Copilasi de Aug-Sept 2003 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
deliak spune:
Hai sa va pun o intrebare idioata,ca mi-a casunat acuma pe asta si sa nu mor curioasa : cand sunteti voi nascute ? (ma refer ca zodie). Va rog nu ma injurati,voi discutati aici lucruri serioase si eu...
Cristina- daca e sapt aviatoare intalneala,eu nu pot sa vin. Era super daca puteam sa ne intalnim acuma...,haaai, poate totusi nu ploua(sper si eu) si acolo unde au zis fetele la Roata mare e super,nu e aglomerat,nu sunt tigani sau prea multi cu role,sa dea peste noi.
Hai ca ma duc ca mi-am lasat copchilu` in fundu` gol, si-am venit ca mi se pusese pata pe zodiile astea.
PS :Bine ca v-am intrebat pe voi da` eu nu am zis cand sunt. Eu sunt Fecioras de `78 ,vorba dnei diriginte.
Pupoi la fete.
cristinamh spune:
deliak...trisezi ma fata!!! pai intrebi zodia...si tu-ti treci anul!!! pai adica intrebi asa de la obraz femei respectabile ce varsta au e nu-i nimic, te iertam... ca noi ne-am obisnuit deja cu ideea...
so, fetele, again la clubul H.B..
eu una sunt incantata ca nu sunt singura la grupa mica!!! si ca mai sunt la fel de mici ca mine... io is balanta de '78. deci... mai sunt aspirante la clubul HB, nu sunt singura pe dinafara...
ups... sa vezi acum ce ia doamna diriginta catalogul si-mi scade nota la purtare ca sunt obraznica... parca ieri imi atragea sever atentia ca am tupeu sa cer legitimatie de club
Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
ankalaura spune:
BALANTA DE 74! - Bey Cristina da' pitica esti!
IULI - faci taurica! Fratele meu e nascut pe 27 aprilie. Sa ii calculezi soro ascendentul, ca frate-miu tare ma mai caftea! Noroc ca ai fata!
De unde, mai, ziceti ca a fost apa calda anul trecut in iunie? Eu am avut concediu depe 26 parca iunie pana pe 10 iulie si n-am avut tupeu sa intru, cred ca avea 16 grade! In anul de eram gravidoase n-am intrat in apa, da' atunci n-am avut concediu, asa ca am fost prin weekenduri...
La Baby Expo mergeti? Are gradinita noastra stand. Noi mergem, da' nu stiu precis cand.
Am fost si la Mica Printesa, da' inca nu m-a sunat directoarea noastra, deci inca nu stiu nimic. La Mica Printesa mi-a placut ca e curat, dar nu-s asa multe jucarii ca la noi. Scara e cam inclinata, si nu are blocaj. Dormitorul e la mansarda, da' recunosc e cel mai fain loc din toata gradinita. Acoperisul pe o parte e transparent. In rest, camerele cam micute. In afara de cea de la parter. Este buna ca alternativa, da' noi tot speram sa ramanem la Acorns, da' sa vedem ce imi va spune directoarea. MI-a promis ca rezolvam, dar eu stiu ce intelege ea prin asta?
Hai ca va pup, ma duc sa imi bag in seama sotul, ca e cam botos.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
danat spune:
am aparuuuuttt !!! hehehe, credeati ca nu sunt cu okii pe voi?! va urrrmaresc pas cu pas, nu misca nimeni fara stirea mea!
Hai ca am luat-o pe aratura! De fapt m-am distrat tare mult cu raspunsurile voastre de ieri pina azi...
Deliak moaama, da' am ramas si-am si ras in acelasi timp de faza cu violetul de gentiana si ma gandesc cum arata ditamai galiganul cu tzitzi in cioc Ca asa, sentimentalisme de-astea ma mai apuca si pe mine si-l iau in brate pe Raduc ca atunci cand era mic, si-l legan un pic cat imi permit salele sa tin cele nshpe kile cate o mai avea... Cat despre zodie, io mi-s taurina inflacarata si nerfozata, veterana in clubul HB-istelor, ca mi-s nascuta pe vremea regelui, in '69, aprilie 22. Nu v-ar fi rusine astazi si maine de copilitze de liceu care umpleti saitu asta frumos Ntz, ntz, ntz generatia asta de astazi, dom'le nu mai ai loc de ei!
Iuliana76 sanatate si putere, sa ai nastere usoara si sa vina bebelina cu sanatate si noroc mult, mult de tot! Parca mi se face mie un ghem in stomac cand ma gandesc ce va asteapta din nou pe voi, burticutzele nr 2. Ma refer la toate ce vor veni, nasterea, statul in maternitate si noptile grele nedormite, plinsete de bebe, dar si minunatiile de gangureli si zambete pe care ni le servesc ca rasplata a oboselii.
Dana-ene in primul rand multi, stii tu pen'ce si apropos de mers la mare, sa stii ca din acest an, iunie nu mai e luna de extrasezon. Cica sezonul incepe la 1 mai si se termina la 1 septembrie. Asa ca, probabil si preturile sunt ca atare
Sincer, eu una nu simt nevoia de mers la mare in mod deosebit, dar as face-o anul asta putin pentru Raduc, si numai vreo 3-4 zile, prin iunie sau sfirsit de august, sa fie clima mai domoala. Sa vedem, deocamdata nu avem nici un fel de planuri pentru vacantza, da-i musai sa ne clatim creierasii putin ca altfel o luam razna.
Anny superbe pozele! E un frumos Sergiu si-un visator Nici nu ma mir cu ochisorii pe care-i are...ce skorpie de soakra vei fiiiiiii
Sa strigam cataloguuuullll: floarea-soarelui? absent! mih? cam absent! craluca? abseeent! NicoletaF si irinuca sunt invoite pina spre pasti cu mutarile, asaaaa, sisi cred ca va avea nota scazuta la purtare, sa vina cu parintii la scoala Acu, mai sunt colege de clasa care nu au mai scris de foarte mult timp, asta ar insemna sa strig catalogul zilnic, ca ele tot nu apar.
Trebuie sa luam masuri! Lungime, latime si inaltime
Pup iu ca aberez deja !
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
oana_noemi spune:
Prezent si-n seara asta!
Eu sunt balanta de '75, dar mai bine de eram de 74 ca ankalaura, asa bataioasa, ca tare sunt mamaliga, dorm pe mine!
L-am admirat pe Sergiulica baiat frumos foc! L-a tinut ascuns mami!
Eu, la mare, prefer sa inchiriez apartament, adica sa mai merg cu cineva, am gasit cateva apartamente mobilate s proaspat zugravite, curate, cu bucatarie cu oale, aragaz si apa calda curenta, mie imi place confortul, mai ales cand merg cu copilul. Am gasit astfel de gazde si nici nu costau foarte mult. Daca am chef gatesc, daca nu merg la restaurant.
iuliana spune:
Auuuuliu, ete, dom'le, ca a avut efect coloarea mov. Cum s-au conformat fetele de frica. Mai, destepti americanii astia, frate, cite dreptate au avut cu (') culoarea rosie.
Eu mi-s Leoaica de 75. Anul asta schimb prefixul si intru in clubul HB-urilor....dar nu alora Hot Blonde (parca Deliak se aruncase inainte adevarat cind ne auzise prima oara vorbind de clubul asta). Eu, oricum, mi-s tare mindra ca intru in rindul fumeilor in floarea vietii, cu 2 copii la activ, un berbantbun si f. multumita de viata:).
Dnateu, tu nu vezi ca nu misca nimeni de frica ta:). Eh, ai stofa, dom'le:)))).
Si pe mine ma apuca dorul sa o legan in brate pe Emma, ii zic ca e bebe, dar nu sta si mor de ciuda. Ah, cind imi aduc aminte cind o adormeam in brate si o pupaceam de zor.
Iuliana76, hai ca tu esti spargatoare de gheata la noi in grup, asa ca trebuie sa ne tii moralul sus. Tu te plingi de kg puse? Eu nici nu ma mai uit, da-le in ma-sa, o data si o data scap eu de ele.
Stiti ce mi-a facut ieri Emma..ca am si croit-o un pic la fundulet peste diaper. Ii dau cutiuta cu pai cu suc si imi vad de treaba in bucatarie. Cind ma uit, ea intorsese sucul cu fundul in sus si varsase tot pe canapea. o cert si ii dau la fundulet, ea nica, ma apuc sa streg (noroc ca e piele), pun cutia pe biroul ei si ma duc sus sa aduc haine sa o schimb. Cind ma intorc, liniste, fata gasise din nou sucul si il imprastiase pe fotoliu si covor. Bai, am simtit ca imi vine singele in cap de nervi. Azi dimineata las sticla ei delapte cu pai sus pe canapea, in caz ca mai vrea fata sa bea. Suna Alex si cind termin de vorbit,ce-mi vad ochii? Numai lapte pe canapea (aceeasi), fata intorcea si scurgea de zor laptele din sticla. Turbasem...si doar stie ca nu trebuie sa faca asta:(. Ce sa mai spun, noroc ca trebuie sa spalam mocheta in maxim o luna. Asa mi-as dori sa ne punem parchet, dar ma gindesc la capurile pe care le-a tras Emma cind a cazut de atitea ori de pe canapea si imi dispare elanul cind presimt ca asa o sa se intimple si cu Diana. O-m vedea, poate ne razgindim si punem parchet anul asta.
Am si eu o intrebare la voi? Puii vostri sint plini de vinatai la picioare, ca Emma parca e fotbalista..ar trebui sa ii pun minuni din alea de ghips si genunchiere ca e vinata toata. Mai cade ca bolovanul si mi-e asa de ciuda ca nu isi etaleaza frumusete de picioruse la fustite scurte.
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4
cristinamh spune:
hehe, iuliana, si tati al nostru...leu de 75... si el schimba prefixul. si io rad pe seama lui, ca l-am luat baiat tanar si fara burta (deh, daca in faculta n-avea cine sa-i gateasca) si acum e ditai galiganu... si mai si imbatraneste... in timp ce io mi-s tanara si frumoasa
ya ya ya... ce-mi place sa-i spun ca o sa aiba nevasta din alt deceniu. inca nu se oftica, da' vedem noi la vara.
eee... si acum sa ziceti voi cum e cu reuniunea de clasa de sambata?? depanam amintiri au ba??? io colea http://www.inmh.ro/index.php?id=261 nu mai vaz nori de ploaie... voi ce ziceti???
dana_ene spune:
Roxana, si eu imi doresc mult sa merg in Mamaia. Anul trecut acolo am fost si mi-a placut f.f.f.f. mult.
Cum spuneam, daca gasim bilet prin sindicat e posibil sa nu luam la Mamaia (nu prea vin bilete acolo), dar daca nu gasim atunci SIGUR mergem la Mamaia.
Tinem legatura !
-------------------
Iuliana76, s-a apropiat termenul. Imi plac numele alese foarte mult.
Lasa ca te faci tu subtirica la loc, ia sa vezi. Si-apoi nici nu-s multe cele 15 kilograme.
Eu cu Oana am pus 18 kg si le-am dat jos pe toate. Acum am putin sub 50 kg, va dati seama ?!
-------------------
Deliak, raspund si eu la intrebare: balantza de '70 . Membra de baza in clubul HB !
Vreti o listutza ? Uite-o :
Taur: Danat ('69)
Leu: Iuliana ('75)
Balanta: Oana_noemi (75), Ankalaura ('74), Cristinamh ('78), Dana_ene ('70)
Fecioara: Deliak ('78)
-------------------
Danat, uite ca pe-asta n-o stiam ! Deci iunie nu mai e extrasezon. Ei, nu-i bai ! Tot asa ramane, am stabilit deja .
Sa vedem cand vin biletele...
-------------------
Anny, superb baiat ai ! Excelente pozele, tare mult mi-au placut.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
ankalaura spune:
HAIDE MAI CE DE BALANTE!!! CICA E ZA BEST MAZAR IN ZA WORLD!!!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
cristinamh spune:
dana vad ca ai razbit cu treaba la servici, ca azi ai avut timp si de listute