Mamici de martie - aprilie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
oanamc spune:
Adriana, felicitari pentru 38 saptamani!
Danuta_t, vizita la finii tai a ramas fara efect?Si-au pierdut vraja?
adrianafedorca spune:
oanamc pai vezi, de aia nuvrea printesa sa vian nu e gata palatul, monteaza tu lustra spala covorasul si sa vezi cum bate la usa
, iti tin pumnii, am auzit ca o baita calduta in cada ar ajuta la declansarea travaliului, tu vrei sa nasti mai repede si mie mi-e frica sa nu ma apuce si ma rog la Doamne Doamne sa-l mai tin pe bebelin un pic 5 zile sa vina dr in tara...las' ca o sa fie bine pana la urma o sa vezi
lulu75 spune:
O burtica mai mica are o intrebare pt voi: V-ati facut vaccin antitetanos? Mie un medic imi recomanda, iar celalalt nu.
Aoleu mai am una: Se ia Zymafluor in timpul sarcinii pt dintisorii lui bebe?
Va multumesc mult si sunt alaturi de voi.
Luminita
23 saptamani - mama de baiat
ligia13 spune:
Si bebe al meu are azi 38 de saptamani!
Am vorbit aseara cu doctoritza si am schimbat un pic data. Voi nashte pe 22 nu pe 25 cum va spusesem. Deci in ziua in care face 39 de saptamani il scoatem afara la lumina pe prichindel.
Daca ne ajuta D-zeu asta inseamna ca de Paste suntem o familie mare si fericita si mai avem 2 oua in plus de vopsit
Mai fetelor si la voi creste burta spectaculos in ultimul timp? Eu am senzatia ca imi creste in fiecare zi..
M-a vazut ieri sora-mea si se distra copios. Cica nu mai incap in oglinda. Da are dreptate...
Nu stiu ce sa va mai spun, tare ma trage la pat vremea asta.
Va pup si mai vorbim!
danuta_t spune:
Mda, Oana, si finii mei cred ca sunt un pic dezamagiti. Sperau tare mult sa isi mareasca portofoliul de provocari de nasteri. Halal nasa, sa isi dezamageasca in halul asta finii.
Cred ca eu sunt singura care ma bucur ca bebe nu iese. Sper sa mai creasca un picut. Toata lumea ma suna sa ma intrebe de bebe, sa-mi ureze de bine, toti au inceput sa viseze ca as fi nascut si imediat dau telefonul de verificare.
L-am convins pe sot sa facem in week-end curatenie generala in casa. Saptamana trecuta nu a vrut, spunea ca are timp sa faca el cat stam noi in maternitate. Dar poate asta asteapta bebe ca sa iasa.
Sper sa nu astepte mobila de dormitor (tocmai mi-au spus cei de la Mobexpert ca mai dureaza).
O zi bina la toata lumea,
Dana si bebelica sapt.39+
De Clio nu mai stie nimeni nimic ? Ea are acelasi DPN ca si mine. Poate a nascut deja, bravo ei atunci.
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by ligia13
Si bebe al meu are azi 38 de saptamani!
Am vorbit aseara cu doctoritza si am schimbat un pic data. Voi nashte pe 22 nu pe 25 cum va spusesem. Deci in ziua in care face 39 de saptamani il scoatem afara la lumina pe prichindel.
Daca ne ajuta D-zeu asta inseamna ca de Paste suntem o familie mare si fericita si mai avem 2 oua in plus de vopsit
Mai fetelor si la voi creste burta spectaculos in ultimul timp? Eu am senzatia ca imi creste in fiecare zi..
M-a vazut ieri sora-mea si se distra copios. Cica nu mai incap in oglinda. Da are dreptate...
Nu stiu ce sa va mai spun, tare ma trage la pat vremea asta.
Va pup si mai vorbim!
Eu sunt nascuta pe 22 aprilie, insa acum 30 de ani. O sa ai un bebe vesel,sociabil, optimist, pe care rar il doboara ceva. Iti doresc din suflet sa fie asa cum iti doresti tu si sa iti aduca multe bucurii.
Luminita
23 saptamani - mama de baiat
adrianafedorca spune:
ligia13 inseamna ca nastem in aceeasi zi , si eu tot pe 22 sunt programata la cezariana, sper sa ramana asa, aflu exact pe 20 la control , si eu as vrea pe 22 ca sa fiu acasa de paste
fetelor CLIO sigur a nascut altfel dadea ea un semn de viata, nu ne tinea asa ca pe jar, sa-i tinem pumnii sa fie bine si ea si bebelina
ma duc sa pap ceva , m-a luat o foameeeeeeee
simie imi creste burtica in fiecare zi , parca nu se mai opreste
oanamc spune:
Adriana, bebele tau e cuminte si va sta in burtiva pana se intoarce tanti doctor.
Ligia13, felicitari si voua pentru cele 38 de saptamani petrecute impreuna! 

Se pare ca azi sunt aglomerata: o lunga plimbare si o baie calda.Sper sa nu mai ploua pana diseara la plimbare.
mamacita spune:
Uraaa!Azi am mers la test non-stress,care a iesit super,chit ca bebe face piruete,cand e cu spatele spre stanga si picioarele sub ficatul meu,cand invers.Si pentru ca diseara i se anuntasera multe paciente,m-a vazut imediat si la echo,unde masuratorile Doppler au iesit excelente,iar bebe are 3362 g(+/-).Tensiunea nu scade,dar nici nu creste si cine o mai baga in seama cand bb e bine?Oricum urmez tratamentul,dar mi-a crescut mult moralul.A ramas cezariana pe 25.Colul inchis,scurtat,bebe coborat,toata lumea anuntata,asteptam.Azi 38 saptamani:Adriana si Ligia 
Roxana,si eu am avut perioada mea de patriotism,de la Oltcit la Nova;acum am o Fabia,dar sora mea continua traditia,are Logan.Oricum imi plac si mie foarte mult calatoriile si mi se pare foarte logic si de bun simt cum gandesti.Mai ales ca si noi facem acelasi lucru anual,tot individual,desi ne-ar placea compania,dar din pacate eu nu pot sa-mi iau concediu decat in august,luna care nu prea convine multora.Mai putin anul asta,cand o sa vizitam intens litoralul Pontului Euxin...Ma credeti ca eu inca nu percep in termeni reali,concreti,ca vom avea un copilas?Deja luasem legatura pentru adoptie,ne interesasem ce e necesar ca hartogaraie si,cand colo,cand ne-am intors din concediu,de la Istanbul,am aflat minunea.Si eu,care bombaneam de mama focului mancarea turceasca,uite ce buna e,dar ce te baloneaza,n-am avut in viata mea asa burta etc.Si acum imi vine sa rad cand mi-amintesc.Dumnezeu e mare!
Nati,imi face placere sa ajut.Incearca macar remediile naturale de care iti spuneam,s-ar putea sa te ajute.Si astept
![]()
Cristina,te rog sa faci poze cand veti umbla asa cu gemenii,de-abia astept,cred ca va fi o incantare...
A,aseara au fost ceva probleme cu forumul de n-am putut sa mai citesc;bine ca s-a rezolvat.
Dupa-amiaza ma duc la Sesiunea de comunicari stiintifice si 15 ani de la infiintarea facultatii,ca sa fac galerie,caci pe dr.aia mica pe care o rugasem sa prezinte lucrarile mele,punand-o coautor drept "premiu",cat e de desteapta atat e de stresata,au luat-o bataielile de emotii.La vremea cand am rugat-o nu stiam ca e si ea insarcinata, si ea,saracuta,n-a zis nici pas,asa ca vor fi lucrari de gravidute.Fiind facute de mine,ei ii e teama sa nu se puna nu stiu ce intrebari si nu am fost in stare s-o linistesc decat promitandu-i ca voi fi acolo si,daca se pun intrebari,raspund eu.
Mai vorbim cand ma intorc,pupici la toata lumea si asteptam informatii stiintifice:de la babyexpo!