Bebelusi de sept-oct 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
mina spune:
Salut!
Am dat vizigotului peste. Nu a papat cu prea mult entuziasm, insa nici nu a refuzat. Asta e una, a doua ar fi aceea ca MATEI MERGE !!! a facut o lungime de tzarc, nu imi vine sa cred. ... ... prin urmare AVERTISMENT: nu dati peste la cupii
Daniver, greu cu de-virusarea... tre sa-l dezveti incet-incet. Pentur inceput ai putea sa-l pui pe picioare numai seara, dupa baita. In timpul zilei daca vrea sa doarma bine, daca nu, asta e. Apoi sa il dezveti si de leganatul de seara. Dar asta numai in conditiile in care o convingi pe mama ta sa nu-ti "submineze" metoda .
Va las si ma duc la plimbare, in carut inca nu i=a venit ideea sa se ridice in picioare asa ca profit cat mai pot.
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
NinaB spune:
da-i inainte cu diversificarea mino! si anunta-ne din timp sa ne luam tzoale de nunta , caci presimt ca nu mai e mult....
mina spune:
quote:
Originally posted by NinaB
da-i inainte cu diversificarea mino! si anunta-ne din timp sa ne luam tzoale de nunta , caci presimt ca nu mai e mult....
... ce sa-i mai dau, frate? cafea si alcool poate ... hm hm hm
Eu zic asa, luati-va voi toalele inca de pe acu, si puneti bani deoparte de dar, ca si ala e important, nu?
Ma duc sa gatesc pestele ramas pentru masa adultilor de deseara... oare ce efecte o avea ?
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
aissa spune:
Moss, multumesc pentru aprecieri, dar sincer nu e cazul. Alexandra e fata mea, asa cum fiecare dintre voi aveti puii vostri. Faptul ca nu eu i-am dat viata e amanunt. Si punct.
Calciu nu mi-a zis o luna da, una nu, dar eu merg lunar si o sa-l intreb data viitoare daca ii mai dau. Atat mi-a zis, cand eu am intrebat cum o pot ajuta sa stea in fund, sa-i dau timp de 10 zile cate 1/2 jumatate fiola calciu. Acum ramane sa vad cum transform 1/2 fiola calciu in sirop, adica ce cantitate de sirop o sa ii dau.
Si hai sa fim optimiste, eu una cred ca Alexandra va merge inainte de a se rasuci ca eu nu o pot pune in fund ca ea vrea in picioare. Iar in premergator da cu spatele si se impinge pana ajunge la un obstacol.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
andora spune:
Buna mamici si bebici!
LA MULTI ANI!
TUTUROR BEBICILOR SARBATORITI!!!
Noua iar nu ne-a mers net-ul... iar acum va citim si vedem poze cu bebici-fotomodel! Aveti niste ingerasi!!!
Bozo, am trimis retetele.... (Sincer mis e par un pic depasite.. dar poate va folosesc)
Danyce, ne complexezi, felicitari pt Alma-grasunica-frumusica!
Moss, pupici Alexiei!!! Doar atat iti spun.. cea mai grea boala pt o mamica e ca tinde mereu sa compare... fiecare bebe are ritmul lui si nici doi copii ai aceleiasi mame nu au acelasi ritm de dezvoltare. Si personalitatile difera. Uca se intorcea toata ziua pe burta la 4 luni si apoi o luna - deloc!! Iar acum a inceput iar... mai ales cand o schimb si-o tin de picioruse...Aha,am citit acum c-i vb cu dr, ai vazut?
Herra, si Uca mea e fonfaita de vreo 2 saptamani si e teroare cu curaatul nasucului.. plus ca ea stramnuta aproape in fiecare zi de cand o stiu si dr zice ca e normal . Dar in rest n-are nimic, nu s-a schimbat nimic in pofta ei de viata, de ras si de tipat...
Aissa, bravo Alexandrei pt progresele in crestere! Calciu si eu ii dau 10 zile insa jumatate de fiola trebuia sa iau eu, dar nu e grozava la gust (ca sa ma exprim finut, are gust de...lemn?!?) O sa iau Calcium Pharco, cum a zis Herra.
Daniver, si soacra-mea a fcut faza cu leganatul cu Ucavreo sapt insa nu mi-a trebuit antivirus.. in schimb nu adoarme decat rareori la orizontala si ar sta non-stop in brate dar numai cu fata-n fata... si noaptea daca se scoala si e adormita se prinde cand te asezi jos si plange...
Acum ma ridic ca Gogo nu mai vrea jos... las' ca vine tati si i-o dau luica el a invatat-o asa...
Pupici!!!!
Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/
Mada spune:
Ce scumpi si frumosi sunt Marc si Miron! sa va traisca si sa va bucurati de ei!
pozele sub pomii infloriti sunt superbe!
nici mamicile nu sunt mai prejos
va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
crini spune:
Ca tot se vorbeste de calciu, am si eu o intrebare. Care e diferenta intre calciu gluconic si lactic?
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
crini spune:
Lorena, v-am vazut si eu pozele. Sunt tare dragalasi puiutii. Ce frumos ca va puteti intalni!
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
ionika spune:
Multumesc fetelor care m-au lamurit la faza cu tantarii.La multe lunisoare Badice Anthony !!!!!
Si eu tot calcium de la Pharco folosesc si nu am avut probleme.
In alta ordine de idei, azi l-am lasat pe Andrei in tarc si m-am dus pana la bucatarie. Cand m-am intors, ce credeti? Copilu' statea in fund si se tinea de bara de la tarc! Sa-mi pice fata si alta nu!
Asa ca fiti pe faza, niciodata nu se stie cand va fac surprize!
Va pup si mai vorbim!
Ioana si Andrei (14.09.2004)
danyce spune:
Mda, barele astea de la patsau tarculet se pare ca fac minuni. Si Alma se prinde de ele si incearca sa se ridice. Acum tot vrea si ea in picioare ca de stat in fundulet s-a saturat. Ei, vrea si ea ceva nou. Si daca o schimb se infinge cu picioarele la mami in piept si cand o ridic e in picioareGimnasta o fac pe mademoiselle, chiar daca e ea acum mai durdulie.Dar nici cu inaltimea nu sta rau ca am masurat-o eu si ar avea cam 72cm.Seamana fata cu tati ca mami ei e piticot.
Andora, merci de aprecieri. Si eu care ma gandeam ca nu o fi luat destul in greutate in ultima luna. Asta pentru ca in lunile precedente a luat cel putin 750g/luna. Dar la varsta asta nu mai cresc asa rapid, asa ca nu imi fac probleme.
Mina, bravo vizigotului!Pai e "deschizator de drumuri" (ca sa nu-i zic pioner sa se-nteleaga altceva) pentru toti ceilalti bebelusi din clubul nostru.Si cand ma gandesc ca are doar 7 lunisoare...Bravo lui, baiat precoce ce e el!Pai peste o luna te apuci de fugit dupa el daca o tine tot asa.
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei