Copilasi de Aug-Sept 2003 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Mamaaa, cate balante !!!. Da nici eu nu sunt in minoritate ca jumate din copilasi sunt fecioare
Mai Danat- m-am prapadit de ras, adica cum dom`le pe vremea regelui,aha...vrei sa spui ca barbatumeu e HB ?
Darius,nu are vanatai, deocamdata,este foarte atent pe unde merge,miram-asi!
Cu scrisul- al meu daca gaseste un pix sau mai rau,un marker (ca am patit-o odata,ca mi-a facut o lenjerie varza),isi da pe el ,pe tricou,pe pantaloni, in palme.Sa va zic o faza, intr-o dimineata se trezeste copilul meu,face rost de un pix nu stiu de unde si vine la ma`sa, care dormea si-i trage un desen pe fata,de m-am frecat cu peria de sarma ca sa ma curat.
Iuliana76- cred ca ai niste emotii...

Ma duc sa fac niste sarmale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

AM VORBIT CU DOCTORITA LUI MATEI SI NU MAI AVEM STREPTOCOCI, STAFILOCOCI SAU ALTE VIETATI! VENIM SI NOI LA INTALNEALAAAAAA...... Mi-ar fi parut tare rau sa va ratez si de data asta.
Va pupic pe toate!

Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Prezent tovarasa!

DANA _ENE ia sa deschizi capitolul scorpioni . Categoria HB sa traiasca!

Noi la mare o sa mergem in iulie (catre sfarsit din pacate fiindca atunci poate tati sa isi ia concediu) si vom merge la 2 Mai. Noi stam la gazda si ne place foarte mult. E o casa modesta dar foarte foarte curata, iar tanti gazda gateste.......nici nu vreau sa ma gandesc ca salivez si mor de pofta. Face femeia aia niste mancari de manaci pana nu mai poti.

http://community.webshots.com/user/sergiu_m03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

M-am conformat:
Varsator: Tigresa ('77)
Berbec: Mihaela_s ('71)
Taur: Danat ('69), Roxana77 ('77)
Gemeni: Liliac1 ('76)
Rac: Mih ('77)
Leu: Iuliana ('75)
Fecioara: Deliak ('78)
Balanta: Dana_ene ('70), Ankalaura ('74), Oana_noemi (75), Cristinamh ('78)
Scorpion: Anny

Si am trecut primele pe cele din clubul HB, macar atat !
--------------------
Mih, uraaaaa !
--------------------
Deliak, iubita, tu esti un etalon pentru mine de-acum daca esti tot fecioara ca si fii-mea, stai sa vezi ce te-oi studia ...
--------------------
Mihaela, daca ai sti de cata vreme ma tot tin sa-ti spun ca sunt innebunita dupa Silvia cand spune ea IOI. Eu o ascult in fiecare dimineata, draga de ea .

Si sa stii ca-mi place mult hotelul pe care l-ati ales. Daca nu ne iese pasienta cu biletul de la sindicat sa stii ca acolo tragem si noi, am studiat oferta cu Cosmin.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mih ce ma bucur ca Mateiul frumos e bine si ca ne vedem si noi dupa atita timp....cred ca mai era un pic si se facea anul de cand ma tot amenintza Bog cu o .

Iete la Anny se da o duoamna si nu-si spune varsta....mda, noroc ca unii o cam stiu . Oricum, face parte din aceeasi sleahta de liceence fugite de la ore...

Bey gajici, acum constat ca sunt chiar tovarasa profesoara, de HB-ista ce sunt Moama, moaaama, veterana gastii

Dana-ene nu incepe cu Varsatorul, ci cu Berbecul! Ce de Balantze!!!

hai pupici si la mai mare, munte...

Apropos, la ce ora si unde ramine intalneala? Ganditi-va la un loc unde sa nu le fie dificil nici celor care nu au cum sa vina cu machineta, sa fie mai aproape de metrou cumva...zic eu, parerea mea...care este!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ia uite la duamna profa-diriga danat ce ma baga in fatza! Jur cu mana pe roshu ca nu i-am dat nici macar o floricica...sau o fi din cauza si pentru ca sunt maaare admiratoare a domnisorului feciorash?.
Da, da, berbecu-i musai in frunte ca face loc ccc cu coarnele, eeiiii! Daca ati sti voi de cate ori am si apoi m-am trezit la realitate!

mih, ne bucuram pentru Matei!!!

ankalaura, ma bucur tare mult ca Eliza poate ramane la gradi multdorita!

dana-ene . Ca o ardeleanca get-beget ce e, Silvia mai spune si noa si iui dar pe astea nu le-am prins la inregistrare. Ca le spune in momente cand nu-s pe faza. Si abia cand am auzit-o pe ea ne-am dat seama ca si noi spunem la fel cam in aceleasi situatii, doar ca nu ne auzim.
Daca nu reusiti la sindicat si va hotarati la hotelul nostru poate va mai ganditi si la perioada. E drept ca e diferenta cam mare la pret....

Ah, aproape ca uitam, de asta am intrat rapid sa scriu...cristina am pus banii. Nu trebuie decat nr. de cont si numele posesorului de cont. Si numele depunatorului dar m-a crezut pe cuvant, nu m-a legitimat .

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor eu va doresc sa aveti o intalnire placuta, daca va hotarati pentru sambata. Sa faceti poz(n)e multe si sa aveti vreme buna!

Noi plecam pe la pranz la Botosani sa-mi vad varul si pe familia lui ca pleaca in Canada peste 2 saptamani si ciiiineeee stie cand ne-om mai vedea!

Hai ca va pup .

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

salutare!
uite ca azi nu plec PA de dimineata, si mai am nitel timp sa scriu si eu....
andrei incepe sa scoata untu' din mine. cel putin in parc... e mare fan topogan. cu cat e mai inalt , cu atat mai bine. numai ca urca pana sus, si vrea s-o ia la picior, nu se lasa imediat jos . asa ca eu trebuie sa urc dupa el... iar apoi sa cobor f. repede, sa prind copilul, ca nu toate sunt facute in asa fel incat sa nu cada. cele cu trepte nu mai sunt un secret pentru el, si mai noi le-a dibuit si pe-alea cu scara cum se folosesc.
plus ca, daca mergem la casute... n-are mama, n-are tata. bantuie dintr-una intr-alta. daca are si noroc sa gaseasca vreun pitic domestiticit si cu chef de joaca, cu care sa inchida si sa deschida obloanele...atunci chiar uita de mine!

azi dimineata in schimb am avut alta surpriza. imi spune tati ca laptele s-a stricat, si ca sa-i dau altceva cand se trezeste. in consecinta, primeste fulgii lui, de care nu se desparte... si cand isi termina portia ii mai dau o bananuta... dar termina ciopilul si pe-asta...si vine la mine, ma ia de mana si cere FU(=laptic). care va sa zica jivina mica stie ordinea!!! si stie si care e "dreptul" lui de dimineata! in schimb nu vrea sa manace tartine cu miere sau dulceata. paine goala da. dar daca pun ceva pe ea o arunca. branza tot nu vrea... ou am reusit sa-l pacalesc o data, dar amestecat in tocanita.

sa-l mai laud un pic... pe mine ma pupa. si ma pupa si daca ii cer. pana acum, dupa ce-mi dadea un pupic, aplaudam... acum m-am lasat eu de sportul asta, dar aplauda el... eeee, ziceti voi, sa nu aplaud si eu daca-l vad pe el asa bucuros??

iuliana, incep sa inteleg cum e cu megan si adunat jucariile de prin casa . ce le intinde andrei, dar ce le mai zburataceste si alex cand vine in vizita . io cred ca n-o sa am rabdarea ta, sa nu le zic nimic... ma, de ducem si noi la ei, nu zic, da' copilu' meu e cuminte... isi ia o masinuta si se joaca. si cand plecam, eu am grija sa pun masinuta in cutie. oare o sa aiba efect???

aaa, si ca sa nu uitam, ati vazut oferta de la JOE cu ghiozdanel??? e mortal fi-miu cu matza aia in spate .

Cristina 7+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

fetele, mesaj important. lilina vine maine cu fata de la galati pentru intalnire. am aranjat deja cine o ia si unde doarme.

dar daca ploua, eu cel putin, liliana si anka (ea o preia de la gara), ne ducem la MC.d in unirii.

asadar, daca ploua, cine vrea sa-si inmoaie un pic cauciucurile, avem acum si planul B!!!!

Cristina 7+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Ploua !!!!

Deci, daca am inteles eu bine,daca ploua venim la Mc`Donalds la Unirea? Tot la 16.00? Da acolo au copiii loc de joaca, ca nu stiu,ca eu nu prea am intrat prin Mc, ca nu vreau sa ma tenteze porcariile alea.. Hai sa mai carcotesc, ca sa ma injure Cristina,da` nu e prea aglomerat,crezi ca gasim loc, daca venim toate cu copii cu tot?

Astept rosiile si injuraturile de rigoare.
Deci Dana_Ene- daca tot ai zis ca ma studiezi,uite bine la o fecioara mai batrana,cat de carcotasha e

Mai,da ` am si eu o propunere in cazul in care nu avem loc la Mc. Ne imbarcam in machinutze si mergem 300m mai incolo la Palatul Copiilor,ca acolo e spatiul inchis de joaca. Zic si eu parerea mea

Karla &Darius (05.09.`78/`03)

Mergi la inceput