Mamici de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
beatriced spune:
Salutare fetelor
Am vazut pozele multora dintre voi si mi se pare ca aveti burtica la 34 de sapt mai mare decat a mea. Cred ca depinde si de constitutia fiecaruia.
Puneti-ma si pe mine la listuta... Am 34 sapt si 4 zile si 12 kg...
Iata aici niste poze cu burtica
http://photos.yahoo.com/piticii2003
34 sapt si 4 zile
beatrice
babygirl spune:
Cornelia, multumesc! Habar n-aveam de asta.
Beatrice, am vazut pozele tale. De invidiat, de-a dreptul! :) Am ramas cu gura cascata cand am vazut ca sotul tau incerca sa te ridice pe umer...?!!!:O Eu mai am 4-5 kg si-l ajung pe Mihai, asa ca nu-mi permit sa ma urc in carca lui. Tine-o tot asa!;)
Adina (+17kg) si babygirl Ema (sapt. 32)
beatriced spune:
Salut
Da sotul meu este un zapacit si mereu ma pune in carca lui. Se joaca mereu cu mine si-mi lumineaza fiecare zi ca sa zic asa... Este cel mai fain sot! Cred ca de-asta il iubesc si asa de mult. Pe toata durata sarcinii m-a ajutat si ma ajuta inca, enorm. Si a zis ca va sta cu mine cand nasc, ca sa-l vada el primul pe bebe... 
34 si 4 zile
beatrice
Margott spune:
Buna seara, caci acum am ajuns acasa.
Carinah, iti scriu si eu: 31 sapt implinite, 13 kg.
Dar nu cred ca este prea relevant, caci unele dintre noi au plecat din start cu kg. in plus, asa ca orice kg adaugat peste cele considerate normale ne va face nasterea mai grea!
Dar ce m-a apucat? Scuze, cred ca de la vreme mi se trage, caci toata ziua nu mi-a priit nimic, si afara nu mai ploua odata sa se mai linistesca atmosfera!!!
Eu ma voi duce sambata la Baby expo.
Margott
Margott spune:
Scuza-ma Carolinah, cred ca o las pe maine cu mesajele ca am uitat sa mai scriu!
Margott
denisa73 spune:
Eu ce sa mai zic de kg, la 31+2 am luat 21kg. Importat este sa fie bine bb,kilogramele le-om da noi jos.
amutza spune:
Am o nelamurire: de ce apar asa de greu mesajele pe acest forum decat in alte parti? Am inteles ca se controleaza, dar chiar asa de greu?
O seara placuta fetelor si un somn linistit. Ganditi-va la ceva frumos ca sa puteti dormi bine.
Amutza + bb 
Florentina G spune:
Danelutza, de ce spui ca nu ai voie sa mergi pe jos? Mie chiar mi s-a recomandat sa fac cate o plimbarica. Aseara cred ca am mers vre-o doi kilometri pe jos, bine ca am mai facut si cate o pauza de papica sau un suculet... iar in privinta dealului noi stam chiar in varful lui si e mareeeee! Acum nu il mai simt, cel mai greu era de urcat in primele luni cand trebuia sa ma impinga tati de la spate ca mai ca nu-mi dadeam sufletul pe acolo!
Beatrice - stai linistita ca noi avem burtici de aceeasi varsta si vad ca nu e mare diferenta intre burticile noastre! Daca dr. a spus ca e OK nu trebuie sa ne mai facem noi probleme.
Eu sunt in saptamana 34 - (maine intram in sapt 35) si am luat pana acum cam 9 kg (sper - pt ca acum o saptamana aveam opt)!
Am mai pus si eu poze cu burtica - facute ieri, la plimbare!
Tina si
DPN 22 mai
pozele noastre
Luluku spune:
Luluku, 30 + si deja 17 kg...macar stagnez de vre-o luna...vad ca nu se mai adauga nimic.....dar stau prost cu proteinele si fierul.......
of...it is a never ending story........dar o sa ne zambim pe la Baby Expo...nu?
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005