Mamici de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
nefertari spune:
No, dragelor , pe mine m-a palit amocul !! Am o lene de abia mai dau click pe mouse . Citesc dar nu-mi vine a scrie . Adevarul e ca stau foarte prost cu somnul - de vreo 2 sapt.ma trezesc pe la 2 si adio somn ! Si dupa ce ca arat ca din filmele de groaza - adica mai am putin si adorm cu capul pe birou - seful imi da ieri o sarcina noua - de am crezut ca o sa lesin de ras - cica - "Ocupa-te tu , ca ai capul mai limpede " . Culmea e ca vorbea serios .
Am de toate - dureri , ganduri negre , kilograme , probleme cu familia care s-a saturat de starea mea apatica .
Cele 3 saptamani ramase cred ca imi vor parea 3 ani !!!!!
Baiatul meu abia asteapta venirea surioarei - deja se gandeste cum o sa aiba grija de ea , o s-o invete sa mearga , sa faca nazdravanii .Dar are o singura pretentie - sa nu cumva sa o culcam in camera lui sa-l trezeasca noaptea din somn, ca nu-si va mai putea face lectiile !![]()
![]()
![]()
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
andreea.a spune:
Hello!!
Ma bucur ca nu sunt singura care se streseaza cu kg in plus.Nu zic sa facem o “cura drastica”, nu la asta m-am gandit. Si eu sunt sigura ca daca mancam mai putin (si mai “controlat”), o sa slabim cu siguranta, ca de dormit cat vrem nu o sa mai poata fi vorba, asa ca.. sa speram ca nu va fi asa greu sa fim niste mamici frumoase si slabe. ![]()
Eu n-am facut exercitii petru gravide, cu toate ca ma tot “amenintam” ca o sa incep.. Dar incerc sa ma plimb cat pot de des si de mult. Si sa innot as mai vrea, dar nu stiu unde sa mai incerc. Caci la Majestic e mica rau piscina! Si mai ales ca noua mea “silueta”.. mi-e cam greu sa incap
- he he he!
Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
sperantza nu moare spune:
listuta am facut de mult, am pus la punct menu-ul si ce trebuie cumparat respectiv cantitatile, DAR trebuie sa fiu eu mot ca sa nu ma trezesc cu cine stie ce acasa, eu nu prea am incredere in barbati si in spiritul lor descurcaret, sau mai bine zis nu am incredere in nimeni, ce fac eu e sfant, cica! cumparaturile in sine pentru papita nu trebuie sa ia mai mult de 2-3 ore, mai grav e ca va trebui sa plec cu colindul sa-mi caut de imbracat, ca nu ma pot prezenta in sarafanul de blugi, si in functie de tinuta mea de gala trebuie sa-i iau si lui tati camasa si cravata
apoi la pregatirile in sine, eu voi face asortarile pe platouri, si decoratiunile - am lucrat in tinerete cateva luni intr-un restaurant si-am prins cateva smecherii, ba chiar imi place sa stau sa bibilesc platourile cu aperitive, mai prost voi sta cu timpul, ca unele lucruri trebuie facute cat mai proaspat, dar nu ma las.
cu kilogramele vad ca am stagnat din martie la 72 de kg si suntem in saptamana 31, de maine trecem in cea de-a 32-a
numai bine
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
crissu spune:
Nefertari simpatic Alex si ce constiincios cu lectiile............bravo.
Sperantza eram sigura ca vrei sa mergi tu la cumparaturi asa ca sa fii sigura
Asa sunt si eu....oricat mi-ar fi de greu prefer sa fac eu ca de, eu fac cel mai bine nu? Perfectiunea asta.
Fetele pe mine ma cam doare burtica.........e o durere scurta sub burtica dar care se repeta din cand in cand. Sper sa nu se mai intample.
Criss si
30 saptamani+
fran spune:
Buna fetele!
Loreen - merci de informatia cu ergometul -ca eu daca ma luam dupa ce citisem prin "Copilul tau" ma pregateam sa tip la asistente daca apareau cu asa ceva la mine...Si nu e singura prostie pe care am cules-o din revista aia...
Margott - durflexul nu e relaxa. Relaxa sunt saltelute cu arcuri - foarte bune dupa parerea mea, se fac la comanda prin Obor- la dimensiuni din 5 in 5 cm.(pt. un patut mic - in jur de 1mil)- cu o fata de iarna(lana) si una de vara(bumbac). Asa am vrut si eu sa iau la inceput, dar sunt f. groase (inalte)- 20 cm ( ca o saltea de pat normal)- si am zis ca e cam mult pt. patutul lui BB. Mai sunt si saltelutele babyflex - tot cu arcuri dar de h=10cm - astea chiar sunt OK -zic eu - dar avand arcuri se fac la dimens. fixe - si mie nu mi se potriveau la patut- primesc comenzi pt. ele la magazinul de BB-ei din Cora.
Cele cu nuca de cocos am inteles ca se pot face pe comanda (dar cu dimens. fixe60/120 sau 70/140 - ca le importa) - cred ca la babycomfort- si sunt de 2 feluri cu miez sau cu par de nuca de cocos. Pe la mamicile de ian-febr (parca ?) a fost la un moment dat o discutie ca astia recomandau un tip pt. fetite si altul pt. baieti - ca unele sunt mai moi si altele mai tari - da' mie mi se pare cam exagerat. Eu am durflex - din aia cu o fata tare (e un placaj invelit intr-un molton mai gros) si una mai moale- ca la asta am putut sa fac comanda la dimens. patutului. Pare relativ OK (desi as fi preferat cu arcuri) - sa vedem ce-o sa zica si BB...
Nefertari - ai fixat data pt. cezariana sau mai mergi la un consult pana atunci?
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
nefertari spune:
O data exacta nu voi sti pana maine cand merg la control dar in principiu am discutat ca dupa 4 mai - ORICAND !
Maine merg sa-mi fac un fel de fisa - habar nu am despre ce e vorba - ca sa poata CAS-ul sa vireze suma necesara pt spitalizare (asta am inteles de la dr ) .
Mi-a placut cum a calculat dr meu - cred ca v-am mai povestit - pe 2 banuieste ca e liber , 3....mmmmm , dupa 4 incolo !
Am uitat !
Sperantza - casa de piatra , multa fericire si dragoste cat cuprinde -ca asta e ingredientul principal intr-o casnicie !

sperantza nu moare spune:
rectific, sunt in saptamana 30 de maine trecem in 31
multumesc frumos pentru urari, si voua va doresc tot ce e mai frumos pe lume
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
lucas spune:
Sperantza, felicitari! si casa de piatra.
daca vrei hainute, incearca si la Victoria et 4.au hainute dragute!
am vazut bluzite tare dragute si merg pentru cununie! sa speram ca le mai gasesti.
dar mai stiu un apart. cu haine, dar ptr. asta da-mi PM.(hainele sunt noi, nu secopnd hand)eu mi-am mai luat de acolo. nu e special ptr. burtici da te mai combini.
rdunare spune:
Fetelor, am obtinut azi o mica victorie. Oftalmologul a zis ca nici vorba de cezariana ca un "must", ca din punctul ei de vedere e valabila orice varianta. Ypeeee!
nefertari spune:
rdunare - va doresc sa scapati de cezariana ! Sper ca sunteti bine . De cate ori vad nick-ul ma apuca un dor nebun de casa .N-am mai vazut Dunarea de la Craciun