Mamici de martie - aprilie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Mamacita vin si eu cu o intrebare:am inteles ca pe tine te va epile cu lama cineva de la spital;la cezariana se cere epilarea totala sau doar partiala?Eu m-am epilat total si mi-e frica sa nu arat ca o caraghioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

teodora racz si eu tot total o sa ma epilez, si ma rog de ce sa arati ca o caraghioasa? oricum e mai bine asa esti sigura ca nu mai au pe unde sa dea cu lama
eu vreau sa ma fac si pe burtica pt ca am si pe acolo par si nu l-am mai facut cam de mult timp si mi-e cam rusine, acum sa vad daca suporta bebelinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Adriana,eu acum 5 ani am primit cadou de la un anestezist italian niste ace de rahi pentru copii mici.Cu multa rabdare am reusit sa-mi dezvolt tehnica de a efectua rahi la adulti cu acele ace;doar 10 paciente din aprox.2000 au mai avut dureri de cap,chiar si in conditiile in care celelalte au mai miscat din cap.Oricum,va spuneam ca repausul are mai putina importanta.Vezi poate iti face cu ac din ala si atunci n-ai probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Teodora,de ce sa arati ca o caraghioasa?E un semn de bun simt sa nu te duci rockerita cu plete pana la genunchi,nemaivorbind de aspectul practic,ca parul intretine sau constituie focar de infectie.Daca insa intre timp a mai crescut,vor da si ei cu lama;e bine totusi sa ai o lama la tine,pentru orice eventualitate.
Pe mine ma va rade,dar nu-ti inchipui ca nu ma rad si eu cu cateva zile inainte,nu ma duc cu codite...

Mergi la inceput

manamc ce a zis nenea doctorul?

clio tu ce mai faci? ai nascut cumva?

Mergi la inceput

fetelor pe unde sunteti mey? sper ca nu v-ati dus toate sa nasteti si m-ati lasat pe mine singurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Adriana inca nu am nascut!Am crezut ca numai pe mine ma doare acolo jos;daca stau in pat este in regula,dar daca ma ridic...
Deci nu voi fi caraghioasa cu epilatul;si eu cred ca igiena de dupa nastere va fi mai usor de facut!
Chiar de Clio nu am mai auzit de mult timp;o fi nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

iar eu,am fost la dr. si mi-a facut eco. Totul e normal, bebe a coborat dar nu foarte tare si mi-a recomandat sa ma duc sa imi faca masuratoarea bazinului sa se vada din timp daca pot sa nasc normal si daca nu sa nu ma mai chinui si apoi tot la cezariana sa ajung. Am fost la radiogragie sau asa ceva si m-au pus pe un aparat m-au sucit pe toate partile pare era un film sf, si m-au fotografiat. Apoi masurat cu mana oasele bazinului si in sf am primit plicul cu poze care dupa ce a fost vazut de dr. aceasta mi-a spus ca nu sunt probleme majore, ca este loc si pentru capusorul bebeului, deci nu sunt chiar atat de ingusta cat credeam, insa daca bebe va fi mai mare nu se stie niciodata cand pot ajunge sa mi se faca cezariana insa deocamdata nu sunt motive.Asa ca dupa ce am mai facut cumparaturi, alimente si flori sa mai plantez in gradina, azi mi-am luat muscate roz, albe, rosi si lila si o sa le plantez in gradinuta mea. Daca ar fi dupa mine mi-as lua tot felul de flori si plante, mor cand le vad si toate le vreau insa ma mai abtin si eu cand vad ochii sotului meu ingrijoratori ;), el nu zice nimic dar eu stiu ca ii face placere sa mai si trec pe langa unele si sa nu le pun in cos! Tipic nu ? El e un fel de echilibru pentru mine ca daca nu ar fi asa as prapadi toti banii intr-o secunda.Crangutalil felicitari!! Sa-ti traiasca fetita si fiti fericiti impreuna! Ai nascut chiar de ziua sotului meu, eu zic ca e o zodie buna, si mi-ar fi placut si mie sa-i fac cadou bebe-ul de ziua lui dar n-a fost sa fie asa! Ma bucur nespus pentru voi ! Cat despre durerea ta de cap, regret ca s-a intmaplat asa sper sa gasesti o ameliorare, nu imi pot imagina cat de greu iti e acum! Multa, multa sanatate!Adrianafedorca, nu te teme ca nu ramai ultima, macar tu stii ca mai ai 8 zile, speri tu, eu habar n-am cand si cum o sa fie dar ma incred ca D'zeu imi va purta de grija si incerc sa raman calma.Va pup fetelor si poate mai revin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

rrox, am vazut scaunelele, foarte practice, eu cand am cumparat nu erau asa, sau poate nu am stiut eu sa ma uit

anca si micutza Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinatwo spune:

Rrox, pe mine m-a invatat un foarte bun ortoped pediatru ca nu e bine sa pui prea devreme copilul in marsupiu - mai devreme de 5-6 luni. Totusi, asa cum spuneam mai devreme, copiii se pot pune foarte devreme(chiar si la 2 luni) in marsupiile cu pozitionare orizontala - marsupiul 3 pozitii de la chicco e singurul pe care-l stiu. La fel, el spune ca e o crima sa pui copilul in premergator mai devreme de 10-11 luni. Eu am foarte mare incredere in sfaturile pe care mi le-a dat, mai ales ca este supraspecializat in patologia coloanei vertebrale.
Mamacita, la mine problema cu scaunelele de masina este invers - am tot vazut din cele care se fixeaza in masina si mai putin din cele care se si leagana. Si pentru mine e foarte important sa am unele care se si leagana. La fel de important mi se pare sa am aceste cosuri de masina pentru ca altfel nu stiu cum voi reusi sa-i transport pe bebei. Si, excelenta informatia referitoare la cauza durerilor de cap in cazul rahianesteziei. Nu o stiam si cred ca putini anestezisti ar recunoaste faptul ca de vina sunt acele.

Mergi la inceput