FIV 33

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

ok, multam fain. dar zi-mi te rog, pretul congelarii depinde de timpul cat vor fi congelati? sau nu conteaza asta?
ba cred ca da. si cat costa congelarea?
bafta inca o data.

podariumihaela

Mergi la inceput

Laura unde ai facut FIV-urile in Spania la particular sau la Reproduccion Asistida? In ce oras? Esti aici sau in tara?

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Pretul congelarii depinde de fiecare clinica. La clinica la care am facut eu FIV congelarea a fost gratuita, iar pretul ET-ului a fost 500 euro (conform agreement-ului initial, intre timp s-a facut 1000 euro, din ratiuni pur jidanesti). Nu stiu cum este la Medsana si Giulesti, poate alte fete iti vor raspunde maine. In general, din cate am mai citit, primul an e gratuit, dupa care ar putea aparea si pentru ei costuri semnificative de recuperat.

Mergi la inceput

Mda.......se lucreaza cu agreement.Faza e ca eu nu am nevoie nici de ET si nici de laparoscopie deoarece n-am ovare asa ca, nu stiu..
Eu vreau sa fac in Timisoara la particular.Pana in august poate aflu.
Offf.............august.
pentru toate.

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor

Stie careva cumva daca la FIV, dupa ET trebuie facut ceva tratament? Si daca reuseste FIV-ul atunci se mai face ceva tratament? Daca da, cam cat mai costa si aceste tratamente?
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

miha eu am facut la madrid si la malaga la clinica particulara,in madrid la clinica TAMBRE,acolo mai am si congelati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda kov spune:

BAFTA MULTA MAINE PT NOUNOU !
SUNTEM CU TINE SI ITI TINEM PUMNII.
Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Embrionii conservati rezista pana la 5 ani. Trebuie stiut insa ca sansele unui ET cu embrioni congelati este mai mic decat cu embrioni proaspeti. Deci ideal ar fi, in masura posibilului, sa se faca ET cu ei proaspeti (sanse de 20-25 %, fata de numai 10 % cu cei congelati).
Eu am facut FIV la Medsana in octombrie 2003 si atunci congelarea era gratuita, iar ET costa 1100 euro. Dar acum cred ca s-a schimbat putin, nu stiu exact cum mai e.
Crinuta, tratament se face si dupa ET. Doua saptamani se face tratament intens cu utrogestan, aspirina, mai nou si prednison, schema de tratament difera in functie de medic si de centrul unde faci si evident de pacient.
Dupa confirmarea sarcinii tratamentul este numai si numai in functie de pacient si de experienta medicului. Eu am facut tratament si dupa, pentru a preveni o eventuala pierdere a sarcinii. Dar exista sarcini obtinute prin FIV care dupa prima luna raman cu tratamentul oricarei gravide: vitamine etc.
Multa bafta si incredere tuturor!

Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOI74 spune:

Nounou, MULTA BAFTA!!!Sa speram ca in 2 saptamani ne aduci o veste buna;
CE faci in perioada asta, mergi la servici, sau stai acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Tocmai am revenit de la clinica, m-am bagat cumintica in pat, macar doua zile ... Ma gandesc la vremea asta: numai buna de facut copii, ca banii i-am numarat de cateva ori pana i-am dat
Vestea buna este ca (asa cum reiese din protocolul pe care l-am semnat) au rezistat toti trei la decongelare, sper ca macar unul din ei sa reziste pana la final!
Vio, nu pot sta acasa decat in acest we, in rest sunt nevoita sa merg la niste cursuri de care depinde viitorul meu profesional si care incep, printr-o coincidenta nefavorabil, de luni. Insa nu voi avea altceva de facut decat sa stau intr-un scaun si sa car de laptop de la/pana la o masina ..
Fetelor, va multumesc ca sunteti alaturi, de data asta am facut totul cu mare discretie in ce priveste familia si prietenii, poate raman mai multe sanse cu noi, asa ca DC este marele meu punct de sprijin!

Mergi la inceput