Mamici de martie - aprilie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamacita bravo, asa ma bucur cand citesc si vad ca toata lumea e bine, succes la Sesiunea de comunicari stiintifice , si felicitari pt bebelin se pare ca o sa avem bebelini grasani ,

lulu75 eu n-am facut vaccinul dar unele fete l-au facut, dar nu-i bai daca nu-l faci, cat despre Zymaflour m-a sfatuit pediatara noastra Cristinatwo mai bine nu, unii sunt pro altii sunt contra eu am 2 prieteni sot sotie stomatologi si au 2 baietei care au luat de cand s-au nascut acum au 5 si 7 ani, faza nasoala e ca trebuie dat pana pe la 18 ani si daca intrerupi s-ar putea sa fie mai nasol
succes in continuare si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by adrianafedorca

mamacita bravo, asa ma bucur cand citesc si vad ca toata lumea e bine, succes la Sesiunea de comunicari stiintifice , si felicitari pt bebelin se pare ca o sa avem bebelini grasani ,

lulu75 eu n-am facut vaccinul dar unele fete l-au facut, dar nu-i bai daca nu-l faci, cat despre Zymaflour m-a sfatuit pediatara noastra Cristinatwo mai bine nu, unii sunt pro altii sunt contra eu am 2 prieteni sot sotie stomatologi si au 2 baietei care au luat de cand s-au nascut acum au 5 si 7 ani, faza nasoala e ca trebuie dat pana pe la 18 ani si daca intrerupi s-ar putea sa fie mai nasol
succes in continuare si sarcina usoara

Merci mult!

Luminita
23 saptamani - mama de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

Dragele mele,
uite ca am din nou un pic de timp, mama si sotul sint la plimbare cu Nathan, si bebe mic doarme linistit. e tare frumos grupul nostru . Mai nou deschid forumul si sa va citesc doar pe voi. sa vad cine a mai nascut, si ce mai fac proaspetele mamici !
va tin pumnii la toate care urmeaza sa nasteti in curind, sinteti des in gindurile mele.
Adela, oanamc, clio, danuta t, ocrainic. sa va ajute Dumenzeu la nastere si sa aveti bebelasi sanatosi!
Mamanati ce bine ca ai mai rezolvat cu alergia. sa te odihnesti cit poti de mult in saptmaina libera!
Mamacita, ce vesti bune!ma bucur ca e asa de bine Alexandru .
oare ce mai face Geta Sava?
An-k La multi ani !! deja ati implinit 1 luna!
Noi sintem bine, ma bucur mult ca e mama cu noi , ma incurajeaza mult si are mare grija de noi.
cristina two, bilirubina de 13,5 la 1 sapatmina de la nastere e valoare mare, sau ok?sclerele si pleoapele sint cam galbene.
azi am mucnit serios, am reusit sa pun primele noastre poze pe net !sper sa ne puteti vedea.
http://community.webshots.com/user/gabrianah102
va doresc o zi frumoasa si va imbratisez cu drag, ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Gabrianah, ai o familie minunata! Sa-ti traiasca puiutii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Mamacita, bravo tie pentru energia care o ai si acum pe ultima suta. Ma bucur tare, tare ca Alexandru a recuperat asa de bine. O sa fie un nazdravan si jumatate. Bafta maxima la prezentare.

Gabrianah, multumim de urari. Abia astept sa ne mutam cu toate la bebelusi de martie-aprilie 2005. Pozele tale sunt superbe.

Cand vad pozele bebeilor, parca nu mai am rabdare si vreau si eu sa nasc odata, sa-mi tin in brate bebelinul drag.

Dana si bebelica sapt.39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

gabrianah multumesc pentru urari, la multi ani si voua

lulu aici nu se face vaccinul dar stiu ca unele fete l-au facut, iar despre Zymaflour acum aud pentru prima data, deci nu am luat, sarcina usoara, si daca mai ai intrebari te asteptam

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

mamacita, multumesc frumos de aprecieri !

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Lipsesc si eu putin si ati ajuns la pagina 11!!
Haideti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47404" target="_blank"> Mamici de martie - aprilie 2005 (28)

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput