Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup pe toate!
Eu nu prea am mai intrat pe forum pentru ca sunt pana peste cap de treburi si la serviciu si acasa.
Dar hai sa va spun noutatile. Stiti ca eram putin disperata ca sotu urma sa plece intr-o mica delegatie, nu? Ei bine cu o seara inainte de a pleca am fost la monitorizare si stateam foarte bine. Ziua 10 endometru 7,5 si folicul 20/21,5. Fuguta injectia cu Pregnil iar dimineata borcanelul la sot dupa care fiecare cu treaba lui. El cu serviciu iar eu repede la spital pentru inseminare. Si uite asa m-am facut cu o noua inseminare cand nici nu ma asteptam. De pasti o sa aflu verdictul.
Nici nu stiu ce sa spun. Nici nu stiu cum ma simt - ba ma doare, ba nu ma doare. Ramane sa astept cumintica verdictul.
Ei, v-au placut noutatile mele?
Va pup pe toate si sper sa aud cat mai curand de la voi vesti mult, mult mai bune.
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Indy imi pare rau...hai ca o luam de la capat, da, si poate luna asta care vine sa fie cu noroc pentru noi...Liliana foarte bine ai facut...taci si le faci smechero...sa iti aduca iepurasul un test pozitiv...iti tinem pumnii...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna fetele!
Dimineata v-am scris un pomelnic si ... a cazut net-ul.
Eu sunt bine sa zic asa, ca ma simt inca infundata si cand vorbesc parca vorbesc din fundul padurii. Oricum, una peste alta, eu am facut pana acum 3 sedinte de unde scurte (din 10), pentru ca in sfarsit am gasit eu medic in urbea mea care sa-mi prescrie si sa-mi spuna daca e bine sau nu. La un subiect cu aderente, am aflat ca in Bucuresti se practica aceasta metoda, pentru a preveni reformarea lor. Cert este ca mie mi-a explicat ca se fac numai in cazul unor operatii care s-au vindecat urat si care sunt dureroase la atingere, ceea ce nu-i cazul meu, ca gaurelele abia daca se mai vad. Mi-a zis ca pe frecventa mica (0.3) nu strica si mi-a dat sa fac 10 sedinte dar si...gimnastica medicala pentru intarirea musculaturii abdominale. Eu m-am bucurat mai mult de gimnastica, ca nu mi-am mai intins oasele de mult, iar acasa, nu fac nici de frica. Asa ca, am devenit o sportiva, ce mai...De gripa sau ce-o fi fost am uitat si vorba aia: cui pe cui se scoate.
Am vazut ca a fost liniste pe aici.
Aileene - esti in minivacanta cu puiutul tau; am citit ca vei intra mai rar pe la noi; nu-i nimic, rezolva-ti problemele si sa nu uiti ca sunt cu tine.
Indy - nu comentez, ca nu am cuvinte...cand ma gandesc ca o sa incep si eu si o sa stau si ca pe ace: vine sau nu vine...ma...trec toate gandurile, ca sa nu vorbesc urat.
Liliana - punct ochit, punct lovit...ce bine ar fi pentru toata lumea sa ai reusita...o mica surpriza de sarbatorile viitoare!
Shilily - ce cumintica esti...nici glasul nu ti se aude...??????
Teo, Deca, Amely - voi aveti treaba multa - sa fie cu folos, dar si cu placere... nu?
Cata - asta e: sper sa te descurci cu 2; pana la urma tot trebuie sa alegi unul; daca te chemau in aceeasi zi, ce faceai? Hai ca sunt curioasa rauuuuuuuuuuuuuu. Sa nu cumva sa uiti sa povestesti.
Roxee - ce mai faci? sper din toata inima ca te-ai refacut psihic si ca esti gata din nou de atac.
Va trimit tuturor !
P.S. De dimineata am fost mai inspirata: va scrisesem mai de suflet si va -iceam pe fiecare in parte.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Indy, imi pare rau, las' ca luna viitoare poate scapam de "comunisti" le dam o bomba atomica de nu se vad...brrrr...
Carmen, cu testele astea de ovulatie te poti insela, uneori sunt negative cand tu de fapt ovulezi fara probleme...Tu da-i inainte cu prestatul ca zici bine! pupicei
Betica, si eu sper sa fie cu folos. Ai grija de tine sa-ti treaca raceala si sa te gaseasca husbandu' fresh si "apta de munca"
Cata, "intre 2 nu te ploua", sper sa fie cu noroc, adica sa se lase cu bb (poate chiar cu 2, mai stii?). Bafta cu T. si tine-ne la curent
Aileene, bucura-te de vacanta cu Alexandre si sa ne povestesti cum a fost. pe amandoi
Teo, sigur daca a disparut infectia spermograma s-a imbunatatit si ea. O sa vezi in cateva zile ce si cum, dar iti tin pumnii sa fie bine si sa fie cu norok inseminarea
Liliana, sper ca inseminarea asta neprogramata sa iti aduca bb-ul mult dorit si sa ne bucuram toate pentru tine. Hai, ca vorbesc eu cu sa iti aduca un cadou-surpriza, nu intr-un ou, ci in...burtica!
pe absolut toate si sa aveti grija de voi si de sotiori!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna seara!
Vad ca zi ati fost ceva mai active. Credeam ca ati plecat toate la T. si se desfiinteaza subiectul.
Carmen presteaza cu spor si placere. Poate se prinde.
Indy rau imi pare pentru tine . O sa-ti revii tu si o iei de la capat.
Liliana ce surpriza! Sper sa ne rezervi o surpriza si de Pasti. Ce sa-i faci...speram pentru noi sa fie bine, dar si pentru fiecare optimista care isi doreste atat un bb.
Bety se apropie ziua "Z" si este rasplatita fidelitatea si rabdarea Penelopei. Ce ai impletit stand in sezlong pe balconul tau plin de flori? Sa vezi tu cum trece si raceala, numai sa ajunga odata sotiorul acasa!
Amely luna viitoare poate voi spera si eu alaturi de voi.
Cata eu nu am reusit sa fac inca programarea. Nu raspundea nimeni la cabinet pe la ora 14-15 cand am sunat.
Aileene vacanta placuta alaturi de Alexandre chiar daca te va alerga.
Anca unde esti?
Lilisor prea ocupata te tin patronii cei noi de nu poti tu sa ne dai un semn de viata.
Iulia cat mai ai de asteptat pana sa ai liber la bb?
Madyncand se intoarce sotul tau? S-a vindecat rana de col?
Veronici tu taci si faci?
Laura nu te-am uitat! Nu ne mai scrii ce mai faci? Au venit cotropitorii? Hai, nu fii suparata!
moisicilor si nemoisicilor, dar si celor care au migrat pe alte "meleaguri"

Teodora

Mergi la inceput

Teo, de migrat nu am migrat la dr.T si nici nu cred ca voi migra la alt dr. Eu sunt destul de conservatoare si am incredere in dr. Moisa. Nu stiu de ce dar simt ca ea ma poate ajuta sa devin mamica. Eu voi merge pe mana ei si sunt sigura ca pana la urma vom reusi. Tu ce urmeaza sa faci in continuare? Te pregatesti de o inseminare?
Indy, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta. Presupun ca vei face in continuare inseminari pentru ca nu ai de unde sa sti care este luna cu foliculul bun si nu trebuie pierdut momentul optim. Ai sa vezi ca zilele negre vor trece repede si o sa intri din nou in randul optimistelor. Nu te lasa coplesita de nimic si lupta cu toate fortele.
Cata, iti doresc mult succes in ceea ce vei face dar sunt tare curioasa unde o sa inclini balanta. Pana la urma important este sa se vada rezultatul mult dorit. Sa ne ti la curent.
bety, nu mai ai mult si in curand o sa fi cea mai fericita femeie din lume. Iti tin pumnii sa se lase cat mai repede cu bb mic pentru voi.
deca, lasa testele de ovulatie ca mai mult te streseaza. Tu nu ai posibilitatea sa faci o monitorizare? Presteaza, presteaza si iar presteaza, asa sigur nu vei pierde momentul potrivit.
Amely, hai ca nu mai ai mult si rushii vor pleca de la tine poate pentru o perioada mai lunga de timp. Iti tin pumnii sa fie bine
Ancuta, un pupic dulce. Te-ai apucat de ceva tratamente homeopate?
Aileene, ce bucurie pe tine sa ai atata timp de stat la joaca cu Alex. Vacanta placuta si spor la joaca! pupici dulci pentru tine si Alex
Roxee, sper ca te-ai mai linistit si ca totul a inceput sa intre in normal. Pupicei dulci
veronici, mai ai de stat in vacanta? Poate ne dai vestea ca v-ati intors trei in loc de doi.
Pentru toate fetele cate un pupic dulce
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Liliana de pregatit ma pregatesc de inseminare, sa vedem ce zice marti dr.Moisa. Si eu am incredere in ea si sper ca va fi bine. Pai ce, numai voi sa aveti emotii in asteptarea unui rezultat pozitiv ? Stiu ca si eu voi trece prin dezamagiri, ca si voi, dar va veni si vremea noastra.

Teodora

Mergi la inceput

Teo, ma bucur ca vei trece la atac cat de curand. Sigur o sa ai si tu emotii in asteptarea rezultatului dar sper din suflet sa nu treci prin nici o dezamagire ca este tare greu in primele zile dupa ce afli vestea. Sper sa fi mai norocoasa decat noi si sa reusesti din prima mai ales ca ai facut de caurand laparo si sansele sunt foarte mari. Si sa fi sigura ca pana la urma toate vom reusi.
Te pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...sunt ziua 7..temp. 36.7...weekend petreceri la maximum...Teo o sa ne vedem marti la Moisa...am facut programarea la 17:00, asa ca abia astept sa ne vedem...pina atunci voi vedea luni ce imi zice T..sper ca de bine, oricum....Liliana numaram zilele pina la Paste, nu? Poate iepurasul iti aduce bebicul mult dorit...eu asa sper din suflet...Fetelor este o vreme de rahat, dar noi sa fim optimiste si sanatoase, nu? Va pupic pe toate!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

!
si deci Cata, eu m-as exprima si mai sugestiv: (2*3.14)-cioasa.
Am fost la gimnastica si acum am o lene si as trage un , dar am mult de lucru.
Fetele, eu va . Dar, totusi...ce mai faceti?

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput