Mamici de martie - aprilie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

An-k,bine ai revenit;cum sa te uitam,doar ai fost o prezenta activa si vad ca redevii!Sa-ti traiasca Bianca!
zuzunaki,ca de obicei nu ma satur sa ma uit la Alexandros cel frumos,cand rade el in poze rad si eu,iar mai nou ma inspir si din garderoba lui.Si acum trebuie sa bag textul cu "Ptiu,ptiu",nu?
oanamc,nu te mai grabi,uite in ce companie selecta esti:Adriana,Teodora,eu...
Adriana,pofta buna!Ti-as explica eu tehnica intoarcerii in pat,dar e cam dificil,si e si mai caraghios daca o vezi aplicata,dar da roade:ceva de genul ca intai imi sprijin ambele calcaie pe pat,sa zicem din pozitia de decubit lateral stang,apoi ma sprijin si cu mainile,deci patru puncte de sprijin pe care ma apas cu toata puterea,ridic burta si o sucesc in partea cealalta,decubit drept...Ai inteles ceva?Imi pare rau ca nu pot face demonstratii grafice,dar manevra decurge destul de repede si fara multe gafaieli si dureri.Mai avem putin si ne explicam si Kamasutra,daca mai intarzie bebeii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Rrox3, stiam de metoda cu termometrul (au aplicat o pe bb in spital)si numai asa isi elibereaza burtica. Cat despre alimentatie, mananc portocale, pere iar seara iau un laxativ pe baza de plante. Cu toate astea, scaunul este tare cand il provoc cu termometrul.
Astazi am fost cu Iosif la spital la ortopedie pentru probl. cu clavicula si i au legat manuta bine de corp ca i prea miscaret si mi au spus ca se vindeca complet in 2 luni.Stie cineva un site cu poze explicite despre cum se leaga in fasa clavicula rupta? In spital a facut si el bubite rosii cu puroi dar am folosit baneocin o data pe zi si neopreol (care miroase a peste si pateaza) si i au trecut. Cat despre ochisori, si el face cojite si ii sterg cu ser fiziologic sau ii pun lapte de la san.
Fetele care vor sa nasca natural va recomand in clipa in care va apuca, contractiile sa umpleti cada cu apa calda si sa stati un pic acolo. Poate din cauza asta am nascut asa repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mamacita,nu as putea fi mai onorata de companie decat acum , problema e ca nu mai am rabdare.
Azi am mai primit o veste: a nascut nora sefei soacrei mele (cam complicat, nu?)Bineinteles ca avea DPN-ul la o saptamana dupa mine...,iar soacra-mea era la concurenta cu sefa ei, care acum ii face in ciuda ca ea e prima bunica.Va puteti imagina ca idioata aia m-a sunat si pe mine(nu am vazut-o decat o data in viata)sa-mi spuna ca nora-sa a nascut inaintea mea ???? Chiar exista oameni cretini cu adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Doamne apara si fereste!Ce tampita!
Si tu ce i-ai spus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinatwo spune:

Azi, cand aveam si eu chef de stat pe net, mi-a picat conexiunea. Si pentru ca eram tare vioaie m-am apucat de gatit. N-am mai practicat acest "sport" de cateva saptamani si s-a vazut - mi-a luat o zi intreaga sa prepar 2 feluri de mancare. Gata, nu mai fac experimente din astea in urmatoarea perioada.
In alta ordine de idei, deschiderea magazinului Buburuza a venit la fix pentru mine - eram de ceva vreme in cautarea unui carucior de gemeni la un pret rezonabil. Asteptam sa vina peste vreo 2 saptamani un import - tot la un magazin virtual - ca in magazinele "reale" sunt niste adaosuri comerciale de fugi. Si, surpriza, pe Buburuza caruciorul mult dorit cu un milion mai ieftin decat pe celalalt site si cu 2 milioane mai putin decat in oras. Imediat am facut comanda iar azi ne-am si bucurat de prezenta lui in casa.
Vreau sa vad ce gasesc in week-end la Babyexpo si, daca nu sunt multimita, luni fac iar o comanda la Buburuza.
Mamacita, multumesc inca odata pentru votul de incredere. Nu te mai stresa ca nu te descurci in materie de pediatrie - constat ca faci rost de niste informatii foarte pertinente - cum a fost cazul canalelor lacrimale. Acolo eram si eu depasita - e mai mult treaba de oftalmolog decat de pediatru, mai ales ca in rezidentiat nici vorba de vre-un stagiu de oftalmo.
Medicul meu este adeptul nasterii neprovocate asa ca asteptam sa intru in travaliu si atunci imi va face cezariana. Nu are nici un stres in a veni noaptea sau in week-end.Singura problema este ca trebuie sa-l vizitam zilele viitoare pe seful clinicii si sa ne rugam de el sa-si dea acordul pentru cezariana. Va fi putin neplacut dar pana la urma o sa primesc acordul. Ieri mi-am vizitat si prietenul neonatolog care m-a rugat doar sa nu nasc in perioada 22-24 ca este plecat. Ar fi frumos sa stea si bebeii mei pana pe 25.
Ce chef de vorba am, dar bebeii au cam obosit azi si ma indeamna sa ma bag in pat. Asa ca, va spun Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Oana nu are rost sa te enervezi degeaba!Stiu ca esti dezamagita,la fel sunt si eu dar mai stiu ca vom avea si noi clipa noastra de 'glorie";este normal sa fim nerabdatoare sa ne vedem odraslele dar macar mai cresc si ei!Ai vazut la Tv.mamica de 36 de ani din Arad care a nascut un copil de 5.200?Era un dragut si un dolofanel!
Mie imi este groaza de faptul ca sa nu nastem in ziua de sarbatoare!Revin mai tarziu;

Mergi la inceput

Mamacita, ce puteam sa-i mai spun...am lasat-o in prostia ei, dar sotul meu s-a enervat cumplit pe mama-soacra pentru ca i-a dat cretinei nr nostru de telefon, iar soacra-mea stie ca a facut o boacana ca azi s-a dat la fund, nu a sunat deloc, ea care ma suna de 3 ori pe zi sa verifice starea de graviditate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor am facut o salata bunaaaaa, am mancat ca o vacuta ce sunt si acum stau si plang , abia mai respir

mamacita merci pt urare

oanamc te bat ,zau, daca le mai bagin seama pe toate cretinele, si ce daca a nascut cu o saptamana mai repede, parca asta conteaza cine naste mai repede, ce suntem la concurs? o sa vina si randul tau si prca zicea cineva mai devreme , o sa fie mai emotionanta intalnirea, si cand s-o face mare sa-i povestesti bebelinei prin ce ai trecut sa vezi ce o sa radeti , vezi ia partea buna a lucrurilor o sa ai ce-i povesti, sa salvezi paginilea astea si sa i le dai sa le citeasca ,

mai fetelor eu ma gandesc numai la tampenii, vorbeati mai acum cateva zile de fisuratul memebranelor, eu de ieri parca am o secretie mai abundenta, am avut tot timpul sarcinii, dr a zis ca e normal, dar parca de ieri e mai abundenta , si mi-e frica sa nu fie lichidul amniotic, cum imi dau eu seama daca s-au fisurat sau nu si daca e apa sau nu ? offf si mai sunt 7 zile pana vine doctora mea....ma bate gandul sa ma duc la o eco la alt cabinet sa vad ce face bebelinul si daca e lichidul acolo , voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

hello!

mamacita,
esti o scumpa!abia atept poate ne intalnim la vara sa se joace impreuna cei doi Alecsi!(am zis corect pluralul?

in leagatura cu picaturile de ochisori,Kanamytrex-ce i am dat eu lui Alex-m am uitat si compozitia e canamicinsulfat.

Pupici tuturor si noapte buna!

oanamc,
cat de idioti pot fi unii oamnei!Doamne,cateodata stau si ma intreb cum pot sa NU gandeasca unii???oricum sper ca ai facut o zob pe madam si sper cand s o naste bubulina ta sa fie mai frumoasa si mai desteapta ca a lor!na!

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

Mergi la inceput

Teodora, acum chiar nu mai conteaza pentru mine in ce zi nasc.Doctorul meu vine oricand ; problema e ca mi-a fost greu sa ma pregatesc psihic pentru o anumita zi si apoi sa nu mai fie asa.Au intervenit o gramada de intrebari...probabil ca era altfel daca nu programam deloc, sa vina bebe cand vrea de la inceput.Acum ma bucur ca a mai luat un pic in greutate.
Mamacita, am uitat sa iti spun ca sefa soacrei mele m-a tinut o jumatate de ora la telefon sa ma convinga(pe un ton impunator) sa nu nasc natural ca: "nu o sa mai fiu sexi pentru ca o sa mi se vada operatia si nu mai pot purta bikini tanga", iar nora-sa care a nascut natural "arata azi(a doua zi dupa operatie)ca o floare, nu mai are burta deloc, iar sanii sunt de adolescenta virgina"
Puteti crede ca exista specimene de asemenea rasa rara????

Mergi la inceput