Copilasi de Aug-Sept 2003 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana77 spune:

Cris - contul si banii sunt pentru site-ul nou, nu?
Si cand facem plata, in afara de cont, suma si beneficiar mai scriem ceva?

Roxana si Maria

http://community.webshots.com/user/roxana77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

cristina eu chiar azi am drum la banca, am sa pun banii dar te anunt si dupa .

Noi mergem la mare in perioada 3 iulie-8 iulie tot in mamaia dar la hotel Appolo.

Roxana voi aveti si masa?

Intrebare generala : e mai bine cu masa la mare sau fara? Am deja doua pareri care imi spun ca e mai bine fara pentru ca la Mamaia e plin de restaurante...eu inclin ca macar pranzul sa-l avem asigurat.

he, sa vedeti aseara...Diana are o enciclopedie despre corpul omenesc in care e printre altele si o "poveste" despre cum se fac copiii. Si se pune sa citeasca...apoi intrebari: ce e vaginul? ce e penisul? ce e spermatozoidul? ce e ovulul? ....iar eu la raspunsuri . I-am dat niste raspunsuri, nu stiu cat au multumit-o, insa a venit intrebarea: cum adica "fac dragoste?". In carte e explicat ceva de genul: se saruta, penisul se lungeste si se intareste apoi este introdus in vagin. In urma acestui fapt se nasc copilasii. Iar eu i-am raspuns ca e explicat bine in carte si nu stiu ce sa-i spun mai mult. Ca va intelege mai multe cand va mai creste.
Daca aveti niste idei de explicatii, puneti-le aici va rog!

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Numaratoare:He! Si Eliza zice DOI PATU TZINTI. Pe TREI nu-l vrea. Si daca o intrebi ce vine dupa cinci zice tot PATU, ca mai nou numara si inainte si inapoi. Daca insa numara trei obiecte zice trei. Si fireste, daca o intrebi cati ani are, zice ca are TWO!
Gradinite: azi mi-a promis directoarea ca ma suna si gasim noi o solutie. Daca ma lasa cu pret special, o las aici. Asta inseamna maxim 6 mil jumate. Daca nu, o duc la Mica Printesa, desi ne e mai departe.
Parca sunt tampita. Asta recunosc. Daca as duce fata la cresa la Ciobanas, as putea sa termin de platit casa la anul. Dar.. parca sunt tampita! Poate e si din cauza faptului ca meseria mea de suflet a fost in invatamant, primul meu job a fost la o gradinita engleza, prima mea bursa a fost intr-un centre aere in Franta - si despre asta ce de va mai pot povesti... Poate de-asta sunt pretentioasa in ceea ce priveste activitatea copilului de peste zi... Mai bine strang cureaua nenica.
Oricum, ma duc sa vad si cresa, si vineri seara luam decizia finala. Punand in balanta tot, adica si ce vom vedea.
Azi sunt optimista. Cred ca trebuie sa facem ceva. Vorba aia ca Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista nu s-a inventat degeaba. Deci ma pun pe clocit si trebuie sa scot eu o idee producatoare de bani.
Delia mama, am ras de m-am prapadit! Sa stii ca sotul meu, copil fiind a supt pana la 3 ani! Deci, capul sus!
Dormitul cu mami - eu m-am razgandit. Nu o mai trimit pe Eliza in camera ei. Asa m-a tinut strans de gat toata noaptea, de' mai ca n-am dormit, numa' am mirosit-o si pupat-o!
Liliana - in mod normal, fata doarme intre noi. Da' se rostogoleste in lung si in lat, si atunci, ma mut eu langa tati si el ma tine bine de tot - ce mai conteaza daca crede ca securizeaza fata! HA HA! Si Eliza tot pe Tweety il iubeste cel mai tare.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana77 spune:

mihaela -nu mai stiu, dar parca era si masa de la ora 13,oo inlclusa in pret, dar sigur fara masa pretul este ( cel mai ieftin) 100Euro pentru 4 ore!

anka - oricat de draga imi este Maria ma bucur ca acum doarme din nou in patutul ei. Mabucur de momentele cu ea atunci cand adoarme la mine pe piept ( pentru ca ii place sa adoarma langa noi in pat), faza dupa care o mut le ea in patut.
La fel ti-as sugera si tie pentru ca mai tarziu o sa fie f.f.f greu sa o obisnuiesti si cunosc cazuri in care copiii au dormit cu parintii pana la 7-8 ani.

Roxana si Maria (zambareata)

http://community.webshots.com/user/roxana77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

io nu mai stiu cum e sa dormi cu copilul in pat... andrei nu vrea seara sa doarma cu noi. la el in patut se simte minunat. ma rog, aatat timp cat acolo se duce, nu?! alataieri in schimb dupa-amiaza s-a dus si s-a culcat la mine in pat... m-am lungit si eu langa el.. si de emotie n-am dormit deloc!
si noi ne intrebam ce-o sa facem cand vine bb2... ca al doilea patut o sa stea langa pat... daca e gelos... asa ca tati a rezolvat rapid... luam un pat mare si dormim cu amandoi!!! si asa el n-a fost de acord sa-l mutam pe andrei se langa patul nostru... cica ii e dor de copil...si vrea sa doarma si cu el... pai la asa tatic... nici nu-mi trebuie mai mult de-o camera, daca tot dormim toti!!

da, contul e pt situl cel nou. da' nu ma intrebati mai mult... ca nu stiu daca mai e nevoie de ceva... ca eu bani n-am trimis decat prin posta. teoretic n-ar mai trebui altceva... ca am vazut si la stia cand dau un cont... ca nu dau mai mult decat v-am dat eu voua... ne spune mihaela, ca tot se duce, daca mai trebuie si altceva!

mihaela... tati nostru a zis ca sa cauti singura raspunsuri daca i-ai cumparat enciclopedia fara sa te uiti in ea inainte, sa -ti faci temele . acum serios, mie mi se pare cam vaga explicatie din carte...fata merita una serioasa... da' daca ma gandesc bine... aveti un in familie.... o explicatie mai buna de-atat nu poate obtine.

Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nu trebuie mai mult decat sa te prezinti cu buletinul personal, sa ai numarul de cont si numele persoanei titulare de cont.

Ei, poveste lunga cu cartea...am studiat-o inainte, ca doar am vrut si eu sa vad ce scrie, e pentru copii deci explicatiile sunt ok pentru varsta lor. Asa ca am considerat ca Diana va intelege ce scrie acolo fara sa puna intrebari suplimentare. Insa ea vrea sa stie de la mama ce inseamna una-alta, autorul nu s-a mai obosit sa dea explicatii suplimentare, e enciclopedie nu dictionar.
Am mai primit eu intrebari legate de boli sau cuvinte pe care nu stiam cum sa le explic si am trimis-o pe Diana la Ovi, i-a dat explicatii foarte explicative . Aseara insa nu era acasa, era deja tarziu si Diana s-a culcat imediat dupa ce a venit el, asa ca am amanat discutia cu el. probabil e cea mai buna solutie .
Aaaa si inca o intrebare:ce e ala prezervativ? Asta chiar ca m-a incuiat! raspuns in carte: un plastic foarte fin care acopera penisul barbatului-atunci cand fac dragoste si nu vor sa aiba copii.
Sunt mai multe exlicatii in carte, eu le-am citat doar pe acelea despre care m-a intrebat Diana. Sunt si desene explicative...ei, e chiar interesanta!

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Daca va dau poze, ma mai lasati repetenta ?

Intrati pe linkul din semnatura, albumul 3 este cel mai nou.

http://community.webshots.com/user/sergiu_m03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Gata m-am linistit Stefan e bine a fost doar racit nu are polipi. A facut febra de pina la 38,9 dar cum o fi racit nu pot sa imi dau seama. Oricum asta pune serios in balanta venitul la bucuresti la intilnire. Se vorbea de o aminare, eu sunt pentru, ce sa fac ma gindesc sa nu i se intoarca raceala ca doar ieri a luat ultima doza de antibiotic.
Si el se trezeste noaptea de mai multe ori si striga mammii si daca nu ma scol striga mamaiie si vede el cum ii merge. Din pacate nu am posibilitatea sa il culc in alta camera.
Cuvinte noi nu mai are in vocabular numai d'alea pocite de ex oci-suc, mos-frumos, tontoni-pantaloni, minj-minge, mamash-masina, tatoru-tractoru, adoci-avion, mare-masina mare, camion.
I-am luat si niste carticele noi care s-au dovedi foarte utile in rest nu se joaca decit cu masinile si cu mingea. Apropo voi gasiti jucarii insirate pe te miri unde si daca vreau sa caut ceva e bine sa ma uit intii sub pat ca eu m-am saturat!
Vorbeati de tatici - de ajutat nu ma ajuta desi are un program mai lejer adica vine acasa pe la 5 dar de multe ori ieseam la plimbare seara toti trei, zic ieseam ca acum dupa ce am inceput lucrul cu casa nu mai are timp.

Va pup pe toate.

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Mihaela- noi mergem la Neptun, la o vila,care are bucatarie,da` in principiu, cred ca e bine sa fie masa asigurata,ca doar bebeii au crescut si nu mai trebuie cine stie ce mancaruri speciale,numai sa mergi in prealabil si sa arunci un oki in bucataria hotelului sa vezi sa fie curatenie. Eu nu am nevoie de masa asigurata, ca la stilul in care mananca Darius (adica se fataie de colo colo,nu sta jos sub nici o forma),nu am chef sa ma duc acolo si sa se apuce de demolat de pe mese,asa ca o sa vedem noi cum ne descurcam cu mancarea.
Legat de pb. cu explicatiile,eu zic sa-i faci rost de o caseta si sa-i arati practic ,ca teoria ne omoara
Cristina- sapt. aviatoare iti trimit paralele.
Anka- da-mi si mie o idee producatoare de bani
Rodica- ne bucuram ca v-ati facut bine
Anny- da` ce baietel frumos ai,sa-ti traiasca!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Mihaela: sincera sa fiu, cartea pt copii referitoare la sex, m-a lasat masca! Am gasit-o mult prea explicita, nu stiu poate sunt eu mai inapoiata!
Acum ma duc in albumul lui Anny, va pup si pe diseara ca am o mie si unul de telefoane de dat, ca tampitii astia iar nu au bagat alocatia in contul copilului!

Mergi la inceput