Mamici de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 12
mygirl spune:
Buna dimineata, burtici! Din pacate,la mine nu este asa buna. Dupa ce ieri m-am plimbat toata ziua(am ajuns la ora 22 acasa), m-am simtit extraordinar, azi noapte am avut cosmaruri - ca nu sunt pregatita cu nimic ptr bb, am mai visat ca o lasam singura, nemancata si eu plecam la plimbare, ca eram o mama ingrozitoare....- stiu, vise de gravida. dar din cauza somnului prost azi am o durere groaznica de cap. Nu stiu ce sa iau ca sa-mi treaca. Ma simt tare rau si am o stare de depresie...imi vine sa plang.

mygirl si Alexandra (35 sapt+)
mygirl spune:
Mi-am adus aminte...azi este si Baby Expo. Mi-as fi dorit atat de mult sa merg si eu! Din pacate, noi abia saptamana viitoare avem treaba si facem un drum la Bucuresti. Fetele care merg - sa ne povestiti si noua ce-ati vazut si ce-ati cumparat!
andreea.a spune:
Buna dimineata, burtici!
Mygirl, si eu am mai suferit cand si cand de dureri de cap. Din pacate nu stiu nici un remediu "permis", dar poate te ajuta 

Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
Alina Balan spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ce-or mai face fetele care n-au mai aparut de mult pe aici? Cloreta, Androix, Simonaeus, Andutzy, At_andreea, Mikka, Mstroie, Alina Balan, etc, etc. Feteleeee, aude cineva? Hai ca am mai ramas doar citeva pe baricade.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei StefanDPN 31.05.05
Salutare fetelor,
bine v-am regasit! am fost tare ocupata si am avut ceva problemute si de aia nu am mai scris. Am mai incercat eu sa scriu intr-o zi, dar dupa ce m-am muncit sa scriu, am constatat ca nu eram logata, asa ca s-a pierdut tot!
Noi am incheiat saptamana 35 si avem 2,5 kg. Eu am luat cam 10-11 kg si am un burtoi maaare!
Am facut eco de 35 de saptamani si iar au reusit cei de la Medicover sa bage spaima in mine. La eco mi s-a spus ca bebele are o circulara de cordon si ca e un pic anemic (asa s-a exprimat). In mare disperare am postat o intrebare pe site-ul dr.-ului Tutunaru si mi-a raspuns ca sa nu-mi fac probleme nici cu circulara, nici cu anemia ca nu avea cum sa se vada asta la eco (anemia).
Analizele mele arata o usoara anemie, dar cred ca se poate corecta. Ma duc azi la medicul meu sa vad ce-mi spune sa iau pentru anemie. Noi asteptam baby expo, pentru ca nu am cumparat nimic. Am ochit un patut si o comoda de la baby comfort, dar poate apare ceva mai bun la targ.
Hai ca m-am lungit... Va pup pe toate si va urez numai bine si sarcina usoara in continuare
Alina
Aurasa spune:
'Neatza pe la pranz!
Carolinah vreau si eu pe listuta
Aurasa 32 saptamani (fix azi) - 9.5 kg (fara a le uita pe cele multe de dinainte de sarcina, care-mi stau ca un spin in coasta). Sper sa nu mai pun prea multe ca deja arat ca un balonas in miscare (eu fiind si mica de statura).
In rest, toate bune si frumoase. BB se joaca de zor, iar eu bucataresc cu drag ca a fost ziua lui tati si abia in week-end o serbam (din lipsa lui de timp). Desi nu ma dau in vant dupa ciocolata, acum am terminat de preparat niste mini-eclere cu cioco si glazura tot de cioco (bune de expozitie , nu alta). Nu ma mai recunosc. Eu care nu ma dadeam in vant dupa asa ceva, acum am chef sa incerc tot felul de retete (nu ca as muri de pofta, de-astea nu am avut decat o singura data, dar vreau sa experimentez). Nu stiu, chiar ce m-a apucat.
Am fost la plimbarica zilnica si ma simt din nou plina de energie.
Pupici,
Aurasa
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005
amutza spune:
Auras spune-mi cum ai facut eclerele, sper ca nu e o reteta prea complicata. Maine ii serbam si noi ziua la taticutul nostru si nu-mi strica mai multe pareri. Ce zici?
Amutza + bb
beatriced spune:
Neata la fete!
Azi dimineata am fost si mi-au luat sange pentru niste analize care trebuiesc facute si anume anticorpi RH, sa vada daca exista si cum le-am mai facut prin luna IV-a si nu au iesit, cred ca nici acum nu ar avea de ce sa iasa. Adica bebe nu este respins de corpul meu, ceea ce este foarte bine. Eu avand Rh- si sotul Rh+. Mai sunteti asa in aceeasi situatie? Si pe voi v-a testat?
In fine una peste alta bebe creste bine in burtica lui mamai, numai ca de o vreme incoace se misca mult, mult mai mult. Face niste ture dintr-o parte intr-alta a burtii! Zici ca este alien... Si pe mine ma distreaza ca ma gadila!...
Bine ca inca mai are loc...
34 sapt si 5 zile
http://photos.yahoo.com/piticii2003
beatrice
monu spune:
M-am apucat sa fac lista pentru maine, am mai vorbit cu niste proaspete mamici si am intrat la idei.
chiar este obligatoriu sa facem furia laptelui? ca eu una am luat o pompa super simpla - manuala cu para, din simplu motiv ca m-am gandit ca poate nu voi avea nevoie de ea! dar m-au speriat ca nu ar fi buna si ca oricum voi face furia laptelui.
Luluku spune:
iar vorbitzi de prajituri? pai cum o sa reusim vre-o data sa mai ne linistim cu greutatea cand voi vorbitzi toata ziua de dulciuri.....nah, ca mi s-a facut pofta de eclere, si tarte cu fructe si placinta cu branza si stafide....si deja aiiuuureeeeezzz
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
fran spune:
Buna fetele !
Azi intru in sapt. 37 si am luat 15-16 kg.
Lucas - eu am luat masuta de infasat cu cadita dar ma gandeam - asa cum au zis si fetele cu bebici- ca mai mult de 3-4 luni nu prea merge folosita. Asa ca o cadita care se prinde de cada mare m-ar tenta si pe mine. Unde gasesc asa ceva ? Parca Nefertari zicea mai demult ceva de cora? Iar pt. sters si infasat ma gandesc sa folosesc o salteluta impermeabila pusa pe masina de spalat...
In ce priveste termometrele eu am luat si de ureche (Braun) si de copii (electonice) de la Chicco de pus in funduletz (au in cora, in jur de 300000). Dar la cel de ureche nu stiu cum o sa reactioneze- ca piuie ...fix in ureche, nici mie nu prea imi place, darmite lui BB...
Fetele care ajungeti la Babyexpo please... intrati si scrieti ce ati vazut pe acolo interesant , ca eu probabil ajung duminica, maine vine cineva sa repare zidul in jurul geamurilor din camera bebelinei.
Si ziceti mai ales daca ati vazut pe undeva paturici din fibre naturale...ca eu gasesc doar plasticarii...
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai