Mamici de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Gabitza iti multumesc.
Nu ati avut cumva vreo graviduta si de prin Timisoara pe forum?
VA doresc o seara placuta!

Amutza + bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara!

Sunt rupta de oboseala si am picioarele butuci. Ma sperii cand ma uit la ele.

Speranta, felicitari si din partea mea si casa de piatra!

Loreen, vezi ca bb e ok? M-am "ingrijorat" un pic, pt. ca dimensiunile bb-ului meu sunt tot pe acolo, si tu mai asa de putin pana nasti!

Fran, saltea durflex am si eu la patut (tot pt. ca afost cel mai comod sa o comand pe dimensiunile patutului), dar nu se mai prezinta f. bine. I-an tot rasucit-o Mariei ca facea gropi. Am folosit-o pana pe la 5 luni. Acum ar trebui sa gasesc un material care sa inlocuiasca/completeze partea partea din pasla tare. Aveti idee unde pot comanda salteluta din nuca de cocos in Constanta?

Va pup!
Cornelia (36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Ruxel

Crissu, eu si prima oara am nascut prin cezariana...si in mod normal odata ce este o cezariana, a doua oara tot prin cezariana se naste. Dar fiind asa de mare distanta intre nasteri (7 ani) cica as putea naste natural......dar nu as face-o pentru nimic in lume !!!
In al doilea rand, nu este devreme 9 iunie, pentru ca pe 10 iunie terminam 39 de saptamani de sarcina de la UM.

pupici

Ruxel

http://photos.yahoo.com/ruxivisan

Ruxel,poti sa incerci linistita sa nasti natural daca bebelusul este pozitionat cu capul in jos.Si eu am nascut acum doi ani prin cezariana si voi incerca sa nasc din nou natural .Recunosc ca imi este cam groaza dar nici cezariana nu e mai placuta.Oricum am cerut epidurala,eu totusi sper sa fie ok.Fiecare nastere e diferita una de cealalta.Doctorul mi-a spus ca daca nu ma dilat rapid nu ma lasa sa ma chinui si imi face cezariana.

Anca 36sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Azi noapte am visat ca am nascut. Am trait "pe viu" toate momentele, chiar am inceput sa plang cand mi-au pus copilul in brate. Era o fetita frumusica, i-am dat chiar sa si manance. M-am trezit cu un sentiment ciudat, parca imi lipsea ceva... Cred ca asta mi se trage de la faptul ca ieri mi se facuse dor de mama si ma gandeam ce bine ar fi fost sa fie si ea langa mine. In vis a fost acolo tot timpul....
Asta este..!!! Mi-e un pic teama la gandul ca nu vom face fata singuri cu un copil atat de mic - nu va fi nimeni langa noi sa ne ajute!

Dar sa las sentimentalismele ca oricum nu rezolv nimic.... De cand mi-au spus ca am luat prea putin in greutate am inceput sa ma fortez sa mananc mai mult. Inca nu m-am cantarit de saptamana trecuta, insa simt ca s-a mai pus cate ceva, mai ales pe burtica! Sper sa nu fac vre-un copil slabanog, sa-mi alunece printre degete cand o sa-l tin in brate!

Va pupic pe toate si va doresc sa aveti un somn usor, sa va treziti odihnite si cu chef de vorba, ca intotdeauna!

Tina si DPN 22 mai
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Nu pot dormi deloc...Ma ia cu niste nervi de necaz...Si la televizor nimic...Ar trebui sa faca programe speciale pentru cei ca mine...

Cornelia saltele din nuci se gasesc gata facute la Dodo sau pe Stefan cel MAre, la Tomy langa Agnes Toma...
Iar cat de mare este copilul stai linistita...Eu oricum nu cred ca fata a luat 1 kg in 3 sapt si nici la diametrul capului 12 mm.Si apoi depinde de copil, unii mai mari altii mai mici.Aruncasem o privire la mamici de martie-aprilie si am vazu t ca s-a nascut un bebelus de 7,000 gr si 60 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Voua va sughita bebelusii?...A mea m-a capiat...Daca va fi la fel si dupa nastere trebuie sa-mi fac stoc de lamaie.Dupa fiecare masa a mea o apuca cam 5' de sughit.

Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

MyGirl, imi pare rau ca n-am putut sa-ti indeplinesc dorinta inainte de culcare, pentru ca, din pacate, pana ajung eu acasa in Ro este trecut de miezul noptii. Sper ca totusi sa te fac fericita de dimineata. Urmareste link-ul din semnatura mea si vei descoperi albumul "Carucior bebe".
Mickyyy, loreen multumesc mult ptr. raspunsuri. Acum m-am mai linistit, am crezut ca numai aici nu gasesti ceva special ptr. asa ceva (buricut, nasuc).
loreen, tu esti gata pregatita de nastere, si vorbesti de martea viitoare. Doamne nu-mi vine sa cred ca deja unele dintre noi incep sa nasca. Iti doresc o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos. Tinem pumnii si facem galerie sa te intorci acasa cat mai repede cu bebica si sa ne spui si noua cum a fost.
Si eu care ma mai duc inca la munca pana pe 6 mai, pai pe cand o sa nasc majoritatea dintre voi o sa aveti bebei mari. Nu-i nimic ca o sa ne impartasiti din experienta voastra si ne va ajuta mult de tot.
Nici eu nu prea pot sa dorm noaptea si ma enervez tare de tot, mai ales ca la serviciu imi pica ochii in gurita de somn. De aceea de abia astept sa intru in concediu, ca macar sa dorm cand ma apuca indiferent daca e noapte sau zi.

Nu stiu ce a fost cu mine azi, dar am luat-o razna rau de tot cu sentimentele si stressul. Sunt cu toate intarziate, pe de o parte de abia astept sa-l tin pe bebe in brate, pe de alta parte mai atatea de rezolvat pana vine el, etc. Am tras si cateva reprize de plans si as vrea sa fac totul intr-o zi si ma enervez ca nu ma mai tin puterile. Uf, Doamne hormonii astia si saracii nostri soti care nu stiu cum ne mai suporta.

Va doresc o zi cat mai buna.

http://community.webshots.com/user/newmami2005

NewMami & Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

NewMami nu esti singura in situatia asta. Si eu am plins aseara si astazi, aparent fara motiv, desi eu eram sigura in acele momente ca am motive temeinice de plins... dupa ce mi-a trecut starea respectiva, mi-am dat seama ca am plins de pomana din cauza unei neintelegeri. Si am intrat in panica, mi se pare ca nu voi reusi sa fac tot ce mi-am propus pina vine bebe... dar ma asez pe pat si ma vaiet in loc sa ma apuc de treburi. Dar sint sigura ca nu noi sintem de vina, ci hormonii astia, bata-i vina! Cit despre soti... saracii, al meu, cel putin, nici nu mai apuca sa gindeasca, sar repede cu gura ca stiu la ce s-a gindit si mai stiu ca nu e de acord cu ce am spus etc.... de ramine cu gura cascata si nu stie ce sa mai spuna si ce sa mai faca.

Cornelia, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,
Gabitzu, merci. o sa incerc sa intru cum mi-ai zis.
Loreen, si bb a mea sughita. Cateodata o tine cate 10 minute. Daca sapt trecuta o apuca de cateva ori pe zi, acum le-a mai rarit. In schimb se impinge cu capul in coaste si incepe sa se intinda cat e ea de lunga!!!

pupici
monu si bb 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata!!
fetele cu experienta am citeva intrebari poate ma ajutati voi:

1. saltea ptr. patut
la patutul mobil, sau cum se numeste ala, se mai pune saltea? sau doar la ala de lemn.
eu o sa ma duc singura miine la ExpoBaby, si sa stiu ce sa fac. taticul zice ca ar trebui salteluta ca ce are patutul ala din dotare e cam tare!!! dar daca ii pun salteluta, copilul va fi asezat prea sus!???
2.Cadita
Nu este mai buna cadita aia care se aseaza in baie pe suporti?
sau sa iau masa de infasat cu cadita. ma gindesc ca la aia o sa stropesc tot prin camera. LA cadita care sta in baie cum stergeti copilul, aveti masa de infasat acolo? ca doar nu plecati cu copilul ud prin casa. presupunind ca sunteti singure acasa.
3.termometru
termometru de sticla sau suzeta, sau de ureche? stil vechi sau electronic?
4.carucior
sa fie landou? avind in vedere ca pina la iarna o sa fie destul de mic?

Ma scuzati daca unele intrebari sunt tembele da io "la baza" sunt inginer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna dimineata burticile mele dragute.
Ce faceti zi pe vremea asta cam mohorata?
Loreen sa ai parte de cea mai usoara nastere.........mie una mi-era si frica sa ma gandesc ca te referi la martea viitoare. Si bebelusha mea sughita. Cu lamaia parca am auzit discutandu-se pe aici ca nu e prea bine sa ii dai la inceput,are prea mult acid pentru stomacelul lui bebe mic.........dar mai vorbim despre asta, poate mamicile cu experientta sa te lamureasca mai bine.
Parca Fran intreba ieri de Ergomet. Vreau sa va zic ca eu am cautata de am inebunit saptamana viitoare si nu am gasit, ba mai mult nu se mai fabrica cica de cateva luni bune. Singura sansa de a gasi este intr-o farmacie unde nu s-a epuizat stocul sau care a fost ceva mai bine aprovizionata. Eu am avut nevoie pentru finuta mea care saracuta a pierdut o sarcina la numai o luna si jumatate..........dar nu vreau sa va mai intristez cu asta. Deci stiu ca se recomanda dupa un avort sau poate si nastere pentru curatarea uterului si oprirea sangerarii.

Newmami daca tu inca mai plangi sa ma vezi pe mine cand ma apuca rasul..........pur si simplu rad cu lacrimi. Hormonii astia.

Criss si care azi implineste 31 saptamani

Mergi la inceput