Mamici de martie - aprilie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

pai am facut asa cum mi-ati spus si voi acum de zeci de ori, si nu mi-a iesit

Mergi la inceput

cred ca nu merge la mine Texthei stati putin

Mergi la inceput

gata ,a trebuit sa dau si acolo in stg la interactiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

vad ca tot vorbiti de scaunele de masina pt bebelini , si eu o sa am nevoie de unul dar am zis ca mai astept sa se faca mai mare, dar cel pe care l-a gasit roxi (neonato monza) mi se pare ok daca merge de la 0 la 18 kg si pe buburuza.com nu costa nici mult 3.700.000 lei, iar pe alte magazine virtuale am vazut cu de la 4 milioane in sus , o sa astept baby expo si daca nu gasesc acolo ceva mai interesant si mai ieftin cred ca-l cumapr pe asta de la buburuza

Mergi la inceput

eu l-am scos pe Alexutu odata in marsupiu pe la 3 sapt pt ca atrebuit sa mergem urgent la dr. CRISTINATWO dar tu ai dreptate in ceea ce priveste varsta optima pt marsupiu. Totusi al meu este de stat in fund,de la chicco, pt 0-9 kg.Deci ce facem ii scoatem sau nu si la cateva sapt ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mai avem de asteptat.Totul e in regula,bebelina e bine,la papica si caldurica in burtica.Daca nu se intampla nimic intre timp,luni dimineata mergem din nou la maternitate.

Oana si bb Letitia Medeea(inca in burtica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Cristina,stiam si eu pericolul utilizarii marsupiilor si premergatoarelor asa cum le-ai expus,in schimb habar nu aveam de acele marsupii 3 pozitii de la Chicco,care suna interesant.Banuiesc ca nu au si pentru gemeni,deci nu cred ca vei lua,nu?Ai mare dreptate cu balansoarul,asa ca...spor la cumparat.
Cat despre grosimea acelor de rahi,am desfasurat munca de convingere cu foarte multe paciente cu experiente anestezice nefericite in trecutul lor medical care veneau hotarate sa faca generala si care apoi imi multumeau,caci nu-si inchipuiau ca se poate si altfel,fara dureri(nci la efectuarea manevrei,nici cefaleea de dupa).Sigur ca exista riscul de a se rupe un ac atat de subtire,dar daca faci corect si nu fortezi niciodata totul e ok(stii si tu ca medicina se face cu capul,nu cu forta;ma rog,aproape toate specialitatile,nu vorbim de manevre ortopedice etc.).
oanamc,colul cum este,e pregatit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Oana,stii de ce te intreb?Vad ca deja ai trecut de dpn,deci cred ca este ok sa incerci putina stimulare a sanilor,prin frecarea areolelor sau cu pompita de san sau...pur si simplu,daca te-ai linistit,poti sa mai astepti,nu poate fi vorba decat de o diferenta de cateva zile.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Oana ma bucur ca bb.este bine!Deci mai ai putin!
Eu la dimineata vreau sa ma duc la spovedit ca nu se stie niciodata cand va veni momentul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita stiam si eu de sistemul isofix, din pacate masina noastra nu il are. Suntem patrioti, avem o Dacie Solenza Scala de anul trecut. N-am vrut sa platim dublu pentru alta masina, m-am gandit ca de restul banilor mai bine ne plimbam putin prin lumea asta. In ultimii ani (dupa ce am terminat de cheltuit cu apartamentul) am vizitat cate o tara (partial fireste) in fiecare an. Asta-i marea mea bucurie, sa calatoresc. Individual, nu turism organizat. Eu planific tot si dupa aceea plecam. Anul asta insa nu o sa plecam, stam cuminti Stiu ca multe scaune se pot fixa si cu centura de siguranta a masinii (mi-au confirmat si cateva mamici de aici, le multumesc). Vreau sa merg maine la Baby Expo si o sa ma interesez exact ce si cum, eventual o sa si cumpar unul. Daca gasesc ceva apetisant, daca nu il comand de la buburuza.

Cristinatwo multumesc pentru informatii.

Clio unde esti? Daca cumva nasti, iti tinem pumnii!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput