Mamici de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
amutza spune:
Buna mamici cu burtici!
Dar ce aveti fetelor de plangeti,vreti sa aveti BB plangaciosi si nervosi? sau era din cauza vremii mohorate. Trebuie sa va linistiti, caci altfel... ce faceti
???? Ei, o sa vina soare si pe strada noastra.
Carolinah ne inscriem si noi pe listuta: 31 sapt + 10kg( fara truda). In schimb in luna martie aveam 28-29 sapt + 8kg. Poate ma poti include si pe mine. Dar cum de mai esti la lucru, nu ai ce face acasa? Vad ca nici tu nu sti ce bb o sa ai. Nu vrei sau nu se vede? Eu nu vreau sa stiu ce este.Vreau sa fie surpriza cand o sa iasa.
Va salut fetelor!
Amutza + bb 
lucas spune:
33 sapt. + 13 kg.
eu o sa plec, bafta miine la baby expo, tocmai luni cred ca ne mai"vedem"
gabitzam spune:
Ce-or mai face fetele care n-au mai aparut de mult pe aici? Cloreta, Androix, Simonaeus, Andutzy, At_andreea, Mikka, Mstroie, Alina Balan, etc, etc. Feteleeee, aude cineva? Hai ca am mai ramas doar citeva pe baricade.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
mamaruta spune:
Daca ai numerele lor de telefon, baga la mine un pm si le sun si scriu imediat
Mihaela
,
Mara si 
crissu spune:
Chiar nu stiu Gabitzam ........uneori si eu ma uit pe lista care o pui tu la inceputul paginii de conversatii si ma gandesc la ele. Sigur sunt bine si cat de curand o sa ne anunte ca au nascut.
Mickyy cum a fost la control? Ti-a mai dat ceva analize de facut?
Andreea ai tu 17 kg in plus dar doar ai un baietel in burtica.........si trebuie sa fie voinic nu? 
Va pupa pe ziua de azi Criss si
31 saptamani
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Pt. ca tot va plangeti de kg., o sa deschid eu liste "grelelor". 36 de sapt. implinite ieri + 20 kg.
Cu toate ca nu m-am impacientat pana acum putin timp, ma apuca acum depresia. Oare o sa reusesc sa le mai dau jos? La Maria am luat 15-16 si eram foarte grasa. Acum sunt butoias. Plus ca simt fiecare kg luat. Nu ma mai tin picioarele si spatele.
Adina, 40 cm este lungimea totala, iat 29 cm pana la fundulet (crown to rump). De aici apar diferentele. Bb-ul tau are si el, probabil aproape 40 cm.
Loreen, o sa ma duc sa vad salteluta. Nu prea ma pot incadra la dimensiuni standard, asa ca sa vad daca se poate modifica.
Va pup,
Cornelia
(36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
loreen spune:
eu maine intru pe 38 saptamani si am tot 16 la activ...in plus
Azi am fost la medicul pediatru pentru Delia. Am rezolvat-o si pe-asta. Femeia draguta foc, mi-a dat nr. de molecular si dupa ce vin acasa cu fata sa o sun sa vina la domiciliu.
Binenteles ca nu m-am putut abtine si am trecut si pe la servici...sa-i consolez pe colegi.Sefu ma intreba daca nu vin la servici ca imi creeaza toate conditiile, inclusiv camera pentru alaptat.Am stat vreo 2 ore cu ei sa-i mai ajut...saracii...
Intreba cine de termometru pentru copii, cel lung, de preferabil electronic, este varianta cea mai buna, mai ales ca la bebelusi temperatura rectala este cea mai valabila.
Vedeti cum dormiti la noapte sa fiti odihnite pentru targ...
Loreen, Bianca (15.10.96) si Delia 37 saptamani
Danelutza spune:
M-a certat al meu barbat azi pentru ca am mers cam mult pe jos. M-a lasat singurica la serviciu, ca el e plecat din localitate, cu conditzia sa maninc la restaurant de vis-a-vis. Eu taur capos, cind am iesit de la serviciu, am simtzit un miros de scrob cu brinza, asa ca imi lingeam buzele si da-i drumul acasa. Nu am de mers prea mult, vreo 500 de metri, dar e un delusor cam abrupt pina la casutza noastra si e adevarat ca de cite ori il urc ma doare rau de tot burtica.
Oare sa mai fac incercari din astea cu dealul sau sa incerc sa fac plimbari doar pe drum drept, nu de alta, dar burtica ma doare si se intareste rau de tot, de cred ca bebitza vrea in bratze.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
monu spune:
La 31 de sapt si 3 zile .... avem un total de 10 kg luate la bord. Nu stiu ce am acum dar imi vine sa vomit. sper sa fie OK. eu merg la baby expo sambata.
pupici
monu si bb
mygirl spune:
Newmami, multumesc mult ptr poze...m-ai facut asa de fericita!!! Intr-adevar, este la fel de frumos ca'n reclama...si se prezinta f bine dupa un an de utilizare.
Acum la raport - 35 de saptamani si 22 de kg luate (cred ca eu voi fi campioana). Dar sa stiti ca ma simt chiar usurica, nu stiu unde s-au depus atatea - cred ca vreo 10 sunt doar apa - beau cantitati industriale.
Cu nasterea inca nu m-am hotarat nici eu - normala sigur daca se poate, dar cu epidurala sau fara...nu mai stiu. Sunt intr-o mare dilema. Sper ca bb sa vina pe nepregatite, ca sa nu mai fie alegerea mea, ci a ei.
Mygirl si Alexandra (35 sapt+)