Mamici de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Sperantza, pentru cumparaturi s-au inventat listutele, tu doar le faci si apoi le dai altora sa se ocupe de ele, iar pentru acasa iti recomand un fotoliu comod pe care sa stai si sa dai indicatii. In felul asta n-o sa obosesti prea tare.

Lili si bb Sergiu 36+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetelor,
daca nu ma inseala memoria se apropie ziua din luna cand se aduce la zi lista cu kg. eu am 61 kg deci 10 kg luate. cred ca de la ultima raportare am luat 1-2 kg. suntem in sapt 32 pe care am inceput-o de ieri.
azi noapte nu am dormit deloc am fost foarte agitate si m-amancat ra pielea. mama mea spune ca este din cauza ca iicreste par lui bb (pe cap). sper sa fie bine.
de dimineata am fost la medsana pentru analiza de streptococ tip B si am deranjat copilu cu urcatu pe masa si toata procedura aia de recoltare. cand am iesit de acolo, in semnde protest, mi-a tras un sut in parteastanga de am crezut ca lesin. ce sa-i faci! copil cu personalitate.

pupici
monu si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

'Neata burticilor!
Am reusit si eu sa ma trezesc putin mai devreme azi. La noi a iesit soarele in sfarsit dupa atatea zile intunecate. Noi mergem azi la eco sa vedem ce mai facem. Si eu am 31 sapt si am pus doar 9 kg pe mine in special pe solduri.Inainte sa raman gravida aveam 52 kg, iar acum avem 61 kg. Oricum cam pana la 13 kg trebuie normal sa punem pe noi. Daca vreti va scriu elementele care determia aceasta crestere in greutate. Ma inscriu si eu la clubul de slabit mai ales pt fundulet. Dar am o intrebare : in general faceti exercitii pentru gravide? ce anume?

Va pupacesc!

amutza + bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

A.... am uitat!
Florentina ai o butrica tare sexi, arati foarte bine, tine-o tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Speranta, casa de piatra sa fie intr-un ceas bun
Loreen, eu am problema asta de la inceputul sarcinii. Mara si-a dorit o sora acum vreo cativa ani, cand medical, eu nu puteam ramane insarcinata. Acum, cand chiar s-a intamplat a fost o drama pentru ea. Nici nu vroia sa auda de un copil. I se luau ei din drepturi, pierde camera de joaca, asta e cel putin pana acum, cel mai dureros, vede ca nu mai pot face momentan, cu ea ea tot ce faceam pana sa raman insarcinata.
Cand i-am explicat ca amandoua o sa avem grija de cea mica ea mi-a raspuns ca nici sa nu ma gandesc ca o sa-si lase ea joaca ca sa aiba grija de piticanie.
Cu un singur lucru am linistit-o ca ea are marele avantaj de a vedea cum creste un copil, si ca vede exact cam ce facea cand era mica.
Oricum un lucru e cert ca se va mai linisti in momentul in care are s-o vada pe sora-sa.Cred, sau cel putin sper ca se obisnuiesc fetele noastre si mai ales daca o sa avem rabdare si nu le impunem acceptarea, are sa fie bine.

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna dimineata si de la noi la burtici,
Matinale ce sa zic de voi.........iar nu aveti somn.
NewMami multumesc de incurajari, mi se intampla intocmai cum ai descris tu cu kg cel putin in prima parte aia cu luatul in viteza, parca de pe drum, cateva kg bune. Am zis, eu nu ma ingrijoram ca ma ingras ci vroiam sa ma asigur ca e totul in regula ca am tot citit de diabet de diverse chestii si la paranoia mea de gravida atata mi-a fost
Babygirl ma bucur ca e bine bebelusha ta si e si grasuta ...e super. Iar ma apuca de nu mai am rabdare pana la eco a mea din 5 maiiiiiiiiii si iar incep sa visez ca am burta prea mica si ca e fetitza prea slaba. Dar cu siguranta voi stiti cum este sa ai astfel de ganduri si le considerati normale....de aceea ma si descarc la voi.
Amutza ma intrebai ieri de cercalaj desi sper sa nu ai nevoie de asa ceva. Este un fel de inel din silicon cu care se leaga sau coase colul pentru a evita expulsia lui bebe. Se desface cand se apropie momentul nasterii. Sper ca ti-am explicat cat de cat
Fetele apropo de BabyExpo....se desfasoara la Romexpo nu? Ca am vazut pe un afis ceva cu Sala Polivalenta si nu stiu ce sa cred.

Criss si 30 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

parca era la Polivalenta

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Amutza dai cu elementele alea.
Va zic si eu ca la 30 saptamani am 16 kg in plus.
Loreen ce se intampla marti? Ce????? Care marti??????? Nu am inteles eu bine sau mai ai foarte putin si nasti? Doamneeeeeee iti tin pumnii stransi.

Criss si 30 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Amutza, spune-mi te rog daca stii data probabila a nasterii, sa te trec pe listuta noastra de . Si daca stii cumva daca o sa fie baietel sau fetita.

Crissu, la Polivalenta este expozitia, uita-te si la www.babyexpo.ro.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neata la burtici

De vre-o doua zile vad ca ma scol mai bine fara durerile alea de spate... S-o fi asezat bebe mai bine, nu stiu, cert este ca pot dormi mai mult, nu ma mai trezesc cu noaptea in cap...
Mygirl multam de reteta o sa o fac si eu de Paste ca nu implica cuptor si asta este bine, ca la noi cuptoarele sunt electrice si nu coc foarte bine...

Pupici la fete si sa aveti o zi excelenta!
34 sapt si 3 zile

beatrice

Mergi la inceput