimi spune:
...am trimis inainte sa termin..cand vrea si ziua la mami, il iau dar il tin 2minute dupa care in rasete si pupaturi il pun unde vreau eu sa stea.deseori merge pacaleala, cel putin acum..
http://photos.yahoo.com/mikiparisa
poze noi
Miki si Alexander (12.12.04)
aime spune:
miki...si eu mai am dati cand il pacalesc, da cum spuneam de vreo saptamana e durere, ma vrea numai ptr el...dulcetica mamei...si ma cuprinde cu manutele de gat si a mangaie cu degetelele de matase...ma termina...char acu' daca ma vedeti cum scriu cu el agatat de gatu' meu...cred ca-i si putin somnic ca s-a trezit la 9.15, el care dormea pana la 10.30-11, da aseara a adormit, imediat dupa baie adica la 8.30!!!!!
oare cat dureaza inscrierea, ca eu cand m-am inscris in 2003, am primit confirmare pe loc?!
mami si vladut(15 nov.2004)
mamaluidavid spune:
Am fost si noi la controlul de 4 luni desi doar peste 10 zile facem 4 luni,dar datorita faptului ca saptamana viitoare venim in Ro ne-au chemat mai repede.
Asadar raportam 6850 grame si 63,3 cm. Suntem foarte bine,doar ca avem un picut capul cam mare,prin urmare greu si de aceea ne mai fuge cateodata caputul.Dar a spus doctorul sa nu ne facem griji,muschii gatului sunt dezvoltati,deci nu sunt probleme.Am facut si eco la plamani si ficat,totul este in regula.
Haideti sa va spun si voua ce am vazut eu astazi! Toti bebeii care au fost azi la control aveau 4 luni.Pe majoritatea ii tineau in picioare.Bine,ii sustineau dar totusi se tineu ei pe picioruse. Cei care nu erau in picioare erau tinuti in fundulet! Fara sprijin Oare lor nu le afecteaza coloana? Totusi au doar 4 luni,nu? Eu m-am socat!
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
Siminna spune:
Aime,
mie Maria mi-e draga de-mi vine s-o maninc citeodata cind imi cere atentia. O las si eu in carucior si-mi fac treburile prin casa. Sta cuminte vreo 2 minute, dar dupa aceea incepe sa "ma cheme". Tzipa la intervale scurte si cind ma vede ride cu toata fatza. Imi vine s-o maninc. O pup asa de des pe nasuc, ca cred ca o sa i-l borcanez de tot.
Fetele, eu o iubesc pe zi ce trece tot mai mult, ma topesc aproape. Mai nou cind ma uit la ea cit e de fericita cu mamica si cu tati, cum se joaca ea cu amindoi, imi zboara gindul la nefericitele suflete din orfelinate ,orfani sau abandonati, fara vina ca li se intimpla ce li se intimpla, si-mi vine sa pling ca proasta gindindu-ma ca nu au nici pic de atentie, ce sa mai vrobim de dragoste. Dac-ar vrea sotul meu, as infia vreo 10...serios...de cite ori ma uit la Maria imi zic ca sint atitea sufletele care nu au acest noroc, care sint aruncati intr-un patut murdar si ruginit acolo, lasat sa plinga pina la agonie...poate chiar palmuit daca nu tace...ufff, nici nu vreau sa ma gindesc. N-aveam cui sa-i spun ce simt, asa ca v-am spus voua. Sotul meu nici nu vrea sa auda....va pup.
Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/
mikimi spune:
Stefania eu m-am uitat la pozele lui david din martie si nu-i vad caputul prea mare..e foarte dragut.Si floarea de la tati...e vie?
poze noi
paxela spune:
miki ti-am vazut pozele super de voinic
iar albinuta lui e la noi am uitat sa o inapoiem cand am fost in parc data viitoare o aducem, sa nu va suparati pe noi
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by mikimiquote:
Originally posted by ad_rianna
miki ti-am vazut pozele noi cu alex...mey, dar creste pe zi ce trece si e un frumuseeel. il faceti motociclist? ma distrez enorm cu titlurile pe care le dai pozelor
....Si nu-l facem motociclist ca la astea nu ne pricepen, il facem snowborder…....
[
poze noi
sorry, habar n-aveam pt. ce era casca aceea, la noi in familie cred ca voi fi singura care nu v-a schia (din cauza spatelui nu am putut) tati schiaza si a promis ca-i duce pe "astia micii" pe partie cat sunt mici ca sa invete mai usor
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
aime spune:
quote:
Originally posted by Siminna
imi zboara gindul la nefericitele suflete din orfelinate ,orfani sau abandonati, fara vina ca li se intimpla ce li se intimpla, si-mi vine sa pling ca proasta gindindu-ma ca nu au nici pic de atentie, ce sa mai vrobim de dragoste. ... care sint aruncati intr-un patut murdar si ruginit acolo, lasat sa plinga pina la agonie...poate chiar palmuit daca nu tace...ufff, nici nu vreau sa ma gindesc.
Ai mare dreptate... si cand te gandesti ca nu au nici o vina ca s-au nascut...pe mine ma impresioneaza si un catel abandonat pe strada, darmite un pui de om...
Noi il pupam pe obraji...si chiar sambata, nana-sa ne spunea ca o sa-l lasam fara falcute, ca unul era pe o parte, altaul pe cealalta...cred ca nu se poate descrie in cuvinte iubirea de mama...azi i-am zis "ciresica mamei"(in fiecare zi noi inventam ceva nou, o poveste, o zicala...nu stiu ce intelege, dar ma urmareste f atent) nu stoiu ce mi-a venit, dar dimineata cand s-a trezit, avea obrajorii ca 2 ciresele coapte...
mami si vladut(15 nov.2004)
aime spune:
Cica antrenorul Danemarcei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Sorensen zice : * Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?" Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Danemarca, gol Sorensen in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... * "Romania 1 - Danemarca 1, gol Mutu, minutul 89." Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Sorensen, disperat, cu capul in maini... * Ce s-a intamplat, mai Sorensen? * Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 11!
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by cassandra
Adriana, spune-mi te rog ce cantitate de amidon pui in apa de baitza?
Alexandra si bebe Dragos (14 noiembrie)
la 1 litru apa care fierbe cam 4-5 linguri amidon. lasi sa se ingroase si apoi treci prin strecuratoare in vanita asa incat apa sa fie tulbure. nu mai clatesti si nu folosesti gel de dus cand speli cu amidon
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre