Mamici de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Cornelia, tare mult as vrea sa ne vedem si in burti sa ne masuram :)! Cat despre iesit la o plimbare prin parc, abia astept. Iti las pe PM nr meu de telefon, si cand sunteti in zona da-mi un apel sa ne intalnim. Eu stau chiar aproape de parc, langa Mega Image. Eventual lasa-mi si nr tau de telefon si te sun eu maine. Sper sa fie vremea frumoasa.

Mygirl si alexandra (35 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

MariaMunteanu, ma bucur mult ca ti-a placut noua noastra locuinta, e intr-adevar mare si f.f.f luminoasa. Inca nu am terminat totul, ca de exemplu sufrageria care este f. mare am last-o pe mai incolo dupa camera lui bebica. In plus tot ce n-am stiut unde sa punem, le-am azvarlit in subsol, unde e o camera mare de depozit sperand ca o vom aranja si pe aia cat de curand. Vreau sa gatam totul pana vine bebica. Ma simt atat de bine si mi-e atat de draga noua casa.
Am citit ca voinicii tai au crescut nu gluma. Ma bucur mult ptr. tine si uite ca cu pasi marunti dar sigur te apropii tot mai mult de termen. De altfel ce bine ca nu te mai chinuie asa de tare lombosciatica aia nenorocita. Uf, daca stiai nu faceai tu mai demult sedinta de acupunctura? Lasa, sa nu-ti para rau ca n-ai mers la ski,minunile de la tine din burtica fac de milioane de ori mai mult decat o zi sau doua de ski. In plus o sa ai timp iarna asta si ii vei scoate si pe voinici la aer curat iar tu vei fi mult mai usoara.
Multa sanatate in continuare si ai grija de tine si de bebei.
Crissu, nu mai fi asa de suparata cu kg, ca uneori ai perioade cand iei mai mult in greutate, indiferent cat mananci iar alteori stagnezi. Si eu acum 3 saptamani am luat o panta crescatoare de 3 kg, si acum de o saptamana, cu acelasi regim alimentar nu am mai pus nici un gram. Asa mi s-a intamplat si in ianuarie, am luat dintr-un sut vre-o 3 kg, si apoi iar am stagnat. Eu sunt acum in saptamana 32 si am luat 16 kg, asa ca nu mai fi suparata, nu esti singura la categoria.
Speranta nu Moare, felicitari , ma bucur ca ai reusit sa-ti programezi cununia si nu te-ai mai impiedicat de parerile nimanui. Iti doresc casa de piatra, o casnicie cat mai reusita, sa fiti mereu si sa aveti un bebe sanatos, care sa va aduca implinirea familiei.

Noi asta seara am fost la prima sedinta de la cursurile prenatale la care voi merge in urmatoarele 5 saptamani. A fost interesant, suntem 9 cupluri in clasa si in prima ora ne-am impartasit parerile despre sarcina si nelinistile pe care le avem. Imi place mult de tot ca ii implica mult in discutii si pe tatici. De altfel am discutat despre ce trebuie sa iei cu tine la spital, cat de devreme sa mergi acolo, care sunt semnele prevestitoare, etc. Am urmarit si un filmulet despre ceea ce se intampla in corpul nostru inainte de nastere, cum coboara bebe, ce este acel dop gelatinos care il pierzi, multe alte detalii f.f.f utile. Mi-a prins bine si am lamurit cateva lucruri de care auzisem dar nu eram sigura.
M-am uitat si eu pe listutele de spital pe care le faceti voi si am comparat cu cea de care am discutat in seara asta. Voi aveti mult mai multe pe listuta. De exemplu nu s-a pomenit nimic sa duc crema ptr. funduletul lui bebe, sau ptr. buricut. Oricum ni s-a spus sa nu ne facem probleme ca indiferent ce uitam acasa ni se va da din spital.
Acum vreau sa va intreb si eu ceva, ce se foloseste in Ro ptr. buricutul lui bebe sa se vindece cat mai repede? Aici sunt doar niste pampersi speciali ptr. new born, cu loc special ptr. buricut si folosesti o solutie diluata de alchool. Va intreb ca sa-i spun soacrei mele sa-mi aduca si mie cand vine. De altfel as mai vrea sa stiu ce picaturi de nas sunt cele mai bune in Ro ptr. bebei asa de mici?

Va doresc o zi cat mai buna, la voi e aproape dimineata iar eu incerc sa merg la nani ca maine merg la serviciu si o sa fie greu sa ma trezesc mai ales ca nu prea mai prind somn bun de ceva vreme incoace.

http://community.webshots.com/user/newmami2005

NewMami & Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Buna dimineata!
Uite ca va dau eu trezirea.....nu va speriati ca nu sunt asa matinala, la mine acum este noua seara !
Ieri dupa baby shower am mers la pescuit, am stat la aer curat. Astazi imi propusesem sa fac curatenie in dulapuri, sa pun deoparte toate hainele groase de iarna, dar m-a apucat o lene...asa ca toata ziua nu am facut mai nimic. Imi pare rau ca nu am citit mai devreme reteta de salam de biscuiti ca ieseam sa cumpar biscuiti si rahat ca de mult ma gandeam sa fac si eu!

Ieri am primit o gramada de hainute si jucarele, se pare ca fetita noastra este o rasfatata de pe acum. Asa ca ne mai ramane sa cumparam doar carutul si alte cateva accesorii.

Mygirl, sa sti ca o sa avem carut la fel pentru bebei, si noi tot la ala ne-am oprit....daca il cumparam inainte sa-l primesti tu pe al tau o sa-i mai fac poze, sa-l mai vezi ca stiu ca nu mai ai rabdare!

Va pupic si va doresc o zi minunata tuturor!

Tina si DPN 22 mai
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Buna dimineata!
Ieri am fost la dr. Bebelusa mea are 1900g si 27 cm in sapt. 31. E ok? Gabita, stiai tu un site cu masuratori. Mi-l mai trimiti o data, te rog..
Adina (+17kg) ai babygirl Ema (sapt. 31)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Vad ca inca nu v-ati trezit. Foarte bine dormiti cat mai puteti...
Iar va faceti griji pentru kilograme? Nu stiu daca este o consolare pentru voi dar dupa nastere, daca vreti sa ocupati mai mult voi de copil ve-ti slabi vazand cu ochii.La prima sarcina am luat cam 11 kg iar cand am iesit din spital mai aveam doar 2 in plus, iar la botezul fetei slabisem 5 kg fara cel mai mic efort.

Acum am luat 16( deh...varsta),iar din ianuarie stagnez, dar burta creste. Nu m-am stresat deloc de kg, cate vor fi asta e.Pe mine oricum nu are cine sa ma ajute, asa ca sanse mari de slabit fara cure ample si sofisticate...

Cat va invidiez pe cele care sunteti la primul copli sau aveti diferente mici intre ei...Aseara fiica-mea a facut o criza de ...nici nu stiu cum sa-i spun...adica mi-a reprosat pe un ton rautacios ca nu o mai iubesc, ca numai de bebelus ma ocup, ca stie ea ca dupa nastere nici nu o voi mai baga in seama!Degeaba am incercat sa-i schimb credinta, nu si nu si pace.Si eu care credeam ca fata mea nu este nici geloasa nici invidioasa pe sora ei...

Loreen, Bianca(15.10.96 si Delia 37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Neata,
eu trebuie sa ma trezesc de dimineata, chiar daca sunt in concediu penca imi pleaca printesa la gradi si trebuie sa o pregatesc.
In legatura cu salteluta, durflex-ul mi se pare cam naspa, este burete si pe o parte are un placaj, ca cica pana la 6 luni sa-l tzii pe bb pe placaj dupa care o intorci si il pui pe burete
Despre Kg si eu "ma mandresc" cu cele 14 acumulate, dar credeti-ma ca se dau jos,nesperat de repede si de usor. Nu stiu cum dar ultimele 3-4 kg se vor lipi, dar cu putin efort si alea dispar

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Florentina, ai dreptate, sunt taaaaare nerabdatoare. Cred ca mai am o luna pana primesc pachetul. Ce-i drept, nici nu ma grabesc, ptr ca sigur nu nasc pana de Pasti. Termenul nostru e apropiat - eu am DPN -15-18 mai. Ce norocoasa esti cu babyshower, ca ti-ai facut liste si ai primit cam ce ai vrut. Am incercat si eu sa le sugerez asa ceva cunostintelor, le-am aratat ditamai lista cu ce avem nevoie, dar in afara de mama care o sa-mi cumpere doar ce-i spun eu, restul o sa-mi ia numai ....nu are rost sa spun, ptr ca stiti si voi cum e in Romanaia. Hai, te rog, mergi si cumpara carutzu' si fa-i niste poze (seamana cu cele de pe net?). Pupici.

Mygirl si Alexandra (35 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna dimineata.

Loreen, ce mare s-a facut bebelina ta!! M-au apucat pe mine emotiile cand am vazut cat de putin mai ai pana la nastere. Pana la urma ati stabilit pentru marti? Cred ca vei fi prima mamica din grupul nostru.
Cu gelozia nu-ti face probleme, sunt convinsa ca fiecare copil este gelos (mai mult sau mai putin) cand apare un bb nou in familie. Fetita ta este mare si a exprimat inainte ce simtea, cei mici probalil se manifesta in felul lor abia dupa ce ajunge acasa fratiorul/surioara.

Oxitocina de ce cumperi? Nici asta nu au in spital??

Lili si bb Sergiu 36+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Feteleeee, nu uitati sa dati mesaje la alte fete de pe lista, sa stim si noi care, cum si ce nasteti! Si sa stiu si eu cu cine incep listuta noua de mamici cu bebici

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

Buna dimineata tuturor, mamici cu burtici

Va multumesc tuturor pentru urari si pentru gandurile frumoase. Si eu va doresc multi ani fericiti si impliniti alaturi de sotii si puii vostri.

De pregatiri nu ma voi ocupa chiar singura, dar eu voi fi mana de fier!, va fi doar bufet suedez ca n-avem dotarea (spatiu, mese etc) necesara pentru a intinde masa. Mai rau va fi ca va trebui sa ma impart si intre cumparaturi si casa, si probabil voi fi cam obosita.

o zi buna tuturor

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput