Bebelusi de sept-oct 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
Mada spune:
aissa, wow ce bine a luat fata in greutate
mina, vizigotul e de belea! pupici si te se vede ca vei fi prima care va alerga dupa cupil... a mai e si anne33
deci avem un baiat si o fetita care merg! LA MAI MULTI!!!
noi nu avem dinti fetelor si pe 22 face 7 luni, credeti ca tre sa ma ingrijore?
desi e controversat subiectul zimaflour, eu am inceput sa-i dau de o saptamana, pt ca nu prea are pe cine mosteni cu dintii buni, asa ca macar sa stiu ca am facut ceva pt ca micuta sa aiba dinti fara carii
mai da cineva copilului?
am pus in sfarsit poze si eu, albumul 6,7 luni e nou nout, cald as spune chiar
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
cristia spune:
Salut fetelor!
Apar si eu dupa o suta de ani.De prisos sa spun ca n-am citit nimic din februarie de cand ne-am mutat.Si tot de prisos cred ca e sa va spun ca mi-a fost tare dor de voi toate!
Mutatul cu bebe mic e o experienta deloc placuta.Inca mai am o cutie mare nedesfacuta si inca nu mi-am reperat toate lucrurile (indesate pe te miri unde de prietenii care ne-au ajutat la mutat).
Pe 21 martie am fost la dok pentru o interventie de refacere a perineului (si nu numai).Abia saptamana asta am putut sta ca lumea in fund...
Am inceput si noi diversificarea: Andrei papa fructe, piure de legume si bineinteles laptic.Ar trebui sa pape si cereale dar nu gasesc unele sa-i placa.Poate ma ajutati voi cu ceva recomandari.
In ultimul timp ma tot zbat sa gasesc o bona pentru ca eu din iunie va trebui sa ma intorc la servici.Si gasitul asta al unei tanti pe care sa o plac eu dar si Andrei e un exercitiu tare nasol!!Incepe sa ma streseze tare de tot situatia! Pana acum am apelat la toate cunostintele posibile si la 3 agentii.Ce ne-a placut noua a fost prea scump: adica 6 mil pentru 9 ore de stat cu copilu (fara menaj).Eu zic ca e exagerat de mult!Mai e careva in situatia mea (de cautat bona)?
Cred ca am facut rezumatul rezumatului si ma retrag pentru moment.
Pupam tare mamicile si bebicii!
Cristiana si Andrei (nascut 29 Sept 2004)
http://photos.yahoo.com/c_vaideanu
Kittie spune:
Multumim frumos pentru urari, a fost o surpriza foarte placuta
Un gand bun si un zambet nu strica niciodata !
Salutam si noi piticii care se sarbatoresc in fiecare zi si dorim mamicilor numai fericire si impliniri deosebite alaturi de cei mici!
Chiar daca nu va mai scriem asa des, sa stiti ca dac-aveti nevoie si putem sa va ajutam, ne vom anunta imediat!
mamica de ( 13oct04 )
ana_a spune:
Mada, Stefan pe 19 face 8 luni si nu are nici un dintisor!Nici nu roade cu insistenta nimic, doar ca uneori e mai agitat si dentinox sau alt gel il calmeaza.
Mina, felicitari vizigotului!Era de asteptat sa faca pasii!Bravo lui!
Fetele care se mai ingrijoreaza ca nu fac una sau alta puii lor vreau sa va spun ca Stefan e mai mare, cam din cei mai mari de pe aici si abia pe la 7 luni statea singur mai mult de 2-3 minute in funduletz, si cam tot pe atunci a inceput sa se roteasca de pe burta pe spate sau invers, si cam atat sunt performantele lui pana acum la aproape 8 luni.In schimb e foarte povestitor, atent, imi arata piticii de pe perete, catelul de plus, si daca ii spun "uite" isi si intoarce privirea sa vada ce ii arat!Si daca il untreb "unde-i ..." se uita tot roata in camera si cauta....Asa ca ... eu nu imi fac nici o grija!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
pufymic spune:
La multi ani Badice!!!!!! Sa cresti mare si sanatos!!!!!
Cristia imi era dor de poztarile tale! Eu chiar azi i-am luat la bazuc prima cutie de cereale. I-am luat 5 cereale de la Nestle si taaaaaaaaaaaare i-au mai placut.....miammmm!
Tu cum te simti? la tizul lui bazuc!
Mada am vazut pozele voastre!Superba fetita ai.....din toate gagicutele de la noi ma tot gandesc la care i-o face bazucu ochi dulci.....ca tare frumoase-s toate....si tare ma tem ca nu s-o putea hotari!Serios e adorabila ilinca si ii sta super in rochita aia roz...
Intrebai de Zymafluor; eu ii dau la Alesio de pe la 3 sapt-o luna! Si e ok!
Mina la vizigotu' tau harnicut!!!!
Ma duc la culcare ca bazucu meu a adormit deja(eveniment pentru el!).....Sa aveti o noapte somnoroasa si fara dureri de dintisori!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!
mcm spune:
Cristia bine ai revenit printre noi. Poate ne spui mai multe despre interventia de refacere a perineului.
Despre cereale nu stiu ce anume sa-ti recomand pentru ca nici noi n-am incercat prea multe pana acum. inclin totusi spre Milupa.
Nici Alexia nu are dinti si nici semne nu da. Am inteles ca, cu cat mai tarziu cu atat mai bine.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
tyaa spune:
Salutari tuturor.
Iarasi vin cu intrebari
1. Ati mai facut careva gauri in urechi la fetite asa de tarziu? Daca da, cum s-au comportat bebelusii si cum le-ati ingrijit urechile?
2. Ati reusit sa cumparati de la buburuza.com? Eu am incercat dar imi zice mereu "cos de cumparaturi gol".
Despre noi ce sa va spun...Elisa mananca destul de rau. Ii plac cerealele si iaurtul. Fructele si legumele le mananca amestecate numai cu cereale. Altfel nu am succes.
La 6 luni si jum. sta in fundulet cateva sec., se joaca cu jucariile, tinuta de maini se ridica in picioare, se intoarce pe burta dar invers NU. A, si are 8100 grame si 67 cm. Noroc pe laptele lu` masa.
Dinti inca nu are.
Mai da ce bb-i mari avem. Care mai de care.
Roandre ma bucur ca a fost bine in vizita la bunici. Noi am fost in calatorie de 2 ori. Pe masina a dormit. Acum nu stiu cand vom mai merge cum ne vom descurca cu caldura. Vom vedea.
la toata lumea
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
ionella3003 spune:
sorry ca nu am retinut exact cine a intrebat de la cate lunise da ou, insa sunt pe fuga, ca de obicei in ultimul timp: eu i-am dat lui alex de la 6 luni, cate un sfert de ou in piureul de legume; i-am dat 2 zile la rand, iar apoi am facut pauza o saptamana. Cand i-am dat din nou i-au iesit niste bubite pe spate, mai ales in zona gatului, asa ca am renuntat pt. moment. O sa reluam dupa 7 luni.
Cristia, noi am inceput cu cereale Nutriben si cu astea continuam pt. ca le papa f. bine. Acum suntem la capitolul * cereale + miere. Succes! Cat despre preturi - ce am mai intrebat si eu erau la 4 mil, 4 mil jumate pt 9 ore doar baby sitting.
mina, felicitari! Se pare ca vizigotul tau e deschizator de drumuri!!! S-o tina tot asa inainte! Sa cresca mare, sanatos si voios!
tyaa, sa-ti traiasca elisa! I-a luat-o inainte lui alex, noi speram ca macar la 7 luni sa aiba 8 kg!
o noapte linistita la mamici si la bebici!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
roandre spune:
Ce de s-a mai scris....am avut de citit, nu gluma!
Mina, deci vizigotu in curand vine in parc singur la intalnire...hihihi, doar e flacau mare! Alexia inca o sa mai vina cu ma-sa de mana ca altfel nu merge .
Aissa, a luat foarte mult in greutate Alexandra...foarte bine! Si sunteti si inaltute, deci sa-si mai tina gura cei care zic ca ai fata mica !
Pune-o pe Alexandra in fundulet in fiecare zi, de mai multe ori pe zi in fundulet si pana la urma o sa invete si sa-ti tina echilibrul. Cu rasucitul, daca se da singura pe parti incearca sa-i dai cu palmuta peste fundulet ca si cand ai impinge-o pana se intoarce pe burtica si razi cu ea si o sa invete apoi singura figura cu intorsul. Apoi trebuie sa-i arati si cum sa-si traga mana de sub ea. Alexia facea de 3-4 ori intoarcerile astea dupa care se plictisea si incepea sa maraie si ne opream. Mai incercam iar peste cateva ore si tot asa. Mie asa mi-a zis doctora si dupa 2 saptamani de incercari a invatat sa se intoarca si acum nu pot sub nici o forma s-o mai tin pe spate. La bebelusi, perseverenta e mama invataturii.
Cristia, ce ma bucur ca mai aflu vesti si de la voi! Ufff, imi pare rau pt operatia la care ai fost supusa. Multa sanatate!
Cu bona nu stiu ce sa zic...costa destul de mult, vecinii mei au o bona pe care o platesc cu 5 mil si sta cam 10 ore pe zi.
Despre dintisori...si eu am auzit ca vor fi mai sanatosi cu cat vor creste mai tarziu. Nu stiu daca e mit sau e chiar adevarat!
Fetitei prietenei mele i-a dat primul dintisor la 9 luni jumate si e ok!
Am vazut pozicile cu Marc si Radu...super misto ca s-au intalnit piticii si mamicile!
Mada, ce dulce e Ilinca in rochita roz!
Tyaa, cercei eu i-am pus din maternitate asa ca nu pot sa-ti raspund decat pe jumatate la prima intrebare. Daca ii faci cercei pot sa-ti spun cum sa-i ingrijesti urechiusele pana se vindeca.
De pe buburuza.com a comandat Eliana si a primit si comanda acasa si a fost multumita.
Cu plimbatul cu masina, a dormit si ea dar dupa ce s-a trezit a inceput sa maraie ca-i era cald.
Danyce, ce fata inalta ai...super misto! Daca a luat 500 gr e foarte bine si nu ai de ce sa-ti faci griji.
Am fost astazi in Cora si aveau o oferta super draguta. Aveau un pachet cu 15 napolitane Joe si iti dadeau gratuit un rucsac de copii...totul costa 98900 lei. Am pus poze sa va arat rucsacelul daca va intereseaza si sa vedeti ce stie mandra mea sa faca prin patut dupa ce se trezeste...si cum adoarme. Pozele le aveti aici (ultimele 5 poze).
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.