Copii din 1996 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mihaela,stiam ca e greu cu viza la americanosi,dar asa greu....nu am crezut.Tembeli,ce mai?!Eu una nu inteleg aceasta natie.O admir,dar,SINCER,nu mi-as dori niciodata sa locuiesc undeva pe teritoriul SUA.In fine,bine ca ati reusit!Pai sigur:daca vreodata aveti drum la Timisoara,te rog nu ma ocoli!Macar o vizita sa imi faci sau sa ne vedem undeva,cumva,ok?Abia astept!
Maria,haioasa povestea cu plaja.Aceeasi chestie povestea o colega de servici care a fost la Paralia-katilini (sunt convinsa ca am scris gresit,dar asa cred ca se numeste) si care a avut impresia ca se afla pe plaja in Romania.
Fetelor,sa aveti parte numai de bine.Pupici si mai vb.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria2 spune:

Da, bineinteles ca am scris aiurea: pe 15 iulie mergem in Bucuresti si stam 2 saptamani pentru ca dupa aceea Anastasia vrea neaparat sa mearga in tabara incepand cu 3 august

mamica de 2 printese si un print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Mihaelas..ma bucur pentru tine.Esti o fericita ca poti pleca!Insa pacat ca cea mika ramane acasa...Oricum....te astept cu impresii de calatorie!!!

Fetelor..cuvantul zilei:VACANTA!!!buna descoperire a omenirii!!

Speram si noi sa plecam la mare..sau undeva intre mare si delta.La Sf Gheorghe.Sa vedem..ca daca o sa ploua asa toata vara....:((

In rest sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Salut,fetelor!
Mihaela,am inteles acum,da....se pare ca....cei care au plecat pe meleaguri straine cu ginduri nu tocmai curate,au reusit sa ne pastreze imaginea de natie nenorocita,cum ne numesc multi.....Pt ca,daca nu eram priviti asa,iti spun sigur ca nu le mai era teama ca tu cu familia ta ai fi putut ramine acolo,pt ca americanii primesc cu draga inima forte de munca.....aia e,aia ne este imaginea si mi-e greu sa cred ca se va schimba asta f. curind.In orice caz,vei vedea ca o sa-ti placa,vei vedea ca ceva,undeva in interiorul tau se va schimba dupa vizita acolo.Pina voi afla impresii de la tine pe tema asta,iti urez concediu placut(desi urarea e inutila,va fi mai mult decit placut).
Ana-Maria,povestea ta e emotionanta,cred ca stii ca sint putine femei pe lume care ar face pasul pe care l-ai facut tu,desi n-o vor recunoaste niciodata.E frumos,e minunat sa poti face,sa vrei sa faci totul pt a fi de alaturi de omul iubit si pt a fi fericit.Te admir,te felicit si iti doresc sa nu existe sfirsit pt minunata ta poveste.
Eh,fetelor,as filozofa non-stop pe teme de viata,imi place sa fac asta,dar poti deveni plictisitor,nu?
Diana cam miriie ca vrea acasa,mi-a plins de vreo doua ori la telefon,dar zic eu ca e bine ca face putina armata pe acolo,o sa aiba multe de invatat(daca ar sti ea cit de greu adorm eu seara fara ea.....).
In rest.....pe aici ploua ca la nebuni (oare cum o ploua la nebuni?),se pare ca asa va fi cam toata vara si....e tare neplacut,dar nu ne putem certa cu "conducerea",nu?
Mai scrieti-mi,sinteti "de gasca"!
http://community.webshots.com/user/brendamitran

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutam mamicile....
Maria,vacanta frumoasa in continuare.Unde vrea sa mearga Anastasia in tabara,de e asa pornita?!Sa aiba distractie maxima oriunde ar merge in tabara!
Corinna,faina locatie de concediu ai gasit.Si mie imi place Delta,mai ales ca sunt nascuta ceva mai la sud de ea,in Constanta.Am fost in '92 sau '93,nu mai tin minte bine,intr-o excursie in Delta,o zi intreaga cu vaporasul,de la 6 dimineata la 10 noaptea,cand am revenit in Tulcea,de unde si plecasem dimineata.Super fain!Sa aveti distractie maxima!
Brenda,am vizionat si eu,in sfarsit,pozele puse de tine....Mai dar ce domnisoara de fata frumoasa ai!Sa-ti traiasca sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurie!Si,sincer,privindu-te in poza,am senzatia ca te-am mai intalnit candva si ca te stiu de undeva....Nu stiu de ce am senzatia de deja-vu!Iar cu povestea mea.....am avut certitudinea,la momentul respectiv ,ca in sfarsit a aparut soarele pe strada mea,ca trenul era in gara la mine si ca meritam si eu ceva mai bun decat pana atunci.Se pare ca m-am urcat in trenul bun si l-am prins la timp.Merg cu trenul asta din februarie 2002 si se pare ca inca nu a oprit in nici o gara.E intercity.De aceea am zis ca doresc tuturor femeilor sa aiba parte de fericirea si linistea sufleteasca de care am eu parte acum.Si mai ales asa iti doresc din tot sufletul si tie.
Bine zici cu Didi : sa sti tu ca tabara ii mai invata sa se descurce si singuri pe copilasi.Nu-i bai,ca o sa-i treaca ei si o sa mai vrea si altadata in tabara.
Brenda,sa ai parte numai de bine.....
Fetelor,va doresc tot ce-i mai bun pe lume!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flexi spune:

Nu v-am mai scris demult, pentr ca vroiam sa vin cu noutati cand se intoarce chris din tabara. Am fos aseara sa-l luam . Au avut un spectacol nemaipomenit de frumos de final de tabara. Merita chemata televiziunea. Au primit si diplome pentru calarie, pictura, curatenie in camera, etc. Dar fetelor acum vine bomba. Astazi pleaca inapoi. Atat de mult i-aq placut ca azi merge in tura a doua de tabara. Si nu numai el si inca 8 copii din tura veche. Deci vor fi doar 2 copii noi .
Ieri cand m-am dus la spectacol, o mamica imi zice: sa stii ca fiica mea e indragostita de Chris. Zice ca nu mai poate dupa el.
Eh,fetelor au inceput " amorurile". Dar Chris iubeste pe alta si de aici plansete.
Oricum l-am gasit schimbat in bine. Asa entuziasmat cred ca nu l-am vazut demult. Faptul ca a reusit sa se descurce fara mine o saptamana si mai vrea inca 7 zile in tabara m-a bucurat. Incep sa realizez ca timpul a trecut, ca nu mai este bb mic pe care sa-l strang la piept si sa-l pup cat vreau. S-a facut baiat mare.
Cand fac pozele promit ca le pun sa le vedeti si voi. Pana atunci VACANTA PLACUTA.
Mihaela te invidiez pentru concediul pe care-l vei avea dar iti doresc sa va intoarceti sanatosi si cu tolba plina de povesti si poze, sa vedem si noi ce-i si pe la altii, ca pe la noi.... stim.
Daca veniti la Brasov sa-mi scrieti .Mi-ar placea sa ne intalnim si sa ne cunoastem, nu numai pe internet. Sa stam, sa povestim de-adevaratelea si sa ne putem privi in ochi cu senzatia ca ne cunoastem de-o vesnicie. Poate copii nostri s-ar imprieteni , si chiar si noi, de ce nu?

Oricum sunteti prietenele mele , dar as vrea sa va vad. Deci nu uitati cand treceti prin BV va stept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Chiar mi-as dori sa ajung si eu prin Brasov in vara asta!
Cred ca pana la urma o sa merg in Delta.Un singur lucru ma face sa cam marai:tzantzarii.....asta nu bun!

Eu nu am avut curaj sa-l las pe MIhai in tabara.Nu stiu daca am facut bine ori ba.Dar el e foarte distrat.In alta ordine de idei ma bate gandul sa-l dau la Liceul Sportiv la clasa de Fotbal pt ca el este inebunit dupa fotbal.Nu stiu daca e tocmai bine..dar ar fi o noua oportunitate pentru el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Am tot cautat...ce a povestit Brenda si unde??ca nu gasesc nik si o sa mor de curiozitate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Gata..m-am lamurit..era vb defapt de Ana68.Mai..Se pare ca in general ne cam incearca Viata.Si eu sunt la a doua casatorie.Pe Mihai il am din prima casatorie.In 1999 am divortat.Eram ca nebuna.Rataceam>treceam strada..nu ma uitam ce culoare are semaforul si ma rugam sa dea masina peste mine.Nu s-a intamplat asa>
Insa nu stiam cum sa suplinesc lipsa de afectiune.Asa ca stateam mult timp prin internet cafe-uri.Asa l-am cunoscut pe actualul meu sotz.El era pe vremea aceea operator de sala intr-o astfel de sala.
L-am respins...destul de tare.Faza e ca el nu fusese casatorit niciodata..eu aveam un copil..Si mai ear ceva:el e cum 7 ani mai mik ca mine.Ma rog..parintii ne-au sarit in cap..lumea ne detesta.Nu ne primea nimeni nici macar in vizita.Luam prajituri si le mancam in parc pe cate o banca.Foarte nasol.Asta ne-a ambitionat mai tare.Si mi-a dat un tel in viata.In 6 luni ne-am casatorit fara sa stie nimeni.Absolut.Ca atare fiecare dormea acasa la el.Ziua ne intalneam..ne plimbam....seara fiecare la casa lui..la mama lui.Pana la urma i-am spus mamei mele.Cand a aflat soacra mea ..a luat fos..A fost foarte greu.In timp s-au invatat cu ideea.Apoi..eu am ramas insarcinata.In 2003 s-a nascut mikul Stefan.Anul trecut..in 2004 pe 25 sept(chiar de ziua lui Mihai) am facut si nunta
Imi iubesc nespus sotzul..la nebunie.Nimik nu mai conteaza.Acum ne-a acceptat toata lumea..si suntem extrem de fericti.Doar sanatosi sa fim.

Va doresc numai bine!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Fetelor.....belea mare!
Aseara am sunat-o pe Didi....Jale mare,nu pot sa va spun in ce hal jelea.Sa ma duc sa o iau acasa,ea vrea acasa,ea nu mai sta acolo....Totul e ok,si mincare,si profesori,si cazare,dar ea vrea acasa.Spre finalul convorbirii plingea deja cu suspine si sughituri astfel incit m-a facut si pe mine sa pling.Ulterior m-a sunat antrenoarea si m-a facut cu ou si cu otet,ca nu mai poate s-o linisteasca,ca mi-o trimite acasa daca mai sun si pling,ca acolo nu e lagar,e cantonament,bla,bla.....Am recunoscut ca e vorba de putin rasfat la Didi,insa,azi,cind am sunat,mi-a spus ca s-a linistit,dar nu se poate integra deloc in "atmosfera" de acolo.Azi a stat pe malul apei toata ziua,singura si nu s-a jucat cu nimeni. Mi-e teama,fetelor,ca Didi chiar e cu psihicul la pamint,probabil ca s-au adunat mai toate problemele din ultimii ani si ruperea asta pt prima oara de mine,nu a facut decit sa puna capac,deci probabil ca,din toamna chiar va trebui sa faca consiliere psihologica,desi nu stiu cum o voi convinge.Mi se rupe sufletul,chiar ma doare treaba asta...
Ana-Maria......stii ca si eu am avut senzatia ca te cunosc? Desi,nu stiu unde am fi putut sa ne intilnim,dar e chiar ciudat.N-am dat importanta,am zis ca probabil semeni cu cineva si nu-mi dau seama cu cine,insa,acum,ca-mi spui,chiar ma tot gindesc daca ne-om fi intilnit vreodata.In fond,lumea e atit de mica....Prin Timisoara nu-mi amintesc sa fi fost,prin Constanta cu siguranta,dar am stat la una si aceeasi persoana ani de zile,de cite ori mergeam in concediu....Eu stiu? Poate ca.....cine stie?
Corinna....cind aud de atitea vieti refacute,in loc sa continui sa sper,parca mai rau disper....Mereu ma intreb de ce alte femei au putut lua viata de la capat si eu nu? Mereu ma intreb unde e buba la mine,ce nu e in regula,care e problema....Sau poate ca nu e nici o problema,poate ca e doar ghinion,nu stiu,dar incep sa cred ca nu voi mai cunoaste vreodata fericirea.Iti doresc succes in continuare,sa-ti ajute Dumnezeu sa fii la fel de fericita tot restul vietii....Chiar ma bucur,cind citesc povesti din astea frumoase.
Mihaela...nu mai stiu daca am mai scris o data,dar stiu ca m-ai intrebat de ziua Dianei.E nascuta pe 13 martie (sper sa nu fie cu ghinion)...
Va pup pe toate!

BRENDA

Mergi la inceput