Bebelusi de sept-oct 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata mamici!
Mai fetelor care va tot plangeti ca nu se intorc si rasucesc bebicii.......se vede treaba ca habar n-aveti ce-i aia liniste.....al meu e teroare.....ma dispera deja!Nu mai pot sa-l scap din ochi nici o secunda!Se intoarce, se rasuceste, se apleaca...sta in fundic si incearca sa pornesca in 4 labe...ma dispera ce mai!Ma gandesc cu groaza cum va fi cand incepe sa umble.....cred ca toata oi fi cocosata cat trebe sa m-aplec dupa el!

Noa vad ca-mi zisei oful....sper ca nu v-am plictisit...ma duc ca iara-s de serviciu pe post de gardian langa bazuc....!

Pupici!


Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Buna dimineata,

fetelor, multumesc pentru incurajari ! Aseara am vb. si cu medicul ei pediatru ( deh...mama distrusa ce sunt ), care este tatal a doi baieti studenti, si mi-a spus ca ai lui copii nu s-au intors niciodata de pe burta pe spate sau invers si nici nu au mers in patru labe, adica au luat-o direct in picioare. M-a linitit putin...ce-i drept capul si-l tine foarte bine de la 2 luni si un pic.

aseara era super fericita copila mea ! I-am luat o salteluta de joaca de la Bebe Confort si era super, super incantata !!!

Va pup pe toti.

Cristina si Alexia ( 31 Octombrie 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele!
Georgiana, cu intarziere in urez La multi ani! multa sanatate!
La multi ani! Badice sa fii cuminte si mancacios!
danyce, am vazut pozele cu domnisoara Alma, e o scumpanoi suntem bine doar ca e cam maraita acum ca s-a trezit la 7, prea devreme pt programul ei
va pup ca maraie


Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

WHERE IS EVERYBODY???


Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna dimineata,

Bozo si eu ma gindesc citeodata "Ia uite copilu prietenei mele (care este cu 3 sapt mai mare) sta bine in fund, al meu nu , merge mai bine cu premergatorul, al meu asa si asa" dar in schimb al meu este foarte vorbaret al ei nu si tot asa ... fiecare se dezvolta in felul lui dupa cum au zis si fetele

Mai fetelor daca in avion in loc de baut (ca poate nu vrea chiar in momentul ala) ii dau suzeta o fi la fel?

Herra eu zic ca asa debuteaza micile raceli dar nu neaparat, daca si stranuta ... la mine asa a fost. Dar nu este grav daca nu face febra. La mine asa a debutat si a trecut intr-o saptamina, a si tusit un pic din cauza mucozitatilor.


Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

buna dragelor, bine v-am regasit!
moss, stai linistita si multumeste lui D-zeu ca papa; Alex al meu s-a facut un zgubilitic, nu mai sta o clipa locului!!!! Si eu, ca si pufymic, ma gandesc cu groaza cand o incepe sa mearga; deja trage tot dupa el si n-are stare nici 5 secunde! Ca sa nu mai vorbesc ca-s lupte adevarate sa-l conving sa manance! are timp de gimnastica mai incolo!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

quote:
Originally posted by herra

Buna dimineata! (soare - daca este pe la voi)

iar mi s-a fornait copilu'! are muci aposi - sau din cauza ca ii pun eu Sterimar?!
care sunt simptomele de ceva mai grav?!
poate fi de la dinti - ca eu nu vad nimic...
temperatura nu face...


Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON





Cristina, sa stii ca si Paula are foarte multe mucozitati si exact cum spui tu lichide. Plus baleste din greu si e cam miriita. Medicul a spus ca e gingia alba si in 1-2 sapt. va apaea dintele si din aceasta cauza scade imunitate si mai apar astfel de simptome. Drept urmare, ne-a prscris ceva vitmine, curatarea nasului cu pompita. Poate si la voi e la fel, dar ca sa fii mai linistita - mergi la medic (parerea mea)



Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

In primul rand va multumesc din suflet pentru urarile facute, sa dea Dumnezeu sa fim sanatoase toate , tinere si frumoase cu puteri nebanuite ca sa putem avea grija de puii nostri.

In ceea ce priveste cumintenia bebelului si eu sunt o fericita, se joaca singur, vorbeste (el stie ce), adoarme daca ii este somn si maraie numa' daca ii este foame.

De intors Dami se intoarce de pe o parte pe alta cam de 2 saptamani dar nu si de pe burta pe spate sau invers dar nu-mi fac griji pentru ca si Ioana a fost la fel. Mai nou Dami doarme numa' pe o parte.

Am vazut pozele Almei si Ioanei (Naty), tare faine gagicile!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si eu sunt pe aici, nu am avut net o perioada asa ca am lipsit motivat.
Eu sunt de partea lui Moss. Fetelor care sunt deja exasperate de copiii lor ca se misca non stop eu le urez mult calm, dar va asigur ca daca nu ar fi facut-o si alte mamicii va incurajau la modul "lasa ca o sa vezi ce greu e atunci cand umbla" nu va treceau temerile. E normal, atunci cand vorbesti cu alte mame cu bb de aceeasi varsta sa iti pui intrebarea "al meu de ce nu...?" Si eu am obsesia statului in fundulet si mi se pare normal sa imi evaluez copilul si dupa altii si dupa carti, chiar daca fiecare e unic.
Dar, e clar ca daca am avea motive serioase de suspiciune, pana acum ne-am fi dat seama ca ceva nu e in regula. Dar din moment ce copilul se zbantuie, chiar stand doar pe spate, cred ca totul e ok, mai ales ca toate mergem regulat la dr cu ei si ar fi vazut daca nu era ceva bine. A mea se intoarce pe laterale doar, deci nu face o rotatie completa fata-spate sau invers. Si daca ajunge pe burta (cand o pun in fund si se intinde dupa o jucarie asta e urmarea) ramane acolo si pufaie pana o intorc.
Noi am fost azi la dr. Si fata mea e de toata lauda, desi eu tot ziceam ca e mica. Are, la 6 luni jumate, 8500 g si 69 cm. Deci mi-a luat intr-o luna si 2 saptamani 1600 g. Nu-mi venea sa cred! Si de stat in fund a zis ca luand mult in greutate in termen scurt, nu are forta necesara sa se sustina. SI sa-i dau calciu, fiole. 1/2 fiola pe zi, timp de 10 zile. Fetele care dati calciu la bb, exista si sirop de calciu, sau doar fiole. Si fiolele sunt rele la gust? Cu vigantolul raman la 3 picaturi pe zi, iar cicatricea la BCG e bine. Si ne-a facut vaccinul de 6 luni, acum doarme piticot si sper sa fie la fel ca la celelalte, adica fara reactie.
Va pup si multa sanatate la bebei!


Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

exista "CALCIUM PHARCO" (sper ca am scris corect) - sirop foarte bun la gust; eu i-am dat cu succes, dupa lupte zadarnice de a-l face sa bea fiole de calciu gluconic cu ceai...


Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput