Mamici de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
crissu spune:
Buna burtici,
Monu cum sa fie obligatoriu sa facem furia laptelui? De unde ti-a venit o asemenea idee. Probabil nici de pompa pentru san nu vei avea nevoie pentru ca acesle canale se pot desfunda si singurele adica natural.
Fran si noi suntem la capitolul reparat ferestre si am santier in casa. Am pus termopane si s-a cam stricat zidul din jurul ferestrei dar ce sa-i faci asta e.Duminica vine si la noi meseriasul ![]()
Am inceput si eu sa visez tot felul de chestii dar culmea toate sunt legate de nastere si de copilasi. Visez fete de copii care mai de care mai frumosi si mai jucausi, copii care fac traznai, care plang de foame..............buhuhuuuuuuuuuuuu.
La baby Expo abia maine merg.
Pe unde umblati fetele de e asa liniste pe aici: Gabitzam? Mickyy?Nefertari? hai "veteranele" unde sunteti? Nu va suparati ca v-am zis asa nu? E un compliment de fapt.
Criss si
31 saptamani
fran spune:
Si noi tot dupa termopane reparam... au facut varza zidul ca au fost ramele - masurate de ei- "un pic mai mari"
Monu- da' ce legatura are pompa de san cu furia laptelui- eu am luat-o in ideea de a stoca laptele... Pentru desfundat canalele eu am inceput sa-mi dau cu garmastan- da' nu are nici un efect vizibil...
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
Mickyyy spune:
Am uitat sa va zic, m-am intalnit ieri intamplator cu Andutzy. Este deja in concediu si nu are internet acasa, insa ne roaga sa-i dam si ei de veste daca o sa mai organizam vreo iesire in grup pe undeva, sau daca mergem la babyexpo.
In rest...toate's vechi la noi...am fost ieri la control, totul e ok, ba chiar am primit liber la
in cazul in care mai am chef de asa ceva. Colu-i lung, totul e in regula, numai ca medicul zice ca el nu-i simte capul jos, adica e posibil sa se fi intors in pozitie pelviana. Oricum, timp pana la nastere mai e berechet sa ajunga in pozitia buna. Insa daca nu ajunge chiar daca sunt la a doua nastere, medicul mi-a spus ca ar fi bine sa nu risc sa nasc natural (pentru ca deocamdata are si circulara de cordon), asa ca eu care eram adepta infocata a nasterii naturale e posibil sa ajung la cutit.....sper sa se fi inselat, sau daca nu s-a inselat macar sa se intoarca pana la nastere, mai are 2 luni!
Mickyyy
(32 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
gabitzam spune:
Fetele, la mine azi a fost ultima zi de servici inainte de concediu. De luni am doua saptamani de concediu de odihna si dupa 1 mai intru in prenatal. Nu scapati totusi de mine, ca voi fi "calare" pe net in continuare, de acasa ![]()
Azi am luat aparatul de fotografiat la servici, am facut poze cu colegii, o sa-mi fie dor de ei, ca ne intelegeam foarte bine si sintem cu totii prieteni.
Maine mergem la Babyexpo, probabil o sa ne cam ciocnim de tot felul de
pe acolo.
Simt din ce in ce mai tare ca sintem pe ultima turnanta, ne apropiem de finish !!!
Deci, cine alearga mai tare si trece prima linia de sosire?
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
crissu spune:
Gabitzam ce sa zic...eu nu ma grabesc deocamdata ![]()
Mickyy nu pot sa cred ca tu care ai nascut-o pe Malina atat de usor si frumos ca sa zic asa sa ajungi la cutit acum. Dar cum si-a dat Radoi seama de pozitie si de circulara de cordon, ti-a facut eco? Aaaaaa si apropo de
cam pana cand avem voie? sau cum e cu chestia asta ca mie nu mi-a interzis adica nu mi-a pomenit de lucrul asta nimic.
Ce facea Andutzy e bine?
Criss si
31 saptamani
carolinah spune:
De cand am intrat pe net mi-a picat de cel putin 10 ori conexiunea, asa ca sunt curioasa daca pot posta lista:
Nume, saptamani implinite, Kg castigate
Micorint, 36, 12.5
Gabitzam, 33.14
Crissu, 31, 16.5
Andreea.a, 29, 17
Mamaruta, 34, 14
Lucas, 33, 13
Amutza, 31, 10
Cornelia, 36, 20
Loreen, 37, 16
Monu, 31, 10
Mygirl, 35, 22
Beatriced, 34, 12
Nelia, 37, 18
Babygirl, 31, 17
Margott, 31, 13
Denisa73, 31, 21
ForentinaG, 34, 9
Luluku, 30, 17
Alina Balan, 35, 10.5
Aurasa, 32, 9.5
Fran, 36, 15.5
Danelutza, 31, 9
linah, 36, 12
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
monu spune:
In legatura cu furia laptelui si pompa de san, o proaspata mamica m-a speriat. a sustinut ca toate facem furia laptelui daca nu folosim o pompa buna. gen de la 800.000 in sus. normal ca eu nu vreau sa folosesc pompa pentru desfundat sau sa fac furia laptelui!
mickyyy sa dea domnu' sa nu ajungi la cezariana. sunt curioasa cand o sa nasti, ca poate cine stie, nimerim in acelasi timp la spital.
mamaruta spune:
Buna,
aseara am vorbit cu Simoneas si era tare incantata ca bebe avea la ultima ecografie 2300-2400 ca nu i-a schimbat DPN si ca se simte excelent. Va pupa pe toate si ii e dor de noi.
Mihaela
,
Mara si 
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Florentina G
Danelutza, de ce spui ca nu ai voie sa mergi pe jos? Mie chiar mi s-a recomandat sa fac cate o plimbarica. Aseara cred ca am mers vre-o doi kilometri pe jos, bine ca am mai facut si cate o pauza de papica sau un suculet... iar in privinta dealului noi stam chiar in varful lui si e mareeeee! Acum nu il mai simt, cel mai greu era de urcat in primele luni cand trebuia sa ma impinga tati de la spate ca mai ca nu-mi dadeam sufletul pe acolo!
Am voie sa merg pe jos, dar dealul care duce la casa mea e prea abrupt si fac doi pasi apoi ma opresc, pentru ca ma doare prea tare burta in partea de jos si plus de asta se intareste de nu mai pot sta in picioare. Hehei, dar si cind o sa mergem
repejor, o sa urc dealul cu caruciorul ca sa dispara k.gDaniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
Danelutza spune:
Am pierderi de memorie
, am uitat sa ma prezint aici cu 31 saptamini si 2 zile, iar la kg am ramas tot cu 9 kg, sau aproape 9 ca aveam si hainele pe mine.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)