Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13
Raspunsuri - Pagina 13
Amely spune:
Nici eu nu prea am noutati, decat ca inca n-am scapat de tot de rusi, astept sa treaca si sa ne apucam si noi de treaba...
Teo draga te pup dulce...si nu ma certa, dar nu pot rezista tentatiei de a incerca luna asta, oricum nu cred ca se prinde nimik, mai ales ca nu vom presta programat, cu alte cuvinte "no stress at all". Iti tin pumnii pana saptamana viitoare, sa vii cu vesti cat mai bune. Pune-l si pe husband sa-si faca intre timp o spermograma, ca sa vezi cum mai sta la capitolul
.
Va pupicesc
pe toate-toate si...spor la "prestat" norocoaselor
Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate...
thea_m spune:
Amely daca asta iti e dorinta, fie cum vrei tu numai sa fie bine. Este posibil ca organismul sa se fi refacut complet si chiar sa primeasca o alta sarcina. Oricum, e bine ca, cel putin o luna, scapati de sex dirijat. Saptamana viitoare, daca fac inseminare, o sa vedem atunci cum stam cu
, dar cred ca daca a disparut infectia, spermograma s-a imbunatatit. Mai am rabdare cateva zile inca. 
Teodora
utocatalina spune:
Fetelor neata
...sunt in ziua 6..temp. 36.6...programul meu pe calul balan
saptamina viitoare la monitorizare este urmatorul..
Luni ora 20:00 ( ziua 10) monitorizare Tutunaru
Marti ora 17:00 (ziua 11) monitorizare Moisa
Miercuri ora 18:15 (ziua 12) monitorizare Tutunaru...ce ziceti fetelor de mine, m-am dilit
de tot sau mai am vreo sansa?...Eu cred ca sunt dusa rau cu pluta
...altfel nu se explica
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
deca spune:
Buna dimineatza dragelor! Azi dimineatza cand se intru pe site ma pomenesc cu mesajul: accesul la desprecopii.com v-a fost restrictionat. 

am banuit imediat administratorul de sistem, dar ... iata ca reusii sa intru, nu stiu care-i vinovatul pana la urma; ma si gandeam la varianta de a nu mai intra sa va salut 

.
Thea, tin pumnii sa fie bine la inseminare, Doamne-Doamne sa va dea noroc!
Amely
si sa va fie superbine!
Cata, cum stai cu temperaturile? Vezi, nu ti-am urmat exemplul sa imi iau si eu temperatura si azi, cand ma testai cu testul de ovulatie nu mi se evidentie linia de test
de de oare ca eu stiu ca ovulez in ziua 15-a si e deja. Sa fie oare de la medicatzurile de sciatica?! Nu stiu da' ma oftic tare rau
Oricum, prestaram de dimineatza, da' cre' ca degeaba ca apoi fusei nevoita sa ma grabesc pana la serviciu si simtii ca curge nitzel ...
Sper sa mai fi ramas putin totusi, macar cat sa-l contzina pe
ce-l mai viteaz
. Pana la proba contrara, eu mai sper
.
Pup cu drag fete frumoase!
O zi minunata!
Carmen
utocatalina spune:
Deca daca ai prestat de dimineata e ok..foarte bine..vezi si maine seara
, ca se pare ca nu ai ovulat..poate luna asta ovulezi mai tirziu cu 1 zi sau 2...tu da-i bataie ca e bine!!! Eu de luatul temp. nu ma las...ce zici de programul meu de monitorizare???![]()
utocatalina spune:
Deca si eu ma intrebam ce mai face Liliana, pe unde o fi de nu mai scrie, nici Veronici, nici multe alte fete! Si T. face inseminari, cred...eu laparo vreau sa bifez!
deca spune:
Cata daca T face si laparo si inseminari, de ce mai stam la Moisa?! Eu inca nu am facut inseminare, nici TPC n-am facut, da' daca nu ies inseminarile si dr.T e asa
as trece la el. Sa vedem, ma mai urmaresc si pe voi sa vad ce hotarari luati; oricum, e cool programerea ta cu monitorizarile![]()
si sa auzim numai de bine!
Carmen
utocatalina spune:
Deca o sa va zic sap. viitoare ce parere am de el
..intai sa vad daca este asa cool...oricum eu zic adevarul
indiferent daca-mi place sau nu doctorul..pina atunci nu stiu daca mai este vreo nebuna ca mine care sa se fi programat la 2 doctori
...
INDY spune:
Buna fetelor!
Vesti proaste pentru mine. Dar mă așteptam. Ieri.. cu toată forța...în toată splendoarea lor...nemernici și nedoriți... rușii...![]()
Sunt cam deprimată, poate și din cauza vremii...
Sper ca voi să aveți vești mai bune.

și 

pentru toate fetele.