Copilasi de Aug-Sept 2003 (53)
Raspunsuri - Pagina 5
dana_ene spune:
Si noi vom merge la mare tot in ultima parte a lunii iunie. De ce ? Pai, am gandit ca e mai bine asa fiindca e extrasezon, nu e foarte aglomerat, iar vremea e numai buna (cel putin asa a fost in ultimii ani). In iulie-august e prea cald, iar in septembrie deja e rece.
Numai ca, deacamdata, nu stim exact in ce statiune.
Noi incercam sa luam bilete prin sindicat (sunt mai ieftine si au mesele asigurate), dar daca nu reusim, vom cumpara bilet sigur la MAMAIA. Asa ca... va mai anunt pe parcurs.
Eu as prefera sa avem masa asigurata. E mai simplu pentru mine. Oricum pentru Oana vom avea si mancare special pentru ea, in plus vom cumpara si de acolo din magazine una-alta.
-----------------------------------
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
mihaela_s spune:
Mai fetelor, da' e calda apa in iunie la mare? ca eu daca nu fac baie in mare degeaba m-am dus! Mai bine stau sub umbrela cand nu mai pot sta la soare si oricum dupa 12 si pana la 16-17 nu ai ce cauta pe plaja indiferent ca mergi cu copii sau nu. E drept ca mai sump deja dupa 1 iulie dar eu vreau sa fac baie in mare!
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
dana_ene spune:
Mihaela, eu anul trecut am fost tot la sfarsitul lunii iunie la mare si am facut baie, cum sa nu ?!
Pai si eu sunt innebunita dupa balaceala din mare.
A fost OK apa.
Si pot sa-ti spun ca erau foarte multi copilasi, de-aia ne-a parut foarte rau ca nu am avut-o si noi pe Oana.
Dar anul acesta mergem in special pentru ea.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
mihaela_s spune:
Mersi dana-ene, poate mai negociez si eu cu hazbandu' cand ajunge acasa. Trebuie sa platim deja avansul si sa ne hotaram cum facem. Eu am fost mereu in iulie-august la mare chiar si cu Diana cand era mai micutza si de asta am o retinere pentru sf. de iunie.
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Roxana77 spune:
Miahela - si eu am fost anul trecut la mare la sf. lunii iunie si am avut o vreme superba si o apa calda. Nu perioada conteaza pentru ca au fost ani in care apa era rece gheata in luna august, asa ca...
Ca sa va facecti o idee de preturi va spun ca pe noi ne costa 2 bilete la hotel 3stele in Mamaia, 6 nopti cu mic dejun inclus ( suedez) costa 7.200.000 lei. Restul meselor le luam la restaurantul de langa hotel unde am mancat si in anii trecuti si se mananca bine si nu foarte scump.
Uite oferta primita de la Paralela 45 pentru hotelul la care mergeti voi.
www.hotelcentral.com.ro
dana-ene - mabucur ca mergi in aceeasi perioada, poate ne intalnim. Iti recomanda sa mergi in Mamaia in zona dupa Cazino, este f.f.f.f linistita si nu este aglomerata.
Pupici!
Roxana si Maria (zambareata)
mihaela_s spune:
Roxana, link-ul e despre hotelul la care mergeti voi. Mie mi se pare scump la 3 stele, chiar in iunie fiind. Noi trebuie sa luam pat suplimentar pentru Diana si poate chiar masa, asa ca la pretul asta aproape le-am luat la 2 stele plus (cat are appolo)-are conditii de 3 stele, doar ca mesele sunt la un alt hotel care nu prea imi place. Cred ca vom lua fara masa pana la urma.
Mersi mult de info.
Mihaela
Diana si Silvia
ankalaura spune:
Mihaela, si eu sunt de parere sa luati fara masa. Altfel, veti ramane legati de ora, nu va prea puteti misca.
Noi vom fi in august la Constanta. Atunci avem concedii - se pare si speram - numa' ca noi avem mama acolo, macar stam mocca
Deliak - n-am gasit inca o metoda de facut bani, insa noile vesti de ieri m-au facut sa gandesc asa - daca lu' barbatul meu, care se ocupa de service calculatoare i-a zis ca ii poate adauga numai procent la salar, si asta numai daca gaseste clienti noi, am zis nene, pai daca e de clienti noi, de ce sa-mi dai tu comision 1%? Mai bine contractez eu si platesc la stat 1% si raman cu 99 Prosti nu suntem, tineri si sanatosi slava Domnului, de ce sa le umplu bre la altii buzunarele? Ca sa dau copilul la cresa de stat? Si ma cocosez la stapan? Nu nenica...
Habar n-am daca este realizabil, da' ne mobilizam si poate iese ceva. Hai, care cunoasteti firme cu computere in dotare si fara service asigurat?, ca dam comision
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
cristinamh spune:
ma fetelor... voi vorbiti de hotel... de stele... da' de un cort la vama veche prin iulie n-are nimeni chef??? mic dejun ce-ti pofteste inima... terase cu mancare dupa sufletul fiecaruia... (ah, sper sa mai aiba aia in club A bucatarul ala din ardeal) seara, mancat usor...o hamsie.. o gogoasa umpluta... eee...
mie una cu bilet nu-mi place, ca in ziua X trebuie sa fiu acolo... si daca ploua?! apoi...nici masa la fix la restaurant... ca iar trebuie sa fiu intr-un loc... la gazda nu ma inghesui... ca ma apuca ora 10 in pat si ratez plaja de dimineata. apoi, cine se mai plimba la 7 dimineata cu andrei de mana si picioarele in apa??? cine mai vede rasaritul din sacul de dormit?? nu stiu ce-as alege daca as avea cu ce. cert e ca a vrut mama sa ne ia bilete prin sindicat si am refuzat. la hotel n-are haz. apoi... cine o sa mai fie ca mine??? cu copil mic si burtica?? nu ratez marea anul asta pentru nimic in lume... abia astept s-mi iau rochitica cu volanase si sa-mi plimb burtica pe-acolo.
Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
iuliana76 spune:
In primul rand multumesc de incurajari.
Am fost ieri la control, totul e bine. Pe 26 seara merg sa ma internez ca pe 27 la prima ora sa ma opereze. Deci de azi in 2 saptamani o sa-mi vad fetita. Numele ei, ales de tati, fara obiectii din partea mea, Emma Gabriela.
Iuliana, asa vroia si doctora mea, sa ma tina cat mai aproape de nasterea naturala, dar, avand in vedere ca saptamana 40 e in intervalul 27aprilie - 3mai, chiar perioada cu pastele, a zis ca mai bine ma programeaza pe 27 (miercuri) iar sambata, 30, imi va face externarea.
Am tuns-o 0 pe Andreea. Avea parul neuniform si foarte tocit la spate de cat isi freaca capul pe perna. Sper sa-i creasca repede.
Andreea nu e dragastoasa. Foarte rar vine sa ne pupe. Doar cand pleaca in parc, sau cand plecam noi si ea ramane acasa ne pupa de " la revedere". In rest nu sta nici macar sa o luam in brate, se zbate, nu-i place.
De vorbit in somn, o data pe saptamana tot o auzi cum il striga pe tati, face "Pa", sau bolboroseste ceva pe limba ei.
Si Andreea alearga de colo, colo, cel mai grav e ca se catara pe orice. M-a inebunit, nu stiu ce sa mai fac, se urca pana si pe manerul sertarului, se tine de orice, incearca sa se urce singura in scaunul ei de masa, care e destul de inalt, efectiv orice. Are o tricicleta si tot timpul se urca in picioare pe ea si mai si danseaza. Nu pot s-o las singura nici o clipa de frica ca-i vine cine stie ce idee sa se urce si mai cade de acolo.
Si noi o vom muta pe Andreea in dormitorul mic, unde avem de cand ne-am mutat un pat de o persoana. Sper sa se simta mai bine in el ca are spatiu sa se tot invarta. Noi vrem sa-i punem la marginea patului un placaj ceva, cu inaltimea de vre-o 10-15 Cm, cat sa nu cada din pat dar sa poata sa se dea jos singura (il vom prinde intre saltea si marginea patului). Nu stiu daca va functiona metoda dar vom incerca. In patut o vom culca pe bebita.
Curatenia de Pasti la noi a devenit super curatenie pentru primit bebe nou nascut. Dar de asta se vor ocupa sotul si fratele meu.
Si eu m-am ingrasat in ultimele 2 saptamani 2KG. Aveam 68 si acum am 70. Si asta nu ca ar fi crescut bb in burta ci ca m-am umflat cu dulciuri de parca altceva nu mai stiu sa mananc. Pana acum am luat 15Kg (cam mult, la Andreea am luat doar 10). Cam nasol avand in vedere ca nu-s inalta.
Mihaela, in general in luna iunie apa marii e rece, anul trecut a fost o exceptie deoarece luna mai a fost ca o luna de vara. Poate anul acesta va fi la fel. Iti zic din experienta, doar am crescut la mare, 3 luni de vacanta eram numai in apa. Ca o exceptie, acum 2 veri, cand eram insarcinata, cam toata vara a fost apa rece, ca imi era frica sa intru sa nu racesc.
Anca, bafta cu gradinita.
Sper sa mai intru pana la nastere, macar sa mai citesc cele scrise de voi.
Multa sanatate tuturor.
Iuliana.
cristinamh spune:
iuliana, pai inseamna ca nu nasti mai devreme de intalnire, deci ati putea da o fuga in herastrau.... hai mei, ca dupa ce vine Emma Gabriela nu mai vedeti voi iesire asa repede!!! siii.... da bine poza pe site cu burtica!!!!
Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro