Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Neatza fete dragi!
Multumesc pentru incurajari la prestat; sa stiti ca asta fac ..... ca vad ca testele de ovulatie nu se arata pozitive; Am mai dat si-o gramada de bani pe ele; ce ma mira este faptul ca alta data cand am folosit mi s-au pozitivat in ziua a 15-a; mi-e teama sa nu fie altceva. Ma rog, mai am 2, o sa fac 3.14 3.14 (vorba ta, Bety) si pe ele zilele urmatoare, nu de alta, da' ca sa pot zice dupa ca am facut 3.14 3.14 pe 30 euro .
In rest .......... vreau sa vina primavaraaaaaaaaaaaaaaaaa!
Si va astept pe voi cu vesti bune!
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Am o intrebare intrebatoare : este a treia luna cand, dupa ovulatia monitorizata ecografic, temperatura imi creste nu a doua zi,ca de obicei, ci dupa 3 zile !!! Adica : ziua 13(ovulatie) 36.5; ziua 14-36.7; ziua 15- 36.8; ziua 16-37.0. Temperaturile sunt luate vaginal.
Unde mai pui ca iau Mastoynon si napraznic, care ar trebui sa creasca temperatura.
Ce naiba mai am ?!Lunile trecute am crezut ca sunt accidentale, dar vad ca sunt perseverenta.

Sorry, da' incep sa ma lase nervii.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Chi si eu tot de 3 luni la fel..dar nu este nici o propblema cu temp. ta...este foarte bine..nu ai nici o problema ...este perfect asa cum este! Si mie in alte luni mi-a crescut de la 36.7 sau 36.8 la 37 sau 37.1 dupa ovulatie, dar de 3 luni..din cauza ca scade intai la 36.5 dupa aia creste ca la tine, intai cu o,2 si apoi cu 0,1/zi pina ajunge iar la 37 sau 37.1...Nu te-ai dereglat deloc..esti BINE!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

fetelor!
Ei si ce daca vremea este asa cum este? Sfarsitul de saptamana a venit si noi trebuie sa ne bucuram de zilele astea indiferent de vreme. Eu o sa plec la mare, la soare . Si pe acolo este la fel de nasol dar si ce? O sa ne plimbam pe faleza, o sa , o sa iar seara si mai vedem noi ce urmeaza. Vad ca si Cata se pregateste de petrecere. Cata, petrecere frumoasa! Eu am renuntat sa mai numar. Adevarul este ca nici nu mai stiu in ce zi sunt de la inseminare dar stiu sigur ca de pasti o sa aflu rezultatul. Pana atunci relax, relax si iar relax ca pana la urma rezultatul tot ala o sa fie indiferent de gandurile si temerile mele.
deca, si eu am patit asa ceva cand am folosit 6 sau 7 teste de ovulatie care nu vroiau sa se pozitiveze. La monitorizare aratam ca ovulez dar ele nu si nu. Asa ca am renuntat la ele si prefer eco chiar daca este mai neplacut, dar este mult mai sigur.
Chi, stai linistita. Din cate am vazut saltul de 0.2 grade s-a petrecut, deci ovuatia a avut loc. Tu ovulezi probabil la temperaturi mai mici de 37, dar asta nu inseamna ca este ceva in neregula. Nu este o regula ca daca nu ajungi la 37 ovulatia nu s-a produs. Pupicei
bety, io zic sa lasi treaba si fugura la somnic ca trebuie sa fi fresh peste cateva zile, nu?
Pupici dulci pentru toate fetele si un sfarsit de saptamana cat mai placut alaturi de cei dragi voua. Fiti fericite fetelor!
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Va salut cu drag,iubitele mele moisice! Scuze, n-am mai intrat demultisor pe DC si tare, tare rau m-am mai simtit. Akum, parca mi-am revenit! Am fost plecata la o conferinta in afara Bucurestiului,si,asa, ca sa innebunesc de tot, m-am intalnit cu trei colege gravidute... MINUNAT ! da le-ati fi auzit cum vorbeau despre sarcina....
In fine, eu sunt in asteptare. La recomandarea lui T., am decis sa nu-mi mai fac planuri pe termen scurt, asa ca, deocamdata post(TOTAL) si ma rog sa-mi auda Doamne Doamne rugaciunea! Sunt foarte optimista! Chiar nu stiu de ce. Pe bune!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Teo, iti multumesc ca inca te gandesti la mine!
Si, pentru ca se apropie marea sarbatoare a Floriilor , tuturor moisicelor, le ofer din suflet
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Dragelor, multumesc de incurajari. Sper sa fie asa; cei 2 ani aproape de introspectie ma fac uneori paranoica.
Bine ca existati !
Catalina, dupa ce m-am mai linistit cu temperaturile, am citit ce ti-a spus M. despre aderentele care nu se vad la HSG si mi-a cazut fata !
Bleah! am testul postcoital negativ, intr-adevar, dar cu acelasi personaj masculin - protagonist al testului - am ramas gravida de doua ori, acum 3 ani. Asa ca nu prea pun baza pe test, cred ca mai degraba este altceva.
Am auzit ca si Ion Ionut, cu care face M. laparoscopiile este f bun.Voi ce stiti despre el?

In caza ca ati intrat in minivacanta de week-end, distractie frumoasa si multe vesti bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele!
Flori si soare pentru voi si zile pline de iubire, oriunde va aflati: la mare, la munte sau acasa.
Chi mie dr.Moisa mi-a spus de la HSG ca am aderente care stranguleaza trompa, chiar daca subst. de contrast a intrat. Si intr-adevar, la laparoscopie s-a dovedit ca a avut dreptate. Dr. Ion Ionut este un om extraordinar, eu am facut laparo cu el si cu dr.Moisa. Si anestezistul sef este un bun profesionist. Cat despre TPC si eu il am negativ ( e adevarat ca sotul avea la momentul respectiv oligoastenoteratospermie) si anul trecut am obtinut o sarcina, extrauterina din pacate. Nu stiu daca s-a pozitivat intre timp. Nici nu cred ca il mai fac, trec direct la inseminari.
si LA MULTI ANI celor dintre voi care poarta nume de flori sau de sfinti si isi sarbatoresc ziua numelui sambata si duminica

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Am deschis pentru voi, moisicile, cap. 14!

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput