Mamici de martie - aprilie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Crangutalil, felicitari si refacere cat mai grabnica. Iti tin pumnii sa iti treaca repede, repede.

Rrox3, cred ca trebuie sa iti multumesc pentru urecheala trasa (cea pentru inrait). Daca tu la al doilea copil ai reusit sa fii asa relaxata, probabil doar lipsa de experienta sau incredere in capacitatea de mama ma face si pe mine sa fiu stresata din cauza vizitelor.
Nu am apucat sa va spun, dar chiar ieri ii spuneam sotului ca eu nu vreau vizite, ca bebe nu e obiect de expozitie, mai ales ca fiind asa mititel, mi-e teama ca va fi mai sensibil. Eu imi imaginam ca la maternitate n-a sa vina decat sotul si mama mea, dar au cam inceput sa se anunte cu vizite - si nu la mine, ci direct la bebe. Si culmea culmilor, mi se spune ca EU trebuie sa port masca sa nu-i dau microbi lui bebe.
Mi-e groaza de primele vizite. Cred ca sunt super egoista, pana acum bebe a fost doar al meu, iar acum va trebui sa-l impart cu altii ????

Oana, inseamna ca luni vei naste ? Ce-a zis dr tau de intaritul burtii ? Eu nu sunt asa de sigura ca intaritul burtii inseamna ca nasterea este aproape - burta mea e mai tot timpul tare si dr se tot mira ca nu mai iese bebelica (dar e drept ca e baietel, si se spune ca ei ar fi mai lenesi). Maine mergem din nou la control, poate de data asta o sa se uite si la col. Deja m-am plictisit sa tot merg la 2 zile (au trecut 2 saptamani de regim din asta si in curand termin sapt.40). Sper totusi sa nu mai am de asteptat inca 2 saptamani.

Noapte buna la toata lumea,
Dana si bebelica sapt.39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mamacita, colul e la fel, bebe nu a coborat, nici urma de dop....gheata la mal....
Intr-adevar am depasit DPN-ul initial(09.04-11.04), dupa toate calculele, DPN-ul era intre 08.04-15.04, dar uneori poate dura si 2 saptamani peste DPN.
Oricum, daca mai sta bebe pana luni, eu merg luni dimineata la maternitate si nu mai plec de acolo pana nu nasc.Maine vreau sa merg la o plimbare lunga, am auzit ca ajuta mult.
Merg la culcare, va pupitesc dulce.

Oana si bb Letitia Medeea(inca in burtica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara la toate,
Adela20, iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos.
Crangutalil, felicitari pentru Thea Ioana. sa-ti creasca bombonica mare si sanatoasa. Si recuperare rapida tie si baietelului tau.
Mamacita, iar tie, pe lingaiti mai datorez si cind vin la Constanta. Esti foarte grijulie. Dar m-am gindit sa nu mai incarc forumul cu alergia mea. Si medicul azi mi-a spus ca trece odata cu nasterea oricum, dar am gasit o crema non-hormonala care imi alina un pic durerea.
Ce vroiam sa-ti mai spun e ca la eco mi-a spus ca placenta e de gradul 1, cea ce medicului i s-a parut putin pentru 38 saptamini. Dar poate e asa pentru ca bebe e mai mica si nu se grabeste. Imi aduc aminte ca tu spuneai ca ai placenta la tine a ajuns la gradul III de maturatie. Vreai sa-ti donezi un grad sa fim amindoua cu placenta matura la gradul II
Adriana, vorbeste si tu cu bebicul tau sa mai stea in burtica pina vine Dna doctor. Eu tot am rugat-o pe buburuza mea samai stea un piculet sa mai creasca, cel putin vre-o 4-5 zile , sa se odihneasca mami dupa munca.
Fetelor, URAAAA! Miine e ultima zi de munca! Poate mai apuc si eu citeva zile sa ma satur de somn. Cu alergia asta nu am mai dormit de 3 nopti. Ptiu, iar am revenit la tema asta.
Mamicute care ati nascut va rugam sa ne tineti si noua pumnii sa fie totul OK, sa ne bucuram si noi in curind de bebucutii nostri. Am mai ramas doar citeva. Sa ne ajute si pe noi Doamne, Doame sa avem nasteri fara comlicatii si bebei sanatosi.
Oana, ce-ti mai face printesa?
Napte buna, si sa va pazeasca ingerasii.
Nati si Delia Melissa (38+)

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamanati asa fac, in fiecare zi vorbesc cu el si ii spun care e situatia, ca daca vrea afara e cam nasol ca nu e dr si uite ca ma asculta de 6 zile de cand a plecat dr, sper sa fie ascultator pana pe 20 dupa aia sa faca ce-o vrea

oanamc asa sa faci daca pana luni nu vrea afara bebelina, sa nu mai pleci de la maternitate decat cu ea in brate, mey nu cumva mai ai de facut ceva pentru ea si te astepta cumva? gandeste-te poate mai trebuie sa-i cumperi ceva...

rrox3 plizzzzz daca mergi maine sa ne spui si noua ce au frumos pe la baby expo, si daca poti si niste preturi ar fi super, sper sa ajung si eu sambata daca ma tin picioarele,

fetelor va las si eu si ma bag in patut va urez noapte buna si vise placute si sa ne rugam la Doamne Doamne sa aiba grija de noi in continuare sa nastem usor si sa avem bebelusi sanatosica asta e cel mai important
pupici pe burtici

apropo fetelor pe la ce ora dimineata ar trebui sa merg la biserica sa ma spovedesc?

Mergi la inceput

hey somnoroaselor nu v-ati trezit? credeam ca am trecut la alt capitol dar vad ca nu s-a maiscris nimic de aseara, probabil vremea es de vina, va trage la somn, probabil asta o sa fac sieu un pic mai tarziu

roxi te asteptam cu vesti de la baby expo

Mergi la inceput

mey s[erca sunteti bine , pe unde umblati? tare ma mai plictisesc, cred ca ma duc sa mai trag o partida de somn,
am uitat sa va zic azi bebelinul a facut 38 de saptamani
mamacita in cinstea bebelinilor

Adriana si bebelinul 38 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinatwo spune:

Simonnete, marsupiile de la chicco au o bara de sustinere a coloanei vertebrale si de aceea ei le recomanda de la nastere si cu copilul pozitionat cu fata spre mama. Eu imi mentin punctul de vedere ca nu e bine de folosit inainte de 5-6 luni. Stiu ca uneori e mult mai usor asa dar decat sa apara cine stie ce probleme mai tarziu...
Mamacita, la noi nu exista marsupii pentru gemeni dar am vazut in US si ar avea cine sa-mi trimita de acolo. Dar ma gandesc si la coloana mea, hai, la 2 luni poti cara 2 pui in marsupiu dar la 4 luni... Si va fi foarte greu sa plec singura undeva cu 2 copii asa ca o sa iau 2 marsupii si sa vedeti un tatic si o mamica margand pe strada, mandri foc , cu puii lor.
Marsupiul "3 pozitii" se gaseste si pe buburuza, chiar asa il numesc si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Adriana si pe mine ma trage vremea asta la somn!Poate fetele s-au dus deja la Baby expo;sa speram ca ne vor da si noua cateva informatii;
Clio unde esti?Tu chiar ai nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

salut !

cine se duce azi la baby expo sa vina sa ne povesteasca si noua
deSibipmai stie cineva ceva? a nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Adriana, jur ca ne-am gandit si la asta! Am revazut toate listele pe care le-am facut pentru bebe, am cumparat chiar tot, am instalat patutul,hainutele sunt spalate si calcate, am vorbit si cu pediatrul, o asteapta sa o vada, nasa i-a luat cercelusi....nu mai stiu ce sa mai fac!
Cred ca ar mai fi totusi ceva: mai avem de montat lustra in camera de zi si de spalat covorasul din baie.Nu are legatura cu bebe, dar eu insist pe treaba asta de 6 luni, de cand avem lustra si nu e nimeni care sa o monteze.Acum am facut scandal,iar azi vine tata si impreuna cu sotul meu o vor monta.Iar covorasul, nu mai pot sa ma aplec la vana ca sa-l spal eu, iar sotul meu se cam ascunde dupa deget.Dar azi am aruncat covorasul in vana si el nu va putea face dus pana nu il spala.
Sper sa fie astea doua lucruri, caci nu stiu ce sa mai cred!

Mergi la inceput