Copilasi de Aug-Sept 2003 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
tigresa spune:
(va spune o varsatoare din '77)
Iuliana76, mult noroc, tinem pumnii!!! M-am emotionat cand am citit mesajul tau...de Pasti gata, inseamna ca o sa ai deja al doilea puisor.Dar de ce cezariana??? La Andreea tot cezariana ai avut?
Mai fetelor, eu pe fi'miu nu-l culc cu mine in pat de nici o culoare, una ca nu doarme el cu noi, si in al doilea rand ca se suceste si se invarteste, de cred ca l-as aduna numai de pe jos. I-am luat acum un patut din acela pliant, ca avea unul din lemn si tot timpul "poc, poc", ba cu picioarele, ba cu capul (ce era mai rau) in lemn.
Noi la capitolul nervi stam cam prost, nu stiu de ce Horia e asa de agitat, nu mai sta nici sa-l imbrac, nici sa-l dezbrac, fuge toata casa. Si se super enerveza daca nu primeste ce vrea, sau nu-l las sa faca ce are dansu' chef. Ieri seara a fost super tam-tam ca nu l-am lasat sa verse sticla de apa pe covor (noua lui pasiune). Eu una cateodata nu ma pot intelege cu el.
Tot ieri a zis "tataie" (cel mai lung cuvant pe care-l pronunta). Pana acum ii zicea lui taica-miu doar "taie", dar acum s-a prins copilu, si spune "taie" doar la cutit.
Si noi mergem anul asta la mare negresit.Horia e foc de apa, sunt tare curioasa cum va reactiona. A invatat deja sa spuna cand in intreb "cu cine merge Horia la mare" : "mama"; "si cu mai cine merge horia la mare" : "tata"; "si cum se balaceste horia in apa" : si incepe sa dea din picioare....Ce-o fi in mintea lui ce inseamna marea asta, doar el stie!!!!
Cred ca vom merge ca anu' trecut in Mamaia Sat ptr. ca a fost super bine.
Am stat la o vila f. misto, in conditii super. Si la pret mult mai mic decat daca am fi stat practic in statiune propriu-zis. Pana la urma la ce imi foloseste sa stau in centrul statiunii, sa ma zapaceasca muzica noaptea, si sa platesc cat nu face? Asa, de la vila faceam 3 minute cu masina pana in Mamaia (asta daca vroiai sa te duci in Mamaia), altfel puteai face plaja si in Mamaia Sat; plaja era neamenanajata, dar f. curata, si apa limpede, limpede, nebalacita. Te simteai mai aproape de natura.
Uite si linkul : www.plaja.ro (vila alexandra)
Pupici multi!!!
Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro
dana_ene spune:
Taur: Danat ('69)
Leu: Iuliana ('75)
Balanta: Oana_noemi (75), Ankalaura ('74), Cristinamh ('78), Dana_ene ('70)
Fecioara: Deliak ('78)
Varsator: Tigresa ('77)
--------------------------
Cristina, asa e, m-am eliberat de urgente.
De fapt, acum astept sa intru intr-o licitatie si nu ma pot apuca de nimic, stau in asteptarea unui telefon.
Ce sa fac in timpul asta daca nu sa intru pe forum ? Zi si tu !?
Tigresa, super ideea cu vila. Mi-a placut mult. Am retinut-o si daca nu gasesc bilet, cred ca vom opta si noi pentru varianta aceasta.
Mersi pentru pont !
Iuliana, si Oana are vanatai mititele pe piciorutze. Ce sa-i fac daca nu are stare, e intr-o permanenta miscare si normal ca se mai loveste de una, de alta.
Lasa, ca si eu am fost asa, ce de genunchi zgariati mi-am etalat si eu in copilarie ... de la cazaturile pe asfalt...
Nu-i asa ca si tu iti amintesti ?
Mai bine amanati putin pusul parchetului. Si noi avem in plan sa facem schimbarea asta, dar am decis sa amanam fiindca Oana (printre altele ) e pasionata de desenat pe tot ce apuca, inclusiv pe jos. Daca as pune parchet si l-ar desena cu pixul sau cu markerul, zau ca n-as fi incantata deloc.
Zielle trecute am observat cum si-a desenat cu pixul cearceaful din patut.
Mai, si ascundem pixurile de ea, dar tot le gaseste .
Apropo, copilasii vostri va cotrobaie prin geanta ?
Ca fii-mea e super incantata sa desfaca fermoarul si sa descopere ea ce am acolo. Eu ma infurii, dar degeaba.
Aseara cand am iesit de la dush, am gasit-o in geanta mea cu totul. L-am certat pe Cosmin, fiindca el ii daduse geanta. Cica: "Daca ea a vrut-o, ce sa-i fac ? I-am dat-o !"
Halal !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
liliac1 spune:
Mai, eu sunt Geamana (cu mine insami) de 76. Asa ca sa raspuns la intrebarea asta...
Iuliana76 Mai este putin, putin si GATAAAAA! Si cand o sa o iei pe Emma-Gabriela in brate si o sa te mai calareasca si Andreea sa vezi cum te vei simti...Doar IMPLINITA!!!
Si noi vrem sa plecam la mare numai ca vor lua ai mei bilet prin casa de pensii pentru 18 zile, cu 3 mese incluse....
Asa ca ei vor sta 9 zile si noi 9 zile. Acum sa vedem cat functioneaza sistemul pilelor sa gasim intr-o perioada mai buna...
Anul trecut tot asa am fost (pe la sfarsitul lui iunie) si vreau sa spun ca a fost super. Numai ca apa nu era prea calda!!! Dupa ce am venit noi de la mare s-a stricat si vremea... pentru o perioada...
Iuliana Despre vanatai...hmmmm noi suntem rugbyista...pe maini, pe picioare, are o unghie ce sta sa-i cada...Faza interesanta este ca daca se loveste numai putiiiin si nu-i din vina ei, urla ca din gura de sarpe, dar daca ii spun "Nu te duce acolo ca ai sa te lovesti!" ea se duce, se loveste si nu spune nimic... Asa si-a prins si degetul undeva si noi n-am stiut nimic pana nu a inceput sa se invineteasca...
dana_ene Si noi avem acceasi problema cu scrisul...deja m-am saturat...Cum vede un creion/pix/carioca cu o zbugheste cu ele in mana, gaseste un loc ascuns si trage o pictura iar daca o intreb ce face imi si spune "Chiu Anda-Maiia" (Scriu Andra-Maria) Imi vine sa o dau cu fundul de pamant dar si sa o pup in acelasi timp. Asa ca m-am inarmat cu rabdare, cif, clor, vanish, spirt...
Fetele mele, voi spuneti ca nu vorbesc copii vostri (unele...). Ei bine, eu nu vreau sa mai avanseze fii-mea. Sunt nebuna????
Deja il pronunta pe "L" si se straduieste sa-l scoata si pe "R". Si a mai invatzat-o bubu si jumate de alfabet!!! Mai ceva ca la cresa!!!
O aud cum repeta undeva cam cum i-ar iesi cuvintele si cand este sigura mi le tipa in ureche!
Nu mai vreaaaaaau!!!! Vreau sa poceasca cuvintele, sa simt ca-i bebelush! Sa ma chinui sa inteleg ce vrea. Mi-e teama ca la 2 ani o sa vorbeasca bine si eu ce ma fac????
Ieri mi-a adus flori...primele mele flori culese de fii-mea: 3 papadii! Am fost asa de emotionata incat le-am pus in vaza...
Mih spune:
Buna fetelor! Io mi-s d racoaica de '77!
Tigresa - sa stii ca si Matei are crize de nervi mai ales atunci cand e obosit sau cand nu il las sa faca ce vrea maria sa
De scris scrie si Matei cu pixul peste tot: cearsafuri, mese, canapele.
Iuliana76 - iti tinem pumnii! Are sa fie totul ok!
Dana_ene - sa stii ca si mandrului meu ii place f. tare sa-mi cotrobaie prin geanta. E f. incantat cand da de trusa mea de machiaj.
Fetelor, in legatura cu intalnirea din Herastrau de sambata...Tare am veni si noi dar nu stiu daca ne iese rezultatul la exudat pana sambata Cel mai probabil luni. El asa nu are nici un simptom de boala, se joaca, mananca f. bine, nu este racit....
Va pupam.
P.S. Dna. diriginta eu propun sa ii scadeti nota la purtare Georgianei (elena-teodora). Nu ne-a mai onorat cu prezenta cam de multisor...
Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz
mihaela_s spune:
Io-s berbe(a)c(a) din '71, veterana in clubul HB... acushica e ziua mea, pe 20 aprilie.
iuliana 76, inca putin si gata! Abia astept povestioare despre fetitza Emma Gabriela, despre cum se va manifesta Andreea cu noua surioara.
Asa stiam si eu ca apa la mare e rece in general in iunie, acuma cam tot acolo e inceput de iulie cum mergem noi, dar asta e. de[inde mult de noroc la noi cu vremea.
cristina, nu am ajuns ieri la banca...adica am ajuns dar era deja inchis. Sper ca azi sa ajung inainte de ora 18 cand inchid.
Daca va hotarati si voi pentru inceput de iulie la mare, eu vin cu draga inima pana in Vama Veche sa ne vedem. Eu cu cortul nu merg, in primul rand ca n-am si apoi imi place sa am baia mea si un pat comod. Ei na, se vede ca sunt HB, nu mai am acelasi simt al aventurii ca in tinerete...
Da, sezonul la mare cica asa incepe...la 1 mai, insa preturile difera, tot de la 1 iulie pana in 30 august sunt mai mari. Nu stiu ce vor astia sa spuna atunci cu sezon, prin ce diferentiaza?
Iuliana, asa e si Silvia, plina de vanatai, cade pe jucarii, cade de pe scaun(se urca in picioare) cade pe strada-pantalonul si ziua. Asta e!
dana-ene, cu scrisul si noi stam la fel. Doar ca Silvia a invatat sa nu scrie pe jos, dar se scrie pe maini si pe haine. Mai inhata cate o carioca de la Diana si atunci sa vezi...am patit-o deja de cateva ori si nici nu merge jos cu apa si sapun.
Ea isi cauta reviste, hartii si scrie: mamaaa, tataaaa, Diaaaa, buiii(buni).
Hai va pup, pe mai tarziu!
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
dana_ene spune:
Taur: Danat ('69), Roxana77 ('77)
Leu: Iuliana ('75)
Balanta: Oana_noemi (75), Ankalaura ('74), Cristinamh ('78), Dana_ene ('70)
Fecioara: Deliak ('78)
Varsator: Tigresa ('77)
Berbec: Mihaela_s ('71)
Rac: Mih ('77)
-------------------------
Liliana, si eu am primit inca de saptamana trecuta de la Oana un mic buchetel de floricele (de-astea din iarba, mov si galbene). Le-am pus in apa, acum s-au uscat, dar tot le pastrez ca-s de la comoara mea mica .
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
Roxana77 spune:
Prezenta si astazi!
Eu sunt Tauroiaca din "77 si simt cum incet incet ma aproprii de schimbarea prefixului .
iuliana76 - ca si celelate fete, cand ti-am citit ultimul mesaj am simtit un nod in stomac de emotie. Cred ca emotiile sunt aceleasi ca si la prima nastere,nu? Iti tin pumnii si sa ai o nastere usoara si abia asteptam sa o vedem pe Emma Gabriela (frumos nume).
iuliana - si maria are vanatai pe picioruse, ca ea de fel este cam visatoare (deh, este fecioara) si nu prea se uita pe unde merge. Cel mai mult capul are de suferit pentru ca se baga sub chiuveta, sub suportul de uscat rufe, sub scaunelul de mancat, etc si se ridica inainte sa iasa de sub ele si poc, cucuiul este gata.
Asta este ea, incerc sa o feresc dar nu reusesc mereu!
anny - am vazut pozele cu Sergiulica, frumos baiat si fotogenic pe deasupra. S-a schimbat mult, acum este un barbatel in miniatura.
mihaela - noua nu ni s-a parut asa de scump, mai ales pentru conditii de 3 stele. Nu ne dau banii afara din casa dar am mers si mergem pe principiul ca macar 1 data pe an sa ne rasfatam si noi cu conditii bune. Noi am mai fost la hoteluri de 2 stele si nu m-as mai duce: mobila veche, mocheta plina de mirosuri insuportabile, miros de mucegai in camera,etc,.
Sunt convinsa ca sunt si hoteluri sau pensiuni de 2 stele care iti ofera servicii de calitate dar noi de 6 ani de zile mergem in statiunea Mamaia in aceeasi zona si acolo sunt numai hoteluri de 3 si 4 stele.
danat - vad ca nu ne bagi in seama, desi facem prezenta in fiecare zi!
Va pupicesc pe toate!
Roxana si Maria (zambareata)
mihaela_s spune:
Roxana, hotelul la care mergem noi are 2* superior, adica sunt conditii de 3* doar ca sunt camere putin mai mici ca dimensiuni si de aceea n-a primit 3*. A fost renovat in 2003 cu mobilier nou si toate cele. Uite www.eximtur.ro/site2/index2.php?Target=OdiHotelSH&HotelID=10&PHPSESSID=7a15aa71146ea1d5198a6949ad5800df" target="_blank">hotelul nostru. Stiu pe cineva care a fost acolo anul trecut si e foarte frumos. Iar tipa de aici de la agentie ne-a spus ca l-a vazut la fata locului si ca merita din plin. Are aer conditionat, frigider, telefon, asa cum au si cele de 3*.
Insa problema e cu masa. Hotelul nu are restaurant, si se serveste la un hotel de 2* care e asa cum spui:ramas nerenovat, imbacsit. De aceea inclin spre varianta "doar cazare".
Imi pare rau insa ca nu mergem in aceeasi perioada, mi-ar fi placut sa ne intalnim pe acolo...am vazut ca e aproape de hotelul Central, ar fi fost fain.
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
ankalaura spune:
Intru numai sa va spun ca sunt fericita, am rezolvat cu gradinita!
Eliza va ramane tot la Acorns, am gasit o solutie de compromis, sa ii spunem, si sunt fericita ca fata mea va avea continuitate, pentru ca tare bine se simte cu educatoarele de acolo si cu copiii....
Imi vine sa plang de fericire!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
danat spune:
Oana-noemi poti sa imi spui si mie mai multe detalii despre apartamentele de la mare pe care zici ca le stii? Adica si noi suntem interesati exact de asa ceva, caci vrem sa-i pastram bunul obicei lui Raduc, de a dormi singurel, deci ne trebe musai doua camere, daca s-ar putea si la un pret rezonabil. Te rog mult sa ma ajuti si pe mine si poate o punem de-un zece plus la purtare
Roxana77 sa stii ca te observasem, chiar am citit despre Maria, deci de-aia nu ti-am mai scazut nota, ca te-am vazut ca ti-ai revizuit atitudinea
Dana-ene pupa-o-ar mama pe ea de harnicutza, cum te-ai pus tu pe facut liste cu zodiile, ordonata lu' mama! Sa stii ca se incepe cu Berbecul, Taurul etc, stii si tu...nu de alta da' vaz ca se apropie ziua lu' Mihaela_s cea de se da veterana pe acilea, cand colo e mai pitica cu 2 ani ca mine, da o las, eu ma simt don'soara oricum
Catalogul ramine in asteptare, caci vad ca absentele inca nu isi revizuiesc atitudinea. Eu cred ca o punem de-o sedintza de consiliu profesoral cat de curand ca asa nu se mai poate!
Hai va pup si eu ca ma tirez de la sibici!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii