FIV 33

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Buna dimineata dragutelor si Hristos a Inviat!
Sper ca ati avut un Paste linistit alaturi de cei dragi si ca v-ati reincarcat bateriile...

Nounou cand faci ET-ul? Iti tinem pumnii sa fie bine!
Luli, Lachi ce faceti fetelor?

FIV 34 a fost 'spulberat' de o defectiune tehnica, ca si o parte din FIV 33, asa ca momentan scriem aici, pana il umplem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Adevarat a Inviat!
Pastele a fost ok, scurt, ca de obicei, bateriile s-au incarcat, de asemeni si cantarul a inregistrat cresteri semnificative, din nefericire ...
Lauras, ET-ul il fac sambata dimineata, sper sa am ce sa transfer, embrionii nu erau prea buni, grad 3, dar cum o vrea Dumnezeu!
Urmeaza doua saptamani luuuuuuuuuuuuungi de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda kov spune:

DRAGI FETE,
HRISTOS A INVIAT !
Sa ne rugam sa ne de-a putere si credinta de a merge mai departe !
Sunt impreuna cu voi pe DC de ceva timp, m-am bucurat pt fiecare reusita si am suferit impreuna cu voi pt insuccese
Sunt Anda, sotul meu are azoospermie, am facut in urma cu o luna fiv+icsi nereusit la Szeged, acum ne gandim sa mai lasam ceva timp si sa repetam .
Draga nounou iti vom tine pumnii sambata!
Reusita fiecarei fete ne da putere sa mergem mai departe!
Cu drag, Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

nounou multa,multa bafta sambata.Sa dea Domnul ca peste 2 saptamani sa ai un test care sa arate asa:II.

Fetele,vroiam sa va intreb care-s,totusi,sansele de reusita la FIV cu embrioni congelati?Sunt mai mici decat daca faci punctia chiar inainte de ET?(sper ca m-am exprimat corect ).

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Sa fie! Multumesc tuturor!
cat priveste reusita cu embrioni congelati, se spune ca sansele sunt mai mici, pentru ca se pastreaza in azot embrionii mai putin buni, cei mai buni se transfera imediat, la 2-6 zile dupa punctie si FIV. Mai exista un procent mediu de 30% care nu rezista la decongelare, iarasi o pierdere ..Pe de alta parte, se pare ca organismul este mai putin stresat si astfel mai pregatit sa-i primeasca, sa-i adapteze ..
Doctorul meu a estimat sanse de 20% de prindere, care nu coincid cu sansele de finalizare a sarcinii ...
Eu am inceput deja sa iau utrogestan, sa le pregatesc culcusul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

nounou multumesc mult pt lamuriri .Aici costa cam mult congelarea embrionilor si de asta am vrut sa stiu care-s sansele de reusita,sa vad daca se merita.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Hristos a Inviat! sa va dea D-zeu tot ce va doriti. La Timisoara nu mi-a placut pt ca te tratau ca si cum nu mai poti de bani si de bine si vrei copii. Eu consider ca e o . alegerea , iar banii fiecare stie cum a reusit sa-i aiba. In rest nu a fost chiar rau. Depinde fiecare in ce stare de spirit este in acele momente. Sper sa fi fost subiectiva eu .Curaj si sa fie intr-un ceas cu norocjavascript:insertsmilie('')javascript:insertsmilie('')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele.
Florina,iti urez tot norocul din lume.O sa-ti tin pumnii si D-zeu sa te ajute sambata.
Zi si mie te rog : Eu sunt in Spania acum si am hotarat cu sotul meu sa venim in august acasa si sa facem analizele pt FIV, sa-mi congeleze embrionii si eu sa revin in octombrie sau la sf lui septembrie in tara sa fac FIV-ul.Eu n-am idee de cat timp se pot tine embrionii congelati.Crezi ca se poate?Chiar daca sansele sunt mai mici,pentru ca daca ar fi sa fac in august si FIV-il n-as avea timp numai intr-o luna(cat pot sta in tara) si sigur n-ar iesi ceva bun ca as fi prea stresata.
Multa bafta sambata.

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

MULT SUCCES PENTRU FETELE CARE FAC RECENT FIV.ANDA NU TE DEZAMAGI CA SI SOTUL MEU ARE AZOOSPERMIE SI EU AM FACUT 4 INCERCARI PANA ACUM,3 IN SPANIA SI UNA LA BUCURESTI SI TOT NU MI-AM PIERDUT SPERANTA,TREBUIE SA MAI INCERCAM CA VINE SI ZIUA IN CARE O SA REUSIM SI NOI.TREBUIE SA AVEM INCREDERE CA CEL DE SUS NE VA DA SI NOUA UN PRUNCULET.DOAMNE AJUTA SA REUSIM TOATE CARE NE CHINUIM CU FIV.

Mergi la inceput

Flori76, daca embrionii sunt buni, merita congelati! E mult mai usor pentru organism tratamentul pentru FET (frozen embriotransfer) decat un tratament complet de stimulare, care nu ofera garantia unor embrioni cu sanse semnificativ marite de reusita (plusul ar fi de cam 10% = acceptabil). Stimularea hormonala e destul de agresiva si e bine sa se incerce absolut orice inainte de asta!
Mihaela, embrionii congelati se pastreaza ani de zile, cu stiu exact cati si nu se depreciaza in timp; singurul stres la care sunt supusi este decongelarea, care poate avea acelasi rezultat la o zi de la congelare sau la cativa ani. Astfel, din septembrie pana in noiembrie nu e alta problema decat rezistenta lor la decongelare, dar acesta poate si un alt fel de selectie, adica vor rezista cei mai buni (asta cu selectia e o opinie personala).
Multa bafta!

Mergi la inceput