Mamici de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
loreen spune:
Crissu dupa spusele tovarasului doctor luni imi scoate firul de la cerclaj si daca am noroc vin marti cand este el de garda, daca nu luni noaptea ne-o petrecem impreuna....Este aproape si mi-este o frica de mor

.Azi m-a durut spatele pana acum exact ca la ciclu si mai nou de vreo 2 zile am niste scurgeri cam abundente .eu tot trag nadejde ca nu se intampla nimic pana luni...
Azi m-am dus la servici sa-mi iau adeverinta de sanatate si copiile dupa OP.Abia acum mi-am dat seama cat imi lipseste munca.Ce mi-a placut mai tare este faptul ca nu se descurca mai deloc...

. Nu stiu cum voi rezista pana in ianuarie acasa,cine stie...
Loreen, Bianca (15.10.96) si Delia 37 de saptamani
Danelutza spune:
Fetele eu azi am intrat in a 32 saptamina, greutatea normala adica cum era luna trecuta 9 kg.
Bebitza mea se zbenguie mereu, si doamne-doamne ce se intareste burtica de nu pot merge citeodata, cred ca nu trebuie sa-mi fac probleme ca vrea sa vina inainte de termen pe lume. Mi se pare ca nu mai avem rabdare nici noi, nici ea.
Apropo, ieri am sarit peste dieta doctorului, am facut niste sarmalutze bunutze, ca nu m-am putut abtzine, intram in bucatarie, mai mincam o sarmalutza, cred ca am depasit aseara numarul de 10 sarmalutze.
Dar vad ca voi vorbitzi de nastere, adica mai este atit de putzin si incepem sa trecem la mamici ?! Eu nici macar nu vreau sa ma gindesc la nastere, imi doresc atit de mult sa vad fetitza, ca nu ma gindesc daca o sa ma doara sau nu
.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
NewMami spune:
My Girl, sper sa gasesc ceva timp azi si sa fac niste poze cu caruciorul meu pe care il am deja in dotare. Cred ca este la fel cu cel comandat de tine si Florentina, asa cum am vazut pozele tale de pe site. Eu l-am primit de la prietena mea care are un pusti de 2 ani si care l-a folosit numai ptr. 1 an de zile, ca cel mic nu a mai vrut sa stea in el. Trebuie sa-l spal putin dar vreau sa-ti spun ca imi place mult de tot.
Help, Help, Help, am pus si eu cateva intrebari legate de ce o sa folositi voi ptr. bebe in Ro, ptr. buricut sa se vindece mai repede, picaturi de nasuc.Dar vad ca nimeni nu vrea sa-mi raspunda.Please, faceti-va timp si raspundeti-mi si mie.
http://community.webshots.com/user/newmami2005
NewMami &
Patrick
loreen spune:
Newmami daca in Romania le-ar desfunda la copii nasucul cum trebuie nu ar mai trebui picaturi. Se foloseste cu simt de raspundere Ser fiziologic sau mai nou au scos varianta pentru nou nascuti de Vibrocil. De buric habar nu am sa fie ceva .Poate doar baneocinul si daca situatia impune betadina...
loreen, Bianca (15.10.96) si Delia 37 saptamani
Mickyyy spune:
Ola burticute.
NewMami, pentru buric aici se foloseste (in afara de spirt, cu care ar trebui curatat buricul de cateva ori pe zi) asa cum zicea si loreen baneocinul. Iar pentru nas ser fiziologic si pompita! Vibrocilul am auzit ca nu e recomandat nou-nascutilor, chiar daca ei au scos si asa ceva pe piata.
Io's tare incantata, intr-un exces de zel am sunat azi sa-mi fac programare la doctor, si am gasit liber maine 
. De fapt daca nu gaseam liber repede, sigur imi trecea cheful!
Presimt ca iar ma-ntorc de la el cu un pomelnic de analize!
Mickyyy
(32 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
mygirl spune:
NewMami, te rooog mult sa faci macar o poza sa ne vedem carutzul. Acum daca stiu ca il aveti sunt si mai curioasa. Pot sa am sperante in seara asta? Scuza-ma, de fapt cand puteti voi, da stii cum sunt toanele de gravida.
Va pupik pe burtici,
Mygirl si Alexandra (35 sapt+)
amutza spune:
Buna seara mamici cu burtici
Azi am fost la doctor si ne-a spus ca totul este bine si bebitzul a luat deja pozitia fatului cu capul in jos.Avem 1700 g si data nasterii aprox. a spus ca este in 17.06.2005 dupa ultimul calcul facut de aparat. Ce bine de voi ca aveti unde merge sa cumparati hainute pentru BB. Si pe la noi se gasesc, dar nu ca la voi prin toate partile. Si sa va spun care sunt elementele care determina aceasta crestere in greutate la sfarsitul sarcinii:
1. greutatea copilului.................3200g-3400g
2. placenta............................560g-650g
3. lichidul amiotic....................900g-1000g
4. uterul..............................900g-1000g
5. sanii...............................680g-1000g
6. volum sanguin suplimentar...........1700g
7. rezerve de proteine si grasimi......1800g-3100g
8. volum crescut de fluide.............1700g
-------------------------------------------------
Total aprox. 13kg
Din totalul acesta cam dupa doua saptamani se poate slabi pana la 9 kg(incluzand greutatea bebitzului), dar depinde foarte mult si de alimentatie, sa fie cat mai echilibrata si fara prea multe dulciuri si uite asa poate reusim sa dam jos kilogramele nedorite si, ca sa fie tacamul complet, putina miscare nu ne strica sau mai bine zis putin sport.
Va doresc o seara cat mai placuta si cu mai putine dureri!
Amutza + bb
monu spune:
heeeelpp!!!! nu reusesc sa intru la "comfortul bebelusului". imi arata pagina de start si atat. si mor de ciuda pentru ca am nevoie de saltea de pat. voi cum reusiti?
gabitzam spune:
Monu, intra pe babycomfort din Internet Explorer. Am vazut ca din Netscape sau Mozilla nu vrea.
Amutza, esti pe lista noastra. Iar bebe e trecut ca
, adica surpriza ![]()
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05