FIV 33

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns issamanu spune:

Crinuta,

In pagina 8 de subiecte gaseshti despre adhesions.
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Multumesc Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

vali(valio2) multam de raspuns.Am citit si eu la FIV 29 si am vazut ca erau subiecte de prin 2003 cu fete care intrebau de ovule donate, si le-am scris pe mail dar se vede ca nu mai au aceleasi adrese,deoarece nu reusesc sa trimit mesajele.Tu crezi ca se poate sa fac analizele si sa vin dupa o luna sau mai mult sa fac FIV-ul?
Ar trebui sa doneze sotul meu sperma si sa i-o congeleze sau s-ar face deja embrionul(cu ovulele) si s-ar congela? Oare pe cat timp se pot congela(si sperma si embrionul)?
te pup .
A,si pe bebelasele tale(Alexandra si Ioana).

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

buna fetelor,sunt noua pe aici si ma bucur ca v-am gasit ,asa imi mai trece si mie supareala si nervii astia care ii am ....de 6 ani fac tot tratamente cu tot felul,am fost chiar si la sovata cu o prietena care avea probleme si ea si culmea cand ne-am intors ea a ramas gravida si eu nu!sa mor de nervi nu alta,am facut de 2 luni o insemintare artificiala in spania dar n-a iesit nimic:(((iar acum de 7 zile am facut-o pe a 2 a !ma bucur mult ca ma dat de voi ,mai bine ca noi cele care trecem prin asa ceva nu ne intelege nimeni!succes la toate!!!mi-ar place tare mult sa vb la un chat pe undernet sau pe yahoo....ce ziceti?poate ne mai consolam una pe alta....papapa

Mergi la inceput

Buna Claudia.sunt mihaela,din valencia.ma bucur ca ai intrat si tu printre noi.nici eu nu am mult de cand m-am alaturat fetelor.daca vrei sa vorbesti cu mine pe yahoo, scrie-mi mail la:micaelapodariu@yahoo.es , sau daca vrei putem vorbi pe yahoo messenger la adreasa:podariu_iliuta@yahoo.es .
Mai vorbim.pa pa.

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor sa aveti un week-end frumos!
Moni te-am dat disparuta!

Mergi la inceput

Fetele acum am venit de la serviciu.Am intrat in weekend cum a zis si Lachione.Va urez si eu un sfarsit de saptamana cat mai fain.

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

fetele...

Ma primiti si pe mine in grupul vostru?Acum am venit de la medic,unde ni s-a propus FIV,dar in septembrie,pt ca in iulie si august noi vom fi in Romania si...e prea din scurt acum.
Sincer,am ceva emotii,dar gandindu-ma ca o fac pt a avea un bb....

Va pup,
Flori

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

,Fetele, ma gandesc la cat de rea e lumea.Am intrat la pag 25 la donare ovul:bucuroasa, am zis ca in sfarsit gasesc ceva informatii.Vali02 am vazut ca ai scris si tu acolo.Ma de ce e asa lumea?Cum isi doresc fetele ce au ovare copii si nu reusesc asa ne dorim si noi cele care din pacate nu mai avem(si mai ales nu din vina noastra).Ziceau acolo ca nici in ruptul capului n-ar dona un ovul, ca s-ar gandi tot timpul ca au un copil undeva.................Doamne cat doare.Ca nici nu pot sa ma adun sa scriu ceva concret . Sunt nervoasa de tremur.ca cica ar fi mamele biologice ai copiilor si ar semana cu ele.Nimic mai fals.Ar avea ceva de la ele dar ar semana cu persoana din care s-au format.
Stiti cum e faza asta?Cum considera unii ca persoanele cu handicap(fizic) sunt proaste.Daca ai un handicap n-ai voie sa-ti doresti nimic,n-ai voie sa visezi,ESTI PROST CE MAI!!Asa si noi fara ovare.
Nu avem voie sa ne mai dorim copii ca na,daca n-avem cu ce!!!
Doamne ce draci am!!!!Mi-a luat si cea mai mica speranta pe care o aveam.Eu cred ca daca imi doresc atat de mult un copil ,chiar daca nu pot sa-l am cu ovulele mele va creste din mine,il voi simti cum misca in mine,va fi din carnea si sangele meu si il voi iubi poate mai mult ca pe un copil facut normal la cat de mult il vreau.
Doamne ca nici nu mai am cuvinte.
E mai bine de toate discreeratele care au ovare si toate alea sa poata face copii,apoi sa-i omoare sau sa-i abandoneze pe undeva.La alea nu se mai gandeste nimeni ca au pierdut un ovul.Sau ovulele ce se pierd in fiecare luna cu menstruatia nu se mai pun.
Adica daca ai ovare poti sa lupti sa faci si fiv si ce mai poti.Daca nu, NUU! N-AI DREPTUL.
OFF DOAMNE.
Gata.Am zis cam tot ce aveam pe suflet.Sper ca nu v-am suparat de ce am zis.Va pup si mai vorbim.

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Iliuta, lasa supararea ca nu foloseste la nimic. Eu m-am dus la subiectul respectiv pentru a vedea daca am spus ceva deplasat, care sa te deranjeze. Sper ca nu. Cand am spus ca e o hotarare grea m-am referit la faptul de a vinde ovulele, lucru cu care eu nu sunt de acord (poate doar in cazuri extreme, cand nu au bani pentru propriul tratament, altfel cred ca donarea ar trebui sa fie gratuita), dar nu am vrut sa o spun explicit (dealtfel si eu am intrebat dr. daca nu a-si avea sanse mai mari la fiv cu ovule donate si vorbisem deja cu sora mea in acest sens, iar acum, cand am deja doi copii, am donat gratis cei patru embrioni crioconservati pe care ii mai aveam).
Intotdeauna vor fi persoane care nu vor fi de acord cu fiv-ul, cu donarea de ovule, cu adoptia...traim intr-o societate conservatoare si in plus e greu sa te pui in pielea cuiva cu problemele tale. Pe mine la un moment dat nici mama nu ma mai intelegea de ce doresc asa mult un copil si nu ma impac cu ideea ca nu pot - se saturase sa ma vada tot prin spital, tratamente luna de luna si mult .
Nu te mai stresa, fa tot ce se poate pentru a avea copilul mult dorit.

fetele mele

Mergi la inceput