Mamici de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Luluku, tu scrie, ca mai e lume prin preajma, chiar daca nu scrie ![]()
S-a tocit butonul de Refresh in dimineata asta de cind tot ma uit daca a mai scris cineva, cred ca e ceva in aer, care provoaca lenea ![]()
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
sim76 spune:
salut fetele !
ca de obicei,scriu joia si vara, prea multe nu mi s-au intamplat,sunt la fel de nerabdatoare sa treaca timpul asta mai repede,diabetul e cuminte, adica eu sunt cuminte, ca ma tin de regim, si doaaaamne cat e de greu,ma apuca crizele cateodata de o pofta nebuna sa mananc exact ce nu am voie, o farfurie de paste, pizze, paine alba si pufoasa, torturi...cum ar fii !eehehe...asta este !
imi dau si eu cu parerea, apropos de epidurala, tare ma tenteaza, si nu mi-ar fi frica de injectia in sine,ci ma tot gandesc daca sa o fac, sau nu, dureri cred ca o sa fie oricum, si plus de asta cred ca ar incetini un pic nasterea..nu ? ca daca epidurala ar grabii procesul, ar fi bine...n-as mai sta pe ganduri..
Simona-DPN 22 iunie 2005
http://photos.yahoo.com/sim_smiled
carolinah spune:
Nu am scris de mult ca tare mai sunt ocupata la serviciu. Auzi, la 36 de saptamani sa mai fiu ocupata la serviciu. Nu sunt zdravana la cap, e clar...
Asa ca scriu mai mult telegrafic.
Listuta: se deschide marea listuta cu Kg. Cele interesate sa scrie saptamanile implinite si Kg castigate (cu truda) in timpul asta. Eu voi face (pt cele pt care am date) comparatia cu luna trecuta. Azi nu m-am cantarit, probabil o voi face maine, asa ca lista nu incepe cu mine.
Analize: am facut analize si mi-au iesit colesterolul si trigliceridele prea mari. Colesterolul inteleg ca e OK mai mare la sarcina, dar trigliceridele? Stie cineva? Acum astept rezultatele de la chlamydia si streptococul B si apoi luni eco de 36-37 saptamani si am terminat cu aceste gen de investigatii pe sarcina asta. In functie de aceste date decidem pe 25 cand nasc. Hurraaaaaaa....
Epidurala: am facut si la Alina, fac si acum. Nu am simtit nici o intepatura in spate, travaliul a durat doar 2 ore si expulzia vreo 15 min, dar nasterea a fost declansata, asa ca nu stiu cum e la nasterea spontana. Dar mie mi s-a parut raiul pe pamant dupa ce a intrat in functiune. Si nu am avut nici o problema la impins.
Cam atat pe ziua de azi, ca v-am zis ca sunt busy, busy. Astept sa va citesc mesajele pt listuta.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
micorint spune:
Hai sa ma inscriu eu prima pe lista: fix 36 sapt (azi), +12,5 kg (castigate fara truda
)
Mihaela
si Alex (2 ani si 10 luni)
Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint
gabitzam spune:
Gabitza, sapt. 33, +14kg.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
crissu spune:
Carolinah fara pic de efort
la fix 31 saptamani implinite azi am 16.5 kg in plus (cantarita fata dis de dimineata). Astept comparatia sa ma sperii si eu un pic.
Criss si 
crissu spune:
Carolinah si zici ca nu ai simtit nimic la epidurala???? Oare???? nu ma pacalesti?
Eu auzisem ca trebuie sa te tina cateva persoane cu capul in piept si genunchii indoiti si ca nu trebuie sa te misti deloc.
Criss si
31 saptamani
andreea.a spune:
Andreea - 29 saptamani (maine), +17 kg!!! Pana acum cred ca "conduc" la kg de depaaaarteee... 
Crissu - sa stii ca si eu am auzit de la cineva care a facut epidurala ca nu a simtit nimic.
A iesit soarele azi, in sfarsit, ati vazut? Cred ca o sa ne ducem si noi la o plimbarica. Iupiiii! 
Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
mamaruta spune:
34 saptamani 14 Kg cucerite, asa la pas.
In legatura cu epidurala, eu nu am facut, dar am facut in schimb rahianestezie cand m-am operat la picior, si pot sa te asigur ca mie imi e frica de orice durere, dar injectiuca aia mica chiar nu doare
Mihaela
,
Mara si 
lucas spune:
33 sapt. + 13 kg.
eu o sa plec, bafta miine la baby expo, tocmai luni cred ca ne mai"vedem"