FIV 33

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna Iliuta,
Nu te supara de ce ai citit. Nu trebuie sa pui la suflet. Daca tu ai luat o hotarare, cu care tu trebuie sa te simti impacata, atunci trebuie sa faci totul ca sa o realizezi. Eu nici nu mai spun la nimeni ce vreau sa fac (doar cu fetele de pe forum vorbesc si cu inca cateva persoane care ma inteleg) pentru ca nu vreau sa ma mai supere nimeni. Si eu la inceput ma necajeam si plangeam cand auzeam (inclusiv la lucru) unele pareri si discutii contra problemelor noastre. Nu toata lumea intelege aceste probleme. Nici una din noi nu are nici o vina pentru ce ni se intampla. Nici tu nu esti de vina pentru problema cu ovarele. Tu sa nu mai iei in seama ce nu-ti convine (in privinta problemelor tale) si sa vezi ce ai de facut sa-ti realizezi dorinta. Fiecare are voie sa gandeasca ce vrea. Eu sunt de parere ca atat un copil provenit dintr-un ovul de-al tau, sau un copil din ovul donat sau un copil adoptat este al tau de vreme ce tu il iubesti, il cresti si suferi pentru el. Sa fii curajoasa si spera in continuare ca sa ai putere sa-ti realizezi dorinta. Asa cum toate trebuie sa fim ca sa ne realizam visul.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Bine spus crinuta71!
Asi
http://community.webshots.com/user/ubi19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Fetele,mersi de mesaje si va rog scuzati-ma daca am zis ceva ce ar fi putut sa va supere.Am zis tot la nervi.Vali, nu am zis ca ai fi spus tu ceva acolo, nici gand.
crinuta multam si tie de ce ai spus.Si ....da e adevarat.Eu imi doresc cu disperare un copil.Daca va fi sa fie asa , sa fie .Daca nu il voi infia si va fi al meu.Nu conteaza ca nu l-am facut eu.Cred ca ce e al meu e pus deoparte si daca e sa fie un copil prin fiv o sa fie , daca nu o sa fie un copil infiat si sunt sigura ca o sa-l iubesc ca si cum l-as fi nascut eu.
Asi, ti-am vazut pozele.Superbe.Sper ca intr-o buna zi voi putea trimite si eu cu bebelasul meu,nu conteaza cum il voi face.Si,sincer :VOI FI TARE MANDRA.

Va pup fetele.Sunt sigura ca intr-o buna zi voi reusi.O sa ma lupt si cu morile de vant.

podariumihaela

Mergi la inceput

Asi, scuza-ma,acum am vazut ca l-ai adoptat pe Razvan.Nu pot sa-ti zic decat ca ma rog sa-ti dea D-zeu sanatate sa poti sa-l cresti si sa te bucuri de el.Asta demonstreaza ca ai un suflet MARE.Sunt convinsa ca si eu voi face acelasi lucru daca voi pierde batalia cu fivul.
FELICITARI.

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Minnie spune:

Ceau,tuturor fetelor
A trecut mult timp de cand nu v-am mai citit,nu am avut acces si am fost mai mult prin spital.Am facut punctie la Giulesti dar nu am ajuns la ET,din cauza ca toate ovocitele la punctie s-au dovedit a fi doar chiste.Mi-a cazut cerul in cap,suntem disperati.Desi rezultul acestui al 4 lea FIV a fost mai mult decat dazstruos,pot sa afirm(e parerea mea),ca PROF.MARINESCU este nu doar un excelent profesionist,ci si un MARE OM.A stiut in final sa se puna in pielea noastra de oameni distrusi,sa ne incurajeze,sa ne dea sperante.Si inca ceva ce cu greu mai intilnesti printre medicii de la noi,indiferent de situatia materiala nu are nici un fel de pretentii,nu face nici o diferenta intre cel mai sarac sau mai avut.Asta e un lucru mare si rar prin spitalele noastre.
E greu de descris momentele prin care trecem si voi ma intelegeti foarte bine la ce ma refer.Va imbratisez cu drag pe toate,sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine.
Minnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Buna! sunt Cristina si am facut si eu 2 FIV-uri pana acum. Unul la Timisoara si 1 la Giulesti.Parerea mea este ca cei de la Giulesti stiu sa se poarte fata de cei de la Timisoara. Oricum incercarile au fost amandoua nereusite, dar nu disperam (Inca). As vrea sa stiu la Medsana cat costa un FIV, si de ce va luati dinainte injectiile? Eu de fiecare dat am fact alt tratament.Merci ca existati!http://www.desprecopii.com/forum/icon_mi_2.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

fetelor eu nu mai inteleg ce se intampla,acum cateva zile era fiv 34 acum santem la fiv 33?de ce?ce sa intamplat?

Mergi la inceput

Buna fetele.
Cristinici, zici ca ai facut FIV la Timisoara si s-au purtat nasol? Si eu vreu sa fav acolo in toamna.Eu cunosc persoane cu care s-au purtat fain.Nu mai inteleg nimic.Crezi ca cu embrioni congelati am vreo sansa? Acum nu ca vreau sa reusesc din prima , dar totusi sper.Minuni se mai intampla.
Iti doresc multa bafta pentru urmatorul.

podariumihaela

Mergi la inceput

A,DA SI UNDE E FIV 34?M-AM ZAPACIT.

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

FIV 34 nu exista deocamdata, o sa-l cream dupa ce acest capitol ajunge la pag. 10

28+

Mergi la inceput