Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Alina, nu fi prea suparata ca bebica este micuta, asa sint fetele mignone. In grupul nostru de mamici sint citeva fetite mai mari ca virsta decit Gabriel, dar mult mai mici fizic. Atita timp cit copilul ia totusi in greutate pe parcurs de o luna si e vesel si multumit si se dezvolta normal nu ai de ce sa iti faci griji. Gindeste-te ca nu toate persoanele se dezvolta la fel, unii sint mai inalti, altii mai grasi samd. Deunazi am vazut pe strada o fetita de liceu care era de doua ori mai inalta si solida decit mine, ce mai, o uriasa !!! Probabil a fost la fel la 2-3 luni comparata cu ceilalti bebei :)
Apropos de supe, am citit ca se pun mai multe legume odata ca daca ai sta sa le incerci pe toate una cite una ajunge copilul la majorat :) Si fara sare.
Numai bine,

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

LA MULTI ANI PT YAELY.ASTAZI IMPLINIM 3 LUNI...SUNTEM MARE,RADEM,INTELEGEM ,CEVA ,.CEVA

SA CRESTI MARE PUISOR SI SA FII LA FEL DE CUMINTE SI DE FRUMOASA CA SI PANA ACUM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Aditza multzumim. Poti sa imi trimiti si mie parola pe PM. Cred ca ai putea sa o scrii si aici, nu stiu daca ar vrea cineva sa faca rau si sa o foloseasca in afara grupului nostru??!!

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Yaely Sa cresti mare, sanatoasa si cuminte-cuminte in masura care trebuie, adica ascultatoare cu parintii si mai putin ascultatoare cu baietei alde Alex (papa nici prea rece nici prea cald, nici mai devreme cu 1 minut, nici mai tarziu cu 2 min, nici suzeta (doar nu-i zilnic 1 aprilie), nici....ooooooooof, la multi ani fetita scumpa si sa intelegi nu numai ceva ceva ci TOT!
Clara03, trebuie sa fii tare, cine alcineva sa fie? Sotul meu dupa 15 minute de colici e mort pentru patrie, iar colicii tin frate si cateva ore uneori. Ma ajuta foarte mult dar mamele sunt mai rezistente. Asadar draga Clara inarmeaza-te cu rabdare (ce mai urasc cuvantul asta).

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Si eu vreau parola,te rog dar nu stiu cum sa intru sa modific.....poate vrea cineva sa mi explice.Sau sa modifice si la
bb-lina mea.Daca nu e cu suparare....

o zi buna!

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Alina Gabriela Am fost in pasaj la Lipscani si am vazut invitatiile de botez. Sunt foarte dragute. dar cred ca pana la urma voi face unele cu poza lui bebe. ne-a dat cineva de aici un site (mycard) si o sa le fac de acolo. Daca nu ies o sa comand pana la urma.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata mamici si pitici , la multi ani si multe luni bobocilor nostrii , care pe zi ce trece infloresc si ne face sa ne minunam .Multumesc Oana ,Florina de intelegere , va dati seama ca si eu incerc sa nu ma stresez prea tare , ma uit uneori la ea si mi se pare ca totusi arata bine , dar eu sunt mama ei si o iubesc asa cum e dar poate altcineva o considera totusi slabuta .
Ea la 3 luni va fii in jur de 4800 kg. nascuta cu 3300, concluzia e ca a crescut f. putin . imi este frica , e singura de aici care creste asa de greu , voi nu stiti ce inseamna grija asta si e o problema destul de grea desi voi vreti sa o spoleitiprecum ca macar creste .
1500 in 3 luni stiti f. bine ca e prea putin , imi vine sa o pun pe mancare poate i-o placea mai mult , daca va ramane tot asa sclifosita imi iau campii .
A dormit azi noapte de la 19:00 la 23:00 si de la 23:00 pana la 7:00 deci 8 ore fara intrerupere si a mancat doar 100ml. iar acum la 10:00 a mancat 50ml. e greu tare . Poate asa va dati seama ca nu mananca , clar .
Va doresc o zi placuta !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Pentru suculete (care sunt mai groase) exista biberoane speciale? La ce firma?

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Cornelia eu am luat de la BIBI dar cred ca sunt si alte firme care produc biberoane pt. pap , cel putin asa li se spun aici . Succes !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Fetelor, am vazut ca le dati bebeilor DIACRAMP pentru colici. Unde se gaseste DIACRAMPUL asta, de care n-a auzit nimeni in farmacii? Dati-mi va rog si mie cheia spre lliniste, inainte sa ajung la loc linistit cu verdeata, de unde-au fugit colicii, durerea si intristarea!!! Dar REPEDEEEE!!

Mergi la inceput