Copii din 1996 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flexi spune:

Fetelor in sfarsit s-a reunit familia.
Chris a venit de ieri acasa de tot din tabara. Era si cazul dupa 2 saptamani.A fost super. Ieri ,au avut spectacol din nou, Cenusareasa in versiune moderna. Chris a fost regele.Dupa spectacol au calarit pentru a ne arata ce au invatat in 2 saptamani.A fost super. Daca in cealalta tura de tabara a avut o "iubita", in a doua tura a fost alta . De data aceasta cu 3 ani mai mare decat el.Amor mare.
aseara cand am ajuns acasa m-a intrebat cu cine se potriveste berbecul( Chris fiind nascut in zodia berbecului). Am ramas masca. Deci baiatul e indragostit rau de tot.
A venit bronzat,parca a mai crescut si mai cuminte.Sau mi se pare mie?
Dar voi ,iubitelor pe unde sunteti? N-ati mai scris demult.Ce-i cu voi? Chiar toata lumea e in concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Buna,fetelor!
Se pare ca Flexi nu e singura mamica de copii indragostitzi....Diana mea a facut si ea o pasiune pt un baiat in cantonament.Daca atunci cind a plecat il placea pe partenerul de dans,acolo treburile s-au cam schimbat....a venit indragostita de un alt baiat,a venit chiar si cu un cadou de la el(o icoana),deci inteleg ca treaba e reciproca....Nu stiu.....mi-a spus cu atita nonsalanta ca ii place de Laurentiu si lui de ea,incit m-a lasat masca.Oare sint eu depasita? Oare.....asa am fost si noi? Ma tot intreb cind ar trebui sa incep sa discut anumite probleme cu ea,ma tot intreb cind sa-i spun despre menstruatie si despre celelalte aspecte legate de asta,dar cei din jur imi raspund:"fii serioasa,ca stie deja...".Parca mi-e greu sa cred toate astea,parca mi se pare ca mi-o "fura" viata prea repede....voi ce ziceti?
Ana,cred ca e un chin drumul tau Timisoara-Constanta si retur,ma gindeam la tine.....oare ai nostalgia orasului din care ai plecat? Ii simti lipsa? Te apasa departarea asta mare? Eu cred ca mi-ar fi tare greu,sint legata de parinti mai mult decit ar trebui poate,dar nu stiu cum as suporta.....hai ca devin patetica,nu stiu ce am azi....
Mihaela o fi la soare acum? Sau or fi prins-o ploile alea napraznice? Ne povesteste ea...
Corinna? Nici o veste? Chiar....toata lumea in vacanta?

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mey mamicute,
Ati trecut la deja la povesti de dragoste neimplinite....WOW!!!!
Hahahaha,rade ciob de oala sparta,ca si eu am avut cu Alex povestea asta,dar nu chiar asa...intensa,ca sa zic asa,ca la voi,mey fetelor!
Alex are o fetita in clasa de care ii place si ,din cate am inteles,e reciproc.Dar cam atat.Se admira unul pe altul si cam atat.
Flexi,in sfarsit iti sunt barbatii acasa.Foarte frumoase sunt povestile astea de prietenie dintre copii.
Eu nu am mai plecat pe nicaieri,am tot deschis topicul nostru,dar nu mai scrisese nimeni...Slabe sperante sa plecam undeva in vara asta.
Azi am fost prin oras cu copiii si ne-a "agatat"unu' pe strada,de la o agentie de modeling.Ca sa nu lungesc vorba,una peste alta,ne-am prezentat in agentie si am inscris-o pe Luana la modeling.Acum tre' sa stangem banuti ca sa ii faca albumul de poze si sa participam la un fel de curs cu ea.Costa 130 de euro.Sa vedem ce-o mai fi.
Brenda,uite ca tabara pentru Didi a avut si o parte buna:a gustat si ea din primii fiori ai dragostei.Ce frumos!Eu cred ca iti faci prea multe griji in legatura cu prietenia fetei....Stai linistita!Dupa cum o descrii tu pe Diana,pare o fetita timida...Imi aminteam ,citind ce povesteai de treaba asta cu Diana,de tabara mea din clasa a IV-a,cand m-am amorezat si eu de un baiat pe atunci in a VI-a.Ce am mai suferit cand au venit ai mei si m-au luat din tabara cu 3 zile inainte sa se termine...
Cu Constanta...am fost nevoita sa merg acolo,nu am fost de placere sau de dor.Nu am vazut nici o frimitura de nisip sau vreun strop de apa de mare.Am acolo o casa care trebuie vanduta si sunt niste probleme care trebuie rezolvate.De aceea am fost.Este,intradevar,obositor drumul.Sunt nu mai putin de 13 ore de mers un dus.
Imi este dor,iti dai seama....Eu,care am zis ca n-as lasa marea pentru nimic in lume...Uite ca am lasat-o!Asta e viata,nu sti cum te poarta valul....Ma bucur ca am prins trenul asta si nu l-am scapat.Ma gandesc uneori ce as fi facut daca nu ma urcam in el la timp....Oricum,mare lucru nu ma mai leaga,material si uman,ca sa zic asa....de Cta.Parintii mei nu mai sunt de mult,surorile mele sunt una in Italia,alta e asistenta medicala pe un vas de lux...Mai am o matusa acolo si rudele din partea primului sot,dar cu ele....mai rarut ca-i mai dragut!
Mihaela e la mare din 3 iulie....A plecat si ea cand s-a pornit vijelia!Sper sa se indrepte vremea si sa vina bronzata.
Corinna a deschis subiect nou,nu stiu daca ati vazut:"femei recasatorite si fericite".
Mai mamici,va pup si mai vorbim.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ana,am avut si eu o experienta cu Diana in ale modellingului.A cistigat la revista Lumea Copiilor un curs de modelling,chiar anul trecut de ziua ei. Am mers la curs(Un nimic de fapt,patru duminici si atit),dupa care ni s-au cerut ca si tie bani de portofoliu,vreo 2 milioane mi se pare,urmind ca agentia respectiva sa astepte oferte pt aparitia in reclame,adica nimic concret. Nu stiu,poate astia unde ai mers tu,iti ofera ceva mai concret,insa mie mi s-a parut ca necesita prea multe cheltuieli pt prea putin....Iti urez bafta,oricum,vezi ca mai sint si pe net niste agentii unde poti trimite fotografii,daca te intereseaza domeniul...
Deci Corinnei i-am sugerat o idee buna cu subiectul,mi-a adoptat si titlul observ,bravo,imi pare bine,sper sa intru si eu pe acolo in viitorul apropiat,in calitate de.....fericita
Va pup pe toate,mai vorbim!

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Brenda,nu stiu ce sa zic cu modelingul asta....O sa vedem!Inca suntem in discutii acasa...tratam subiectul la rece...Is cam multi banuti!
Iar la gagici fericite eu sunt convinsa ca vei ajunge cat de curand.Bafta!ce mai face Diana?
Va pup si sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

hai mai....brendamitran..sper ca nu esti suparata ca subiectul cu femeile implinite...ca sa zic asa!!Dar m-am gandit ca poate creste tonusul..ca poate imprima o unda de optimism tututor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Korinnutza,se pare ca ai citit mai mult printre rinduri,eu am spus ca ma bucur,ti-am lasat dealtfel un mesaj chiar la subiectul respectiv,nu ma intelege gresit. Deci chiar ma bucur,e interesant subiectul,e minunat sa citesti atitea povesti frumoase,fac bine la suflet si iti promit chiar ca o sa intru mereu pe acolo.....
Ar fi trebuit sa fiu cel putin nebuna sa ma supar,ce Dumnezeu? Si nu vreau sa ma repet,dar mie una,chiar imi face bine sa citesc povesti ca ale voastre....Tine-o tot asa,e ok!

Ana,tine-ma la curent cu modellingul,chiar sint curioasa!

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut mamici,
Brenda,n-am noutati cu modelingul Luanei.Am lasat-o mai moale,ca nu avem banii necesari pentru albumul foto.Patroana unde lucra Marius le-a multumit lui Marius si colegului sau, vineri ,pentru colaborare si asa ca Marius nu mai merge de luni la munca.Speram sa isi gasesca altceva.
Alex e si el prin casa,munceste cu mate si citit,ca a facut prostii si acum e pedepsit....In plus e vreme cu ploaie multa in Timisoara si asa ca am tot stat acasa.
Vineri, eu am fost, pe seara si m-am intalnit cu cateva din mamicile care activeaza pe forum din Timisoara.Am mancat cate o inghetata,am mai stat la o barfa si p-orma acasa.
Plictiseala mare!
Ce face Diana?Tu ce mai faci?
Am citit ca ai fost pe la femeile fericite!Un pic de optimism nu strica,este?Ma bucur ca ai fost pe acolo!Sa dea Domnu' sa apuc si eu ziua in care ai sa ne anunti fericita ca esti si tu una din cele recasatorite si fericite!
Pana atunci sa ai parte numai de bine alaturi de fetita ta frumoasa!
Multa sanatate tuturor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ana,multumesc de urare....Imi pare rau sa aud despre sotul tau,stiu ce inseamna sa ramai fara serviciu,am avut si eu perioade din astea pina sa reusesc sa ma angajez aici,e greu,tare greu....
Cu modellingul ti-am zis,trebuie sa ai bani,chiar si dupa si mai pune si stressul la care e supus copilul,machiaje,oboseala,daca are succes copilaria lui devine un chin.....
Diana e bine,multumesc Domnului,ne plictisim amindoua,prietenii de joaca au plecat care pe unde a avut bunici,noi bani de mers undeva nu avem,ea intelege mititica,pe mine ma doare,dar.....asta e,poate ea o sa aiba mai mult noroc ca mine in viata...
Si pe aici ploua,se mai strecoara cite o zi cu soare si cu o caldura de nesuportat,dar pe urma ploua destul cit sa ne luam puloverele pe noi.....Vad ce jale e prin tara,se pare ca nu ne mai rabda pamintul....
Te pup si ai grija de copilasi!

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor, va salut cu mult drag din NY! Am ajuns aseara (azi noapte la 1 ora Ro) foarte obositi dupa o calatorie de 26 de ore, dar cine mai era ca noi???? In sfarsit am ajuns sa vad cu ochii mei ceea ce vazusem doar in poze si stiam din povesti. E abia inceputul, aseara am fost putin pe strazi in Manhattan, am "colindat" pe Broadway si azi urmeaza sa vedem mai multe, speram sa tina vremea cu noi, ca e cam innorat.

Asa e, am ajuns la mare taman dupa furtuna, dar luni tot a fost innorat si a batut vantul asa ca am apucat sa vedem imprejurimile, am fost la Histria si apoi pana la Vama Veche. De brozat cam putin, in total am prins abia 3 zile de soare din cele 5 pe care le-am avut. Am fost si cu telegondola, asta pentru divertisment. Diana s-a simtit bine, cu Silvia a fost mai greu, a fost maraita, nu-i placea nimic, voia acasa. Noroc ca a fost scurt sejurul. Acum cea mica e cu mama si ne e tare dor de ea. Diana inca nu prea realizeaza unde e, a fost fascinata aseara de luminile de pe strazi(cum nu, si pe mine m-au dat gata) si de zgarie norii.

Va pup si va mai tin la curent cu vacanta noastra.

Mihaela si fetele mele


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput